Chcete si pochutnat na kvalitním masu a uzeninách? O vaše chutě a potřeby v této oblasti se postarají profesionální řezníci, řeznictví, jatka, masokombináty i uzenářství. Můžete si tak pochutnat na produktech z masa vepřového, hovězího, zvěřině i drůbeži. Dále na vás čekají výrobky jako párky, salámy, klobásy, slanina, mleté maso, šunky, špekáčky.

Krůtí maso chlazené, mražené, krůtí stehna, prsa, játra, velkoobchod, zásobování
Krůtí maso chlazené i mražené, krůtí stehna, prsa, krůta celá, játra a srdce balená ve vakuu či volně poskytuje velkoobchod se zásobováním společnosti JR FOOD, s.r.o. sídlící v Bechyni.
Čerstvé vepřové a hovězí maso, masné výrobky, uzeniny, uzenářská výroba Rakovník
Čerstvé vepřové a hovězí maso, selata, masné výrobky, uzeniny, salámy, paštiky vyrábí a prodává řeznictví a uzenářství PRAVE Rakovník, akciová společnost.
Distribuce mléčných a uzenářských výrobků do prodejen a gastro provozů
Kvalitní zboží vám do vaší prodejny či gastro provozu dodá prodejce mléčných a uzenářských výrobků společnost JIMA - SPOL s.r.o. působící ve Znojmě a okolí.
Velkoobchodní prodej uzenářských, masných i mlékárenských výrobků
Uzenářské, masné i mlékárenské výrobky a další produkty zajistí ve velkoobchodním prodeji v oblasti Znojma firma JIMA - SPOL, s.r.o.
Krůty, krocani, drůbež, masné krůtí výrobky, chov, porážka, prodej
Krůty, krocany a jinou drůbež chováme, porážíme, vyrábíme masné krůtí výrobky a prodáváme v rodinné farmě pana Jiřího Kořínka Nový Dvůr, která sídlí v okrese Jičín.
Prodej mlékárenských výrobků, rozvoz produktů pro velkoodběratele
Velkoobchodní prodej a rozvoz mlékárenských, uzenářských a masných výrobků zajišťuje v oblasti Znojma společnost JIMA - SPOL, s.r.o.!
Velkoobchodní prodej mléčných, mlékárenských výrobků, rozvoz
Rozvoz - mléčné, mlékárenské výrobky, velkoobchod potravin, trvanlivé poravinářské produkty, čerstvé mléko od firmy JIMA - SPOL, s.r.o., z Oblekovic u Znojma.
Velkoobchodní prodej potravin s rozvozem, uzenářské a masné výrobky
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem potravinářského zboží, ale i jeho rozvozem a distribucí, se zaměřením na masné, uzenářské a mléčné výrobky se zabývá JIMA - SPOL, s.r.o.
Prodej, eshop - vyzrálé Bio hovězí maso, kuřata a kuřecí maso z farmy
Chcete jíst zdravě a k tomu si ještě pochutnat na výborném mase? Rodinná Biofarma Lukas. s.r.o. prodává kuřecí a vyzrálé bio hovězí maso, které je libovější, křehčí a jemnější.
Chlazené i zmražené kuřecí, krůtí, vepřové a hovězí maso či vyzrálé hovězí DRY AGED BEEF
Velký výběr mraženého i chlazeného kuřecího, krůtího, vepřového nebo hovězího masa a vyzrálého hovězího masa na steaky dodává do obchodů, restaurací či přímo na Váš stůl firma JR FOOD, s.r.o..
Vepřové maso přímo z jatek - jateční opracování prasat, kvalita a čerstvost
Společnost JATKA-KURKA s.r.o. nabízí jateční opracování prasat a následný prodej čerstvého a kvalitního vepřového masa přímo z jatek v okolí Opavy a Ostravy.
Uzenářské, masné, mlékárenské výrobky, distribuce, prodej, rozvoz
Distribuce, prodej, uzenářské a masné výrobky, potravinářské zboží se specializací na mlékárenské výrobky, uzeniny a další nabízí firma JIMA -SPOL, s.r.o.
Vepřové maso - porážka a výkup jatečních prasat, rozvoz a opracování vepřových půlek
Naše firma JATKA-KURKA z okolí Opavy je specialistou na výkup a porážku jatečních prasat a následného opracování vepřových půlek, včetně rozvoru vepřových výrobků.
Výkup a porážka prasat Opava - čerstvé vepřové výrobky přímo z jatek
Jakékoliv vepřové výrobky přímo z jatek nakoupíte u firmy JATKA-KURKA s.r.o. v Oticích u Opavy, která se zabývá výkupem a porážkou prasat.
Porážka jatečních prasat a následné opracování vepřových půlek
Společnost JATKA-KURKA, s.r.o. se zabývá porážkou jatečních a následným prodejem a expedicí vepřových půlek v Opavě - Oticích.
Čerstvé vepřové maso, masné výrobky a vepřové půlky z jatek
Čerstvé vepřové maso z jatek, masné výrobky a vepřové půlky Vám nabízí naše společnost Jatka-Kurka, s.r.o. v Oticích poblíž Opavy.
Ekofarma, ekologické zemědělství-jehněčí, skopové, hovězí maso pro restaurace, jídelny
Využijte možnost zajistit si zásobování restaurace, jídelny. Ekofarma Zlín dodává jehněčí, skopové, hovězí maso. Jsme držitelé certifikátu Ekologické zemědělství.
Vyzrálé hovězí maso, DRY AGED BEEF od firmy JR FOOD, s.r.o., Bechyně
Kvalitní vyzrálé hovězí maso DRY AGED BEEF pro Vaši restauraci či steak house Vám dodá naše společnost JR FOOD, s.r.o., Bechyně.
Prodej zvěřiny, zvěřina Znojmo
Zvěřina za skvělé ceny! Naše znojemská společnost Windsor Enterprise s.r.o. se zabývá výkupem zvěře od myslivců a následných zpracováním masa do finální podoby. Naleznete u nás veškeré druhy běžně lovené zvěřiny tj. srnčí, daňčí, jelení, mufloní, maso z divočáka, bažanta, kachny i zajíce. Zboží vakuově balíme a hluboce zamrazíme, v lovecké ...
Prodej jehněčího, skopového masa, biomaso-vlastní chov, ekojatka
Biomaso nejvyšší kvality můžete odebírat z Ekofarmy Lípa u Zlína. Jde o prodej jehněčího, skopového masa z vlastního chovu. Provozujeme ekojatka.
Prodej čerstvého masa a uzenin Kadaň
Čerstvé uzeniny a maso seženete v Kadani od společnosti H+B Jatky Žatec. Máme pro Vás základní sortiment masných výrobků, mezi které se řadí špekáčky, párky a klobásy, polosuché i měkké salámy, anglická slanina, moravské uzené či šunkový nářez. Pokud máte chuť na zabíjačku, vyberte si z našich jaternic, prejtu, tlačenky, huspeniny, sekané, ...
Prodej čerstvého masa a uzenin Chomutov
Pro kvalitní a chutné uzeniny a čerstvé maso navštivte H+B Jatky Žatec podnikovou prodejnu v Chomutově. Vyberete si u nás z mnoha druhů a příchutí špekáčků, párků a klobás, suchých i měkkých salámů a šunek. Pokud máte chuť na zabíjačkové hody, navrhujeme naše jelita, prejt, tlačenky, sekanou, rolády či sádlo a škvarky. Milovníkům uzeného ...
Jatka Žatec - prodej čerstvého masa i výroba masných výrobků
Hledáte kvalitní jatka v okolí Žatce? Pak je tu právě pro vás firma H+B Jatky Žatec, s.r.o. Specializujeme se na zpracování a prodej masa i vlastních masných výrobků. Na naše jatka nakupujeme zvířata od kvalitních prověřených českých chovatelů a sami si je porážíme, abychom si byli jisti kvalitou a správností masa a masných výrobků už od samého ...
Dárkové balení s biopotravinami ze zvěřiny, zvěřinové biomaso
Darujte svým blízkým, zaměstnancům nebo obchodním partnerům originální dárek, který potěší! Nabízíme dárkové balení s biopotravinami ze zvěřiny balené v elegantní dárkové krabici nebo v dárkové dřevěné bedýnce. Společnost Windsor Enterprise s.r.o. se zabývá výkupem masa od myslivců a následným zpracováním do finální podoby zvěřiny, naleznete u ...
Zvěřina a recepty na grilování, biomaso na gril Brno, Praha
Vychutnejte si tu originální a lahodnou chuť zvěřiny na grilu! V kamenné i internetové prodejně společnosti Windsor Enterprise s.r.o., která se zabývá výkupem zvěře od myslivců a následným zpracováním masa do finální podoby, naleznete všechny druhy běžně lovené zvěřiny i v bio kvalitě. Zvěřinové biomaso je vhodné k různým úpravám a druhům ...