Máte rádi mléčné výrobky a chcete je využít pro vlastní potřebu či další prodej? Vyberte si kvalitní výrobce, dodavatele a prodejce mléčných výrobků a jejich pestrý sortiment, jako jsou mléko nejen čerstvé, ale i sušené, kondenzované, pasterované či homogenizované, dále máslo, sýry, smetana sladká i zakysaná, kefíry, jogurty, tvarohy a další.

Tvaroh, jogurty, máslo a smetana pro restaurace a gastro zařízení vyrobené poctivou recepturou
Kvalitní a čerstvé. Takové jsou mléčné produkty vyráběné podle poctivé receptury, jejichž velkoobjemovou dodávku pro restaurace ve Znojmě a Mikulově zajišťuje společnost JIMA-SPOL s.r.o.
Tradiční plísňový sýr Niva Hradec Králové – výroba a prodej plísňového sýru
Exkluzivní chuť lahodného sýru Niva Vám nabízí dlouhá léta na Váš stůl firma Niva s.r.o. Hradec Králové.
Distribuce Opočenských jogurtů ve skle vyráběných tradiční recepturou
Znojemská firmy JIMA - SPOL, s.r.o. se zabývá distribucí mléčných produktů, ke kterým patří i lahodné Opočenské jogurty, které zrají přímo ve skle a jsou vyráběny tradiční recepturou.
Živočišná výroba  Velké Svatoňovice – výhodný prodej mléka v areálu družstva
Naše družstvo nabízí výhodný prodej mléka přímo od krav z našich pastvin, prodej mléka ve dvoře každé úterý a pátek vždy od 7.00 do 9.00 hodin - Zemědělské družstvo Velké Svatoňovice.
Prodej a distribuce nemražených potravin
Společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. ze Zruče u Plzně se specializuje na prodej a distribuci nemražených potravin ve vysoké kvalitě, které nabízí restauracím, jídelnám, školám a školkám.
Mražené i nemražené potraviny, mléčné výrobky, distribuce a zásobování škol a restaurací
APETITTO - ŠNAJDR s.r.o., společnost, jejíž hlavní činností je prodej a distribuce mražených a nemražených potravin a mléčných výrobků. Nabízíme široký sortiment zboží té nejvyšší kvality.
Velkoobchod potravin s distribucí pro gastronomické provozy, jídelny a restaurace
Zabýváme se distribucí potravin pro gastronomické účely, jídelny a restaurace. Firma Čoko Citonice s.r.o. neustále zkvalitňuje svoje služby, což dokazuje nemalý počet spokojených zákazníků.
Vyzkoušejte novou lahodnou chuť uzeného plísňového sýra Niva
Objednejte si plísňový sýr NIVA uzená – to nejlepší na váš stůl, výroba ve tvaru válce, zaručená kvalita - Niva s.r.o. Dolní Přím
Živočišná výroba, produkce mléka, chov a prodej masného skotu
Živočišnou výrobu, produkci bio mléka, chov a prodej masného skotu a krav zajišťuje společnost SUFOLK s.r.o., z okresu Plzeň – jih, která se specializuje na ekologické zemědělství.
Rozvoz mlékárenských, uzenářských a masných výrobků za velkoobchodní ceny
Dodávku kvalitních mléčných, uzenářských a masných výrobků od prověřených českých výrobců do prodejen a provozoven zajišťuje společnost JIMA - SPOL s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Distribuce mléčných a uzenářských výrobků do prodejen a gastro provozů
Kvalitní zboží vám do vaší prodejny či gastro provozu dodá prodejce mléčných a uzenářských výrobků společnost JIMA - SPOL s.r.o. působící ve Znojmě a okolí.
Velkoobchodní prodej uzenářských, masných i mlékárenských výrobků
Uzenářské, masné i mlékárenské výrobky a další produkty zajistí ve velkoobchodním prodeji v oblasti Znojma firma JIMA - SPOL, s.r.o.
Prodej mlékárenských výrobků, rozvoz produktů pro velkoodběratele
Velkoobchodní prodej a rozvoz mlékárenských, uzenářských a masných výrobků zajišťuje v oblasti Znojma společnost JIMA - SPOL, s.r.o.!
Velkoobchodní prodej mléčných, mlékárenských výrobků, rozvoz
Rozvoz - mléčné, mlékárenské výrobky, velkoobchod potravin, trvanlivé poravinářské produkty, čerstvé mléko od firmy JIMA - SPOL, s.r.o., z Oblekovic u Znojma.
Velkoobchodní prodej potravin s rozvozem, uzenářské a masné výrobky
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem potravinářského zboží, ale i jeho rozvozem a distribucí, se zaměřením na masné, uzenářské a mléčné výrobky se zabývá JIMA - SPOL, s.r.o.
Rozvoz potravinářského zboží, mlékárenské výrobky Znojmo, Jihomoravský kraj
Velkoobchodní prodejce potravinářského zboží se specializací na mlékárenské výrobky s rozvozem zboží, to je firma JIMA - SPOL. s r.o., z okresu Znojmo.
Sýr Niva, ušlechtilá plíseň , plísňový sýr s tradicí, prodej, výroba
Naše sýrárna a mlékárna Dolní Přím se zabývá výrobou a prodejem delikatesního sýru s plísní uvnitř hmoty - sýru Niva, sýru s českou tradicí.
Slovenské, tažené sýry, korbáčiky, oštiepky, parenice-prodej sýrové speciality ze Zázrivé
Prodejna sýrových specialit Salašík U beránka Zlín-Štípa přijímá objednávky. Vyberte si u nás slovenské korbáčiky, oštiepky, parenice a další tažené sýry ze Zázrivé.
Velkoobchod, prodej, distribuce potravinářského zboží-mlékárenské výrobky Znojmo
Velkoobchod, prodej potravinářského zboží, specializace na mlékárenské výrobky. Distribuce zboží do prodejen v oblasti Znojma a Břeclavi nabízí firma JIMA - SPOL, s.r.o.
Uzenářské, masné, mlékárenské výrobky, distribuce, prodej, rozvoz
Distribuce, prodej, uzenářské a masné výrobky, potravinářské zboží se specializací na mlékárenské výrobky, uzeniny a další nabízí firma JIMA -SPOL, s.r.o.
Sýr NIVA - výroba a prodej, sýr s plísní uvnitř | Dolní Přím
Sýr NIVA - výroba a prodej, sýr s plísní uvnitř a to vše v Dolním Přímu. Sýr Niva by neměl chybět na Vašem svátečním stole ani během zbytku roku. Nechte se unášet na vlně kvalitního delikatesního sýru, vyrobeného opravdu poctivě. Kvalitní český výrobek, s použitím přísad od prvovýrobců z ČR. Vyrábí se z syrového kravského mléka, jedlé ...
Výroba tradičního plísňového sýru Niva Dolní Přím
Vyrábíme vyhlášený plísňový sýr s dlouhou tradicí - Niva Dolní Přím. Na každé párty, oslavě, pikniku by neměl chybět tento výtečný sýr. Hodí se k vínu, jako hlavní jídlo, nebo jen zobání při chvilce relaxu. Dostali jste na Nivu právě chuť. Rádi Vám s Vaší chutí pomůžeme. Zastavte se u nás v Dolní Přími a vyberte si kus či kousek sýra, ...
Plísňový sýr Niva Dolní Přím
Plísňový sýr Niva v obci Dolní Přím patří k sýrům jež uspokojí každý mlsný jazýček. Tradiční sýr Niva s plísní uvnitř je vhodný na každou párty a oslavu i grilování. Sýr můžete koupit jako porcovaný, jako zlomky pro další zpracovatele nebo pro velké jedlíky možno zakoupit jako válec o průměrné váze 2,2kg. Přijeďte si pro svou delikatesu ...
Sýr Niva Dolní Přím - prodej sýru s plísní uvnitř hmoty
Sýr Niva Dolní Přím - prodej sýru s plísní uvnitř hmoty. Zajišťujeme výrobu a prodej delikatesního sýru s tradicí - sýru NIVA. Tato delikatesa nemůže chybět na žádném stole a v žádné kuchyni. Hodí se k pivu, vínu. Používá se ve studené i teplé kuchyni. Mléčný produkt není vyroben z geneticky modifikovaných organismů. Vyberte si ...
Lahodné Jihočeské jogurty ve skle od AGRO-LA, Jindřichův Hradec
Tradiční Jihočeské jogurty zrající přímo ve skleněných obalech vyrábí společnost AGRO-LA v Jindřichově Hradci, a to bez použití stabilizátorů či chemických konzervantů. Chcete-li si pochutnat na poctivém jogurtu, který pro Vás uzrál přímo ve sklenici, pak neváhejte a vyzkoušejte Jihočeské jogurty od společnosti AGRO-LA, spol. s.r.o. Naše ...