Vytipování a nákup pozemků za účelem vypracování studie projektu, následné výstavby objektu a jeho rozprodání nebo pronájem, realizace stavby nebo rekonstrukce domů a objektů na klíč ve spolupráci s investory včetně zpracování analýzy zahrnuje developerská činnost provozovaná na základě developerské živnosti.

Specialista na poli developerských projektů
Moderní developerské projekty v oblasti rezidenčního a chytrého bydlení v Praze a Plzni, výstavba bytových domů, koncept rezidencí s veškerou sociální vybaveností - Trigema a.s.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavba bytových a rodinných domů
Developerská činnost, generální dodávky staveb - výstavbu bytových a rodinných domů podle projektů provádí na klíč firma ZIPP Brno s.r.o.
Developerská a investiční společnost – PASSERINVEST GROUP, a.s.
Hledáte zkušeného partnera pro výstavbu administrativních a komerčních budov? Jste projektant, který se chce spojit s jedním z lídrů na trhu developerů?
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Stavebně obchodní společnost, development, obchod nemovitostmi
Komplexní služby v oblasti nemovitostí, výstavba objektu, inženýrský činnost, development, prodej zajišťuje obchodně stavební společnost ALBET, spol. s r.o., Praha.
Nové byty v Praze a Plzni s moderními technologiemi – Chytré bydlení
Byty a domy v Praze a Plzni v lukrativních lokalitách a s inteligentními systémy. Kupte si nové Chytré bydlení od společnosti Trigema a.s., Praha.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Developerské projekty Praha, projektový management, výstavba bytů, rodinných domů
Kompletní developerskou činností se zabývá společnost BERTURA industry a.s. z Prahy 8 Čimice. Realizujeme individuální výstavbu bytových jednotek, domů i rezidencí.
Developerské a realitní služby, výstavba a prodej nemovitostí
Výstavba rodinných a bytových domů, developerské služby, prodej a pronájem nemovitostí, zprostředkování financování zajišťuje Development Minářová s.r.o., Letovice.
Developerská činnost, architektonická řešení, projekce staveb
Developerská činnost, výstavba a prodej rodinných a bytových domů, komerčních prostor jejich architektonické řešení a stavební projekci vykonává AREA group s.r.o., Plzeň.
Komfortní byty na Vysočině – nové bytové domy
Komfortní bydlení na Vysočině v nových bytových domech s byty do osobního vlastnictví v nově budovaném komplexu Rezidence Forota v Bystřici nad Pernštejnem.
Získali jsme první místo v prestižní realitní soutěži CIJ Awards ČR 2019
Developerská a investiční společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. získala prvenství v soutěži CIJ Awards za rekonstrukci budovy A v BB Centru v Praze 4.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Nové byty, developerské projekty, realitní služby, Praha a okolí
Realitní služby, prodej nových bytů, developerské projekty – analýza, marketing, prodej nemovitostí realizuje společnost TIDE REALITY, spol. s r.o., Praha a okolí.
Developerská společnost PASSERINVEST GROUP
Developerská společnost PASSERINVEST GROUP se svým úspěšným projektem BB Centrem v Praze 4 – Michli patří mezi nejúspěšnější firmy ve svém oboru.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Bydlete ve vlastním bytě – byty do OV v novém bytovém domě k prodeji
Bydlení v nově postaveném bytovém domě – opatřete si některý z nových bytů do osobního vlastnictví v nově vybudovaném bytovém komplexu Rezidence FOROTA.
Passerinvest Group je 3. nejobdivovanější firma v ČR pro rok 2019
Česká investiční a developerská společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. získala titul 3. nejobdivovanější firma v ČR pro rok 2019.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Nové moderní kanceláře společnosti PASSERINVEST GROUP
Společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. z Prahy sídlí v nově zrekonstruovaných a rozšířených kancelářích v budově Filadelfie multifunkčního areálu BB Centrum v Praze.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Amadet – duhové byty v Jesenici u Prahy - exkluzivní byty již k prodeji!
Splňte si sen o luxusním bydlení v klidné lokalitě Jesenice u Prahy. Již nyní jsou v prodeji exklusivní duhové byty projektu Amadet, který realizuje firma Service Financial s.r.o.
Service Financial s.r.o. Bydlení v Jesenici
Volný čas a relaxace, atraktivní dětská hřiště, upravené parky - BB Centrum Praha 4
Obyvatelé Prahy 4 nyní mohou trávit svůj volný čas relaxací v parku nebo na dětském hřišti moderního volnočasového BB Centra, které neustále rozvíjí společnost PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Byty a nebytové prostory Praha – výstavba náročných projektů, developerská činnost
Stavební společnost Trigema a.s. z Prahy se zabývá výstavbou bytů a nebytových prostor v lukrativních částech oblastech, modernizací a provozováním sportovních areálů a developerskou činností.
Trigema a.s. Developerská rezidenční výstavba Praha
Developer, výstavba bytových a rodinných domů, stavební rekonstrukce
Výstavbu bytových a rodinných domů, stavební rekonstrukce, projekci, inženýrskou činnost realizuje stavební a developerská společnost BVS HK s.r.o., Hradec Králové.
V BB Centru roste budova pavilonu pro křesťanskou školu Elijáš
Nová budova pavilonu pro rozšíření Křesťanské střední školy, základní školy a mateřské školy Elijáš roste v areálu BB Centrum, který neustále rozvíjí společnost PASSERINVEST GROUP, a.s.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Komplexní nabídka developerských služeb - PASSERINVEST GROUP, a.s.
Hledáte spolehlivého investora v oblasti nemovitostí? Využijte služby společnosti PASSERINVEST GROUP, která se zaměřuje na stavby v oblasti Prahy.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Developer, prodej a výstavba bytů, rodinných domů, Cheb, Komorní Dvůr, Cetkov
Prodej a výstavba bytů, rodinných domů, dvojdomů a bungalovů v Chebu v lokalitě Komorní Dvůr a Cetkov zajišťuje developerská společnost KOP KD s. r. o.
Developerská činnost s tradicí, to je PASSERINVEST GROUP - vysoká úroveň služeb
Ryze česká developerská společnost, která má tradici a na kontě řadu úspěšných projektů. Tak přesně to je developerská společnost PASSERINVEST GROUP.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Inženýrská a investiční společnost, developerská činnost, výstavba
Inženýrskou, investiční a developerskou činnost, projekci, výstavbu, prodej či pronájem bytů a domů na území Prahy poskytuje společnost Landia Management s.r.o.
Prodej rodinné montované domy za cenu bytu, stavební parcely v lokalitě Holešov-Dobrotice
Vužijte možnost mít v lokalitě Holešov-Dobrotice dům s pozemkem za cenu bytu. Rodinné montované domy a stavební parcely zde prodá firma RD-domy, výhradní dodavatel firmy RD Rýmařov pro Zlínský kraj.