Nestíháte každý den něco dobré uvařit a rádi byste si tuto činnost usnadnili? Vaše chutě a potřeby dokážou uspokojit hotová jídla a polotovary a jejich pestrý výběr, jako jsou různé zeleninové směsi, pokrmy z mořských ryb, hovězího a kuřecího masa, obalované výrobky, vegetariánské směsi a další.

Výroba chutných hotových jídel a potravinářských výrobků bez alergenů, vhodné pro vegetariány
Velký výběr hotových a chutných potravinářských výrobků bez alergenů, vyrobených z kvalitních surovin, které jsou vhodné pro vegetariány, dodává společnost AMUNAK s.r.o. Vsetín.
Ovocné sirupy, pečené čaje a domácí marmelády poctivé výroby - e-shop, rozvoz zdarma
Poctivé domácí marmelády, pečené čaje a ovocné sirupy vyrábí naše společnost HERBA LENA group s.r.o. Objednejte si v e-shopu a využijte rozvoz zdarma v Kroměříži, Prostějově a Přerově.
Český výrobce sterilizované zeleniny, směsí a salátu
Sterilizovaná zelenina, zeleninové směsi a saláty jako přílohy k jídlům či přísady pro přípravu pokrmů vyrábí česká společnost BAHAK s.r.o.
BAHAK s.r.o.
Výroba domácích knedlíků Říčany, prodáváme a rozvážíme čerstvé knedlíky po Praze a okolí
Výroba domácích knedlíků Říčany, prodáváme a rozvážíme čerstvé knedlíky po Praze a okolí, objednávky na druhý den přijímáme do 16 hod.
Trvanlivá hotová jídla Expres Menu - hotovky na doma i cesty - Eshop
Eshop Canonico.cz přináší vysoce kvalitní trvanlivá hotová jídla Expres Menu v rámci vybavení pro camping , vhodná na cesty i na doma.
Nemasové výrobky ROBI, racionální výživa Brno, plátky, nudličky, saláty, pomazánky ROBI
Nemasové výrobky ROBI, racionální výživa Brno, plátky, nudličky, saláty, pomazánky ROBI, vhodné pro vegany, vegetariány i diabetiky, zdravý životní styl, přírodní suroviny.
Výroba, prodej, dovoz chlazených, teplých jídel, polévek
35 druhů chlazených jídel a 4 druhy polévek nabízí firma JOSPO Holešov. Výroba, prodej i dovoz chlazených i teplých jídel domů i do firem v regionu Přerov, Zlínský kraj.
Nabídka teplých jídel, polévek-rozvoz teplé stravy domů, pro firmy
O rozvoz teplé stravy až domů či do firmy se postará v okrese Přerov, Zlín a Kroměříž firma JOSPO Holešov. Naše nabídka teplých jídel a polévek je velmi bohatá.
Výroba teplých pokrmů, teplé stravy pro zaměstnance firem, domácnosti
Společnost JOSPO a.s. se specializuje na dodávku teplé stravy pro zaměstnance firem i domácnosti v lokalitě Zlínský kraj, Přerov. Výroba teplých pokrmů probíhá z nejkvalitnějších vstupních surovin.
Nabídka chlazených, balených jídel a polévek-rozvoz, prodej
Firma JOSPO Holešov je dodavatel chlazených balených jídel a polévek v okrese Kroměříž, Přerov, Zlín. Nabídka je široká. Objednejte si rozvoz jídla do Vaší firmy, domácnosti.
Sterilizovaná zelenina, cereálie, výroba, balení, prodej
Výrobu a distribuci cereálií, sterilované zeleniny a kořenících přípravků nabízí společnost BAHAK s.r.o. Zajistíme i balení sušeného ovoce, luštěnin, cukrovinek a dalších produktů v BIO kvalitě.
BAHAK s.r.o.
Závodní stravování, výroba jídel pro firmy-kompletní řešení společného stravování
Společnost JOSPO Holešov poskytuje kompletní řešení společného stravování. V rámci závodního stravování zabezpečíme výrobu a výdej jídel pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž, Přerov.
Rozvoz jídel a celého chutného poledního menu pro firmy
Rozvoz teplých i studených jídel, ale také celého chutného obědového menu včetně polévky pro firmy v okolí Třebíče zajišťuje Řízkovna ze Střítěže.
Výroba a rozvoz obědů pro firmy i domácnosti, výběr z pěti jídel, čerstvé a kvalitní suroviny
Chutné obědy pro zaměstnance i členy rodiny připravuje společnost Sato Hradec Králové, v. o. s. sídlící v Jaroměři. Vaříme chutné pokrmy z čerstvých a kvalitních surovin od prověřených dodavatelů.
Kvalitní stravování pro zaměstnance, rozvoz teplých obědů zdarma, provoz firemních kantýn
Výživné a chutné jídlo pro Vaše zaměstnance Vám dodá společnost Menclová Jana, s.r.o. z Plzně. Zvyšte výkonnost Vašich zaměstnanců na maximum a dopřejte jim každý den teplou domácí stravu.
Jaroměřská knedlíkárna, chutné domácí knedlíky houskové, bramborové, špekové i ovocné
Čerstvé a voňavé ovocné knedlíky, bramborové taštičky i šišky s mákem dodá až na Váš stůl společnost HEST - VÝROBA KNEDLÍKŮ Stanislava Kufnerová. Chutné domácí produkty pro každý den.
Netradiční přírodní ovocné pomazánky a džemy inspirované přírodou pro zdravý a chutný životní styl
Přírodní ovocné pomazánky a džemy s netradiční chutí z netradičního ovoce, to jsou pomazánky a džemy firmy Klášterní officína, která sídli nedaleko Brna ve městě Kuřim.
Hotová jídla a mražené polotovary – rozvoz Praha
Neztrácejte čas vařením a dopřejte sobě, své rodině nebo zaměstnancům chutný oběd. Hotová jídla a mražené polotovary rozváží po Praze firma Z-market.
Výroba racionální výživy, ovesné kaše, cereálie, sójové potraviny, müsli, produkty pro zdravou stravu
Chutnou cereální snídani, která Vás nabudí, či vyváženou stravou plnou vitamínů a nenasycených mastných kyselin naleznete u společnosti BONAVITA, spol. s r.o. z Kunic u Prahy.
Potravinové automaty, svačinkové automaty, obědové automaty - chlazená jídla DAMIAN
Potravinové automaty, svačinkové automaty, obědové automaty - chlazená jídla DAMIAN od firmy DELIKOMAT s.r.o. poskytují servis, doplňování, údržbu v rámci celé České republiky.
DELIKOMAT s.r.o.
Bezlepková jídla, strava - rozvoz menu až k vám domů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování. Nabízíme také bezlepková jídla s rozvozem menu až k Vám domů. Rozvážíme do celého okolí Ostravy a Opavy.
Rozvoz obědů, stravování pro seniory, polední menu
Veřejné a závodní stravování, rozvoz obědů pro seniory nebo firmy a kompletní stravovací servis zajistí brněnská firma JEER s.r.o., která rozváží polední menu po Brně a okolí.
Rozvoz obědu pro zaměstnance do firem - obědy dovezeme, vydáme a jídelnu uklidíme
Kompletní služby v oblasti zajišťuje brněnská firma JEER s.r.o., která rovněž rozváží i polední menu do firem. Obědy Vám uvaří, doveze, zajistí výdej a také uklidní výdejnu či jídelnu.
Posypový materiál pro cukráře i pekaře - Chrudim
Posypový materiál pro cukráře i pekaře nejen ze zahraničí, ale především z Česka
Produkty pro profesionální potravinářský trh, potravinářské produkty
Produkty pro profesionální potravinářský trh, potravinářské produkty pro cukráře, pekaře, do restaurací, jídelen pro catering od firmy FRUJO, a.s. ve Tvrdonicích.