V žádném pestrém jídelníčku nemůže chybět zdravé ovoce a zelenina. Dopřejete si tak nejen spoustu vitamínů, ale také chutí při konzumaci v čerstvém stavu i při přípravě pokrmů. Můžete si vybrat sladké peckoviny, plody s jádry, bobuloviny i exotické ovoce jako banány, pomeranče, ananasy a také zeleninu kořenovou, košťálovou, listovou i bylinky.

Bolehošťské kysané zelí, pěstování a zpracování zelí, zelárna
Bolehošťské kysané zelí, pěstování, zpracování hlávkového zelí, výroba a prodej kysaného zelí s nezaměnitelnou chutí a bez chemických přísad od společnosti AGROSPOL Bolehošť, a.s.
Velkoobchod s bramborami, ovocem a zeleninou, zásobování maloobchodů
Velkoobchod s bramborami, ovocem, zeleninou a bylinkami, zásobování maloobchodů, restaurací, hotelů, nemocnic a škol od firmy Zepo-Kubíček Václav v Břeclavi.
Velkoobchod, prodej, dovoz - loupaná pohanka, jáhly, konzervovaná zelenina
Společnost Bialoň trade a.s. sídlící v Ostravě, se zabývá dovozem, velkoobchodem a prodejem konzervované zeleniny, loupané pohanky, jáhlů a dalších zemědělských komodit.
Ovoce, oříšky v čokoládě - kešu, mandle, lískové ořechy, jahody, brusinky, borůvky, maliny
Nechejte se zlákat k mlsání s produkty od firmy Semenáč Kroměříž. V našem eshopu semenac.cz můžete objednat oříšky a ovoce v čokoládě - vyzkoušejte maliny, borůvky, brusinky, jahody, kešu či mandle.
Eshop ořechy, kešu, mandle natural, pražené, mrazem sušené ovoce
V eshopu semenac.cz můžete zakoupit široký sortiment suchých plodů a sušeného ovoce - ořechy, kešu, mandle natural i pražené, mrazem sušené ovoce. Výdejní místa - Kroměříž, Zlín, Ostrava.
Obchod s čerstvým ovocem a zeleninou od tuzemských pěstitelů, distribuce do českých velkoobchodů
Pochutnejte si na čerstvém ovoci a zelenině, kterou Vám zajistí společnost ZEO Trade s.r.o. z Vodňan. Dovážíme zboží ze všech evropských i tuzemských pěstitelů a rozvážíme po celé České republice.
Přinášíme Vám ovoce až do kanceláří
Firma Fresh Juice, s.r.o. Vám přiveze ovocné boxy do kanceláří a Office Center. Poskytují servis v oblasti čerstvých ovocných a zeleninových šťáv až do firmy.
Eshop nesolené přírodní ořechy kešu, para, mandle, pistácie, makadamové, vlašské, lískové ořechy
Pestrý výběr ořechů najdete v eshopu semenac.cz firmy Semenáč Kroměříž. Vybrat si můžete nesolené přírodní ořechy kešu, para, vlašské, lískové, makadamové ořechy, mandle, pistácie i směsi oříšků.
Velkoobchod ovoce, zelenina, prodej a distribuce brambor
Velkoobchod ovoce, zelenina, prodej a distribuce,brambory, saláty, bylinky, česnek a cibule od firmy Zepo-Kubíček Václav v okolí Hodonín a Břeclav.
Velkoobchodní prodej ořechů pro pekaře a cukráře
Posypový materiál včetně ořechů dovážíme ze zahraničí, máme ale také své tuzemské dodavatele - TRIAS CR s.r.o. Chrudim
Velkoobchodní prodej kvalitních sušených plodů
Nabízíme velký výběr špičkových sušených plodů za skvělé ceny, sušené plody pro cukráře a pekaře - TRIAS CR s.r.o. Chrudim
Regionální, farmářské potraviny, zdravá výživa i ovoce a zelenina
Prodejna Lukovský špajz zve k nákupu - specializujeme se na regionální farmářské potraviny, v sortimentu je ve velké míře i zdravá výživa, ovoce a zelenina. Obchod je v Lukově, nedaleko Zlína.
Sušené ovoce velkoobchodní prodej
Máme velký výběr sušeného ovoce pro pekaře a cukráře – dovoz po České republice i do zahraničí - TRIAS CR s.r.o. Chrudim
Semena - posypový materiál do velkoobchodů a firem s balícím zařízením
Posypový materiál dováží společnost TRIAS CR s.r.o. Chrudim ze zahraničí, má ale také své tuzemské dodavatele.
TRIAS – sušené plody Chrudim
Firma TRIAS z Chrudimi nabízí rozsáhlý výběr sušených plodů.
Velkoobchodní prodej ořechů pekárnám a cukrárnám
Výhodný nákup prvotřídních ořechů ze zahraniční produkce – TRIAS Chrudim
Mrazírna, mražená zelenina a ovoce – výroba, velkoobchod, Vestec u Prahy
Mraženou zeleninu i ovoce, mražené zeleninové a ovocné směsi a mražené houby vyrábí a velkoobchodně prodává společnost AGRO Jesenice u Prahy a.s. Naše mrazírny najdete v obci Vestec u Prahy.
Suroviny pro pekaře a cukráře, sušené plody
Sušené plody pro vaši pekařskou a cukrářskou výrobu - TRIAS CR s.r.o. Chrudim
Posypový materiál pro cukráře i pekaře - Chrudim
Posypový materiál pro cukráře i pekaře nejen ze zahraničí, ale především z Česka
Ovoce a zelenina, velkoobchod, distribuce, zásobování prodejen, restaurací, hotelů
Ovoce a zeleninu do Vaší prodejny, restaurace i jídelny Vám zajistí velkoobchodní dodavatel ze Strakonic, firma ZEO Trade, s.r.o.. Dovážíme kvalitní čerstvé ovoce a zeleninu od pěstitelů z EU.
Vakuově balené zeleninové gastro polotovary pro gastronomii, jídelny, nemocnice
Kvalitní vakuově balené zeleninové i gastro polotovary pro gastronomii, jídelny, nemocnice, školy atd. nakoupíte u firmy VODEHNAL A SYN s.r.o. v Hulíně. Distribuci provádíme každý všední den.
Velkoobchod s cibulí, rostlinná výroba, prodej, pěstování, česká cibule
Zabýváme se rostlinnou výrobou, pěstováním a velkoobchodní distribucí především cibule, české kvalitní cibule v Zemědělském družstvu Všestary.
Konzumní brambory bez chemické konzervace-rozvoz, zásobování, prodej
Pro gastro provozy zajišťuje firma VODEHNAL a SYN zásobování konzumními bramborami. Naše brambory jsou bez chemické konzervace. Rozvoz zajistíme v regionu Zlín, Kroměříž.
Superpotraviny, oříšky, semínka i další zdravá výživa Hustopeče
Superpotraviny, oříšky, semínka i další zdravá výživa, bezlepkové potraviny, biopotraviny od firmy NATURAL PACK group, s.r.o. v Hustopečích
Vakuované, loupané brambory pro gastro provozy-prodej od výrobce
Přímo od výrobce můžete odebírat vakuované, loupané brambory. Pro gastro provozy v regionu Zlín, Kroměříž zajistí zásobování firma Vodehnal a syn.