Projektové práce mají ve stavebnictví důležitý význam a zastávají řadu činností potřebných k realizaci staveb. Jedná se především o služby jako zpracování projektové dokumentace, optimalizace návrhů stavby s ohledem na provozní a další náklady, návrhy energetických konceptů, rekonstrukcí, kontrola, dozor a řízení stavby, poradenství a další služby.

Společnost Kalora a.s. - Váš všestranný partner pro technické projekty v Chebu
Společnost Kalora a.s. je předním poskytovatelem širokého spektra služeb v oblasti projektové činnosti, montáží a instalatérských prací v Chebu a okolí.
Kalora a.s. rekonstrukce inženýrských sítí Cheb
Projektování staveb v projektové kanceláři - stavební úpravy pro budovy
Zajistíme projektování staveb a stavební úpravy pro průmyslové stavby. Poskytujeme inženýrskou činnost i poradenství. Jsme pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. a působíme na Vysočině.
Zajištění profesionální stavební projekce a projektové dokumentace pro stavby
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. se zabývá projektovými dokumentacemi. Zajistí Vám profesionální služby v oblasti stavební projekce a inženýrské činnosti.
Projektová dokumentace pro provedení stavby, projekční kancelář
Projektovou dokumentaci pro provedení stavby, inženýrsko-geologické průzkumy zajistí na Vysočině projekční kancelář PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o.
Projekty pro stavby, projekční a inženýrská činnost ve výstavbě na Vysočině
Firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje služby v oblasti inženýrských činností. Zabývá se projektovou činnosti pro stavby nebo budovy ve výstavbě. Zajišťuje komplexní služby.
Profesionální a kompletní služby v oblasti projekční činnosti pro stavby nebo veřejný sektor
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje služby v projekční činnosti a inženýrské práce pro průmyslové budovy, veřejný sektor a zajišťuje rovněž i dokumentaci.
Projekční a inženýrské činnosti - stavební projekty pro průmyslové stavby nebo rodinné domy
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. poskytuje profesionální služby v oblasti projekční a inženýrské činnosti pro pro průmyslové stavby.
Rekonstrukce bytů, domů a průmyslových budov a další stavební činnost od TIMO profistavby s.r.o.
Stavební společnost TIMO profistavby s.r.o. z Ostravy nabízí kompletní stavební práce od rekonstrukcí domů, bytů a průmyslových budov pro projekční činnost a stavební dozor.
Stavby občanské vybavenosti – zdravotnické, administrativní, kulturní, pro výchovu a vzdělání
Stavby občanské vybavenosti realizuje firma ATLANTA, a.s. Postavíme zdravotnické, administrativní a kulturní budovy nebo stavby pro výchovu a vzdělání.
ATLANTA, a.s.
Stavby na klíč, novostavby, rekonstrukce rodinných a bytových domů
Společnost Maur-Dases, s.r.o. provádí komplexní realizace staveb na klíč od počáteční studie, přes projekt, výstavbu až po finální úklid.
Maur-Dases, s.r.o.
Projekční a inženýrská činnost pro vodohospodářské stavby
Společnost PIK Vítek s.r.o. poskytuje komplexní projekční a inženýrské služby pro vodohospodářské stavby. Zabýváme se vodovody, kanalizacemi, čistírnami odpadních vod a malými vodními nádržemi.
PIK Vítek s.r.o. Martin Kotek
Stanovení rozpočtů, zpracování a realizace projektů pro průmyslové areály
Zpracováním a realizací projektů pro průmyslové areály se na Vysočině zabývá firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. z Pelhřimova. Postaráme se kompletní projekční činnost včetně stanovení rozpočtů.
Kompletní služby v oblasti zpracování projektové dokumentace
Nechte si vypracovat projektovou dokumentaci od profesionálů a vyhněte se tak zbytečnému stresu. Brněnská firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti projektové dokumentace.
Projekční a inženýrská činnost - pomůžeme Vám s výstavbou Vašeho projektu
PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. z Pelhřimova poskytuje komplexní projekční a inženýrskou činnost pro průmyslové stavby po celé Vysočině. Zajišťuje dokumentaci, architektonické služby a další.
Projekce technického zázemí budov projektová dokumentace pro rozvody vody tepla
Pro projekt technického zázemí budov a jeho projektovou dokumentaci pro rozvody vody tepla se obraťte na odborníka v oboru firmu PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o.
Projekty pro rekonstrukce závodních kuchyní a veřejného stravování
Potřebujete vypracovat projekt pro rekonstrukci závodní kuchyně či veřejného stravování? Obraťte se na firmu PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o.
Projektové práce, projekty rodinných a bytových domů, vyřízení dotací
Projekce rodinných i bytových domů nabízí společnost DOMY-KOMPLET CZ s.r.o. včetně vyřízení žádosti o dotace.
Výstavba rodinných domů - 3D vizualizace a projektování rodinného domu
Společnost ATLANTA, a.s. je stavební firma, která Vám pomůže k novému domovu. Firma se zaměřuje na výstavbu rodinných domů a veškeré stavební práce s tím spojené.
ATLANTA, a.s.
Projekční a inženýrská činnost, autorský a technický dozor stavby
Projekční kancelář FSP se zabývá projekční a inženýrskou činností, poskytuje také autorský dozor projektanta a zajišťuje technický dozor pro investora.
Stavební a projekční činnost a rekonstrukce nemovitostí  - Petr Doležal
Společnost pana Petra Doležala poskytuje profesionální stavební a projekční práce po celé České republice. Společnost sídlí v Brně - Žabovřesky.
Projektová činnost pro architekturu Studio APIS Ing. arch. Vladimír Málek
Studio APIS se zabývá projektovou činností pro architekturu. Provádí studie a projekty rodinných domů a ostatních staveb pro bydlení i dalších pozemních staveb.
Projekty staveb na klíč Praha – pro hladký a bezproblémový průběh stavby
Klíčem bezproblémového průběhu každé stavby, ať rodinného domu nebo komerčních prostor, je kvalitně zpracovaný projekt. Projekty staveb na klíč nabízí autorizovaný inženýr Ing. Tomáš Novotný z Prahy.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Autorizovaný inženýr, stavební projekce, projekční činnost, stavebně technické průzkumy
Autorizovaný inženýr pan Ing. Jan Trafina realizuje stavební projekce, projekční činnost i stavebně technické průzkumy.
Ing. Jan Trafina autorizovaný inženýr
Projekční činnost – projekty rekultivace, skládek, ekologických staveb, kanalizace
Společnost AWT Rekultivace a.s. provádí projekční práce, zaměřující se na projekty skládek, rekultivace, ekologických staveb, ochrany přírody, kanalizace a další. Působí v okolí Ostravy.
AWT Rekultivace a.s.
Projektová kancelář Praha 7 – projekční práce pro Vaši stavbu na klíč
Chystáte se stavět a hledáte spolehlivou a profesionální projektovou kancelář v Praze 7? Pak se spolehněte na služby autorizovaného inženýra Ing. Tomáše Novotného.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč