Důležitou součástí každé stavby jsou komíny, které slouží jako cesta pro odvod spalin. Podle konkrétních potřeb si můžete vybrat komíny cihelné, nerezové, bezpečné prostupy a veškeré komínové příslušenství jako kouřovody, regulátory a ventilátory, komínová dvířka a další kvalitní produkty včetně kompletního servisu.

Vytvoření nového komínového pouzdra v komínovém průduchu s dlouholetou zárukou
Firma Kominictví Papík je specialista na veškeré kominické práce. Jednou z nich je i vytvoření nového komínového pouzdra. Působí po celém Moravskoslezském kraji – Ostrava, Karviná, Frýdek-Místek, atd.
Poradenství a konzultace ke stavbě nového komínu u staveb, splňující dané parametry dle norem a předpisů
Stavba nového komínu musí splňovat všechny dané parametry dle norem a předpisů. Firma Kominictví Papík s.r.o. se sídlem v Ostravě se zabývá poradenstvím a poskytuje konzultace před zahájením stavby.
Komíny na zakázku a vložkování komínů Náchod
Zabýváme se výrobou a montáží jak nových komínů, tak rekonstruujeme komíny stávající.
Komíny, komínové tvárnice a komínové systémy pro všechny typy kotlů
Komíny a komínové systémy CJ BLOK® s možností napojení na všechny typy kotlů a s vysokou protipožární odolností vyrábí a dodává CJ BLOK Sp. z o.o., organizační složka.
Stavba a oprava komínů Praha – profesionální služby
Stavíte nový dům? Opravujete střechu? Stavbu a opravu komínů svěřte odborníkům z kominictví Petr Jáchym a spol., sídlící v Uhříněvsi - Praha 10.
Odborník na stavbu a rekonstrukci komínů a komínových systémů
Výstavbu, rekonstrukci i dodávku komínů a komínových systémů v okolí Třebíče Vám zajistí stavební firma Josef Pejchal.
Výstavba komínů Teplice – od vypracování návrhu až po realizaci
Komín je neodmyslitelnou součástí domu a jeho fungování musí být bezchybné a bezpečné. Výstavbou komínů od návrhu po realizaci se zabývá firma PRIMATEP s.r.o. z Teplic.
Revize komínů Teplice – jednorázové i pravidelné čištění spalinových cest
Ať už při kolaudaci, výměně spotřebiče nebo po havárii komína, vždy je nutné nechat udělat odbornou revizi. Firma PRIMATEP s.r.o. z Teplic nabízí revize a kontroly komínů jednorázově i pravidelně.
Vložkování komínů a rekonstrukce spalinových cest Praha – bezpečný odvod spalin
Přemýšlíte, jak zajistit bezpečný odvod spalin od spotřebičů? Spolehněte se na firmu Josef Bělina z Prahy, která nabízí samostatné vložkování komínů nebo kompletní rekonstrukce spalinových cest.
Rekonstrukce domů, objektů, staveb, opravy a stavby komínů
Rekonstrukce domů, objektů, staveb, podkroví, střech i interiérů, opravy a stavby komínů, komínové systémy od firmy Stavitelství Josef Pejchal v Třebíči.
Vložkování a frézování komínů u rodinných a bytových domů, chat, kotelen
Vložkování a frézování komínů, úpravy komínů při změně spotřebiče, vytápění, špatném tahu v rodinných a bytových domech, kotelnách realizuje firma Stavby COMPLET s.r.o., Ostrava.
Kominictví, kominík, kominické práce, revize a stavba komínů, Praha
Profesionální kominické práce jako jsou revize komínů, vložkování, frézování, kontroly komínů i stavby nových komínů provádí firma Josef Bělina – kominictví z Prahy.
Stavba komínů Teplice - kompletní řešení od projektu až po samotnou realizaci
Primatep s.r.o. zajišťuje dodávku a montáže komínů. Na výběr je vyvložkování stávajícího komínu nebo úplně nový komín a to buď vnitřní nebo venkovní umístěný podél fasády.
Nerezové komíny Hradec Náchod Trutnov Jičín Pardubice
Zabýváme se především výrobou a montážemi komínových systémů, nové vícevrstvé komíny, keramický komín, nerezový komín, plastový komín - Izomat, s.r.o. Náchod
Stavba, revize, sanace, oprava, vložkování, frézování komínů - kominictví
Stavbu, revizi, sanaci, opravu, vložkování i frézování komínů zajišťuje společnost MBTerm-krby s.r.o. jako odborník na kominictví v okolí Trince a Frýdku-Místku.
Zajistěte si včas revize a vložkování komínů
Provádíme revize a vložkování komínů pro všechny druhy paliv - Rely-SH s.r.o. Kolín
Ocelové komíny Teplice - volně stojící, fasádní nebo vyvložkování původního komínu
Ocelovými komíny od společnosti Teplotechna - Prima s.r.o. můžete vyřešit spalinové cesty pro veškeré kotle na plynná, pevná i kapalná paliva nebo pro odvody spalin z technologických procesů.
Frézování komínů všech typů komínů | Trutnov, Náchod, Dvůr Králové
Frézování komínů všech typů komínů provádí naše kominictví Moris nejen Trutnově, Náchodě, Dvoře Králové nad Labem, ale kdekoliv je to potřeba. Nemá Váš komín tah? Špatně těsní? Obraťte se na nás. Moderně a šetrně Vám váš komín vyfrézujeme. Komín po frézování překontrolujeme inspekční kamerou a můžeme komín vyvložkovat. Už nemusíte bourat ...
Kouřovody k odvodu spalin z krbů a kamen
Kouřovody slouží především k odvodu spalin z krbů a kamen do komína a pak následně do ovzduší. Je žádoucí, aby při odvádění spalin nedocházelo k poklesu tlaku a úniku tepla a proto by měl mít kouřovod co nejméně změn směru. Proto čím je Vás kouřovod kratší tím lépe Kouřovody se navrhují a provádí se stejnými parametry jako komínové vložkya my ...
Odborná kontrola a vyčištění komínů, kouřovodů a spotřebičů paliv včetně, vyhotovení zprávy za jednotnou cenu
Odborná kontrola a vyčištění komínů, kouřovodů a spotřebičů paliv, vyhotovení zprávy za jednotnou cenu, revize potřebné ke kolaudačnímu řízení provádí firma Kominictví a kamnářství Pavel Buršík
Stavební práce Liberec - rekonstrukce, opravy střech, opravy komínů, věnců
Provádíme stavební práce týkající se především rekonstrukcí a oprav střech, k tomu opravujeme komíny, věnce, umíme ale i zateplovaní fasád i pokládku dlažeb a další.
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Revize a čištění komínů - Kominictví Trutnov
Revize a čištění komínů provádí profesionálně - Kominictví Trutnov Tomáš Morávek - Moris Čištění spalinové cesty se provádíme především odstraněním pevných usazenin ve spalinové cestě a na vybíráním pevných nečistot nahromaděných v komínovém průduchu nebo kondenzátoru ze spalinové cesty. Připravte se na zimu a topnou sezonu ...
Revize komínů i další kominické služby
Věděli, jste, že revize komínů je podle nové vyhlášky povinná alespoň jednou do roka? Pokud ne, pak je zřejmě nejvyšší čas kontaktovat společnost komínSOS. Nabízíme totiž odborné revize komínů i další kominické služby pro rodinné domy i průmyslové budovy, a to přesně dle předepsaných norem. Ptáte se, jak revize komínů probíhají a co se při nich ...
Stavba komínů rychle, bez starostí a bez problémů - Jilemnice
Máte komín, který je starý a potřebuje vyměnit? Nebo chcete postavit komín úplně nový? Tak jste na správné adrese. Rekonstrukce a stavba komínů je naší specialitou a díky pokročilým technologiím frézování a vložkování patříme mezi jedničky na trhu. Ať už vlastníte rodinný dům, bytovku či jakýkoli průmyslový objekt, stavba vašeho komínu pro nás ...
Rekonstrukce komínů za pomocí frézování - rychlá a cenově výhodná varianta
Rekonstrukce komínů je na místě, máte-li problémy s topením, komín netěsní, nemá již dostatečný tah, je zadehtovaný, a nebo chcete připojit spotřebič o vyšším výkonu, než váš komín umožňuje.