Pestrá nabídka potravinářských výrobků uspokojí nejen běžné zákazníky, ale také maloodběratele a velkoodběratele. Z různých kategorií si tak můžete vybrat mléko a mlékárenské výrobky, maso a masné výrobky, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a zeleninu, cereální výrobky a další produkty.

Výroba a prodej kvalitního a značkového bílého nebo červeného moravského vína
Kvalitní a značková moravská vína z vlastní produkce zakoupíte ve Vinařství Kukla. Prodáváme široký sortiment bílých a červených moravských vín, i dárková balení - možnost zakoupení vín přes e-shop.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Krumlovský chléb, kváskový chléb, pekárna, tradiční výrobce
Pekařství, pekárna, výroba čerstvého kváskového chleba, tradiční Krumlovský chléb, pečivo a další výrobky můžete zakoupit od firmy Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Sušené hovězí a vepřové maso bez chemie a éček – uzenářství s poctivými výrobky
Pochutnejte si na sušeném hovězím a vepřovém mase od společnosti Poctivé uzenářství s.r.o. ze Znojma, kde si při výrobě zakládáme na kvalitním složení bez chemických přísad, éček a vody.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Přírodní švestková povidla-výroba povidel bez konzervantů, přidaného cukru
Rodinná firma Jiří Netopil Pravčice vyrábí přírodní švestková povidla z vyzrálých švestek. Výroba povidel probíhá bez konzervantů a přidaného cukru. Hospodaří na pozemcích v regionu Kroměříž, Přerov.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Suroviny pro pekaře a cukráře, dodavatel mouky, náplní, směsí, surovin
Společnost Pfahnl Backmittel, spol. s r.o. se specializuje na dodávku širokého sortimentu surovin pro pekaře a cukráře.
Pfahnl Backmittel, spol. s r.o.
Prodej sušených plodů, oříšků a sušeného tropického ovoce - ideální zdravá svačinka
Na prodejně Zelená zahrada Znojmo máme na prodej nejen čerstvé ovoce, zeleninu, ale i velký výběr sušených plodů, oříšků a tropického ovoce, které budou ideální zdravou svačinkou.
Zelená zahrada
Rodinné Mikulovské vinařství s vlastní vinotékou, vinným sklepem a restaurací
Plánujete-li prázdniny, víkend, či pracovní teambuilding, tak právě pro vás je rodinné Mikulovské vinařství vhodným místem, kde utužovat vztahy a navíc si zde budete připadat jako doma.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Výběr nejlepších vín - bílé, červené a růžové přívlastkové víno z Mikulova e-shop
Výběr nejlepších vín - přívlastková bílá, červená a růžova vína z Mikulova zakoupíte na e-shopu vinařství Víno Šimák. Prodáváme odrůdové skladby vín z vápencového podloží Pálavy.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Jakostní vína podle kolekce nebo barvy – široký výběr toho nejlepšího
Velký výběr bílých, červených a růžových vín roztříděných do gastro kolekce, kolekce velké a speciální a výtečnou chuť přináší Vinařství a penzion Červinka z Pálavy.
Vinařství a penzion Červinka
Výrobky studené kuchyně, lahůdky regionálních výrobců – chlebíčky, saláty, bagety uzeniny
Výrobky studené kuchyně a lahůdky od regionálních výrobců pořídíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Pochutnat si můžete na chlebíčcích, bagetách, salátech i uzeninách.
Zelená zahrada
Klášterní pivovar Strahov - místo pro vaše nezapomenutelné akce a vynikající pivo v Praze
Klášterní pivovar Strahov nabízí nejenom vynikající pivo, ale také jedinečné prostředí a širokou škálu možností pro vaše akce, jako jsou svatby, teambuildingy, firemní večírky v srdci města Prahy.
Klášterní pivovar Strahov Pivo Sv. Norbert
Výborné uzeniny, salámy, pomazánky nebo studená kuchyně za skvělé ceny
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov sídlící nedaleko Prostějova pro Vás denně vyrábí výborné uzeniny, salámy, pomazánky nebo chlebíčky, které si navíc můžete objednat za skvělé ceny.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Podmáslový chléb - novinka z pekárny IVANKA
Vychutnejte si podmáslový chléb z naší pekárny IVANKA s.r.o. - novinka, kterou si jistě zamilujete. K dostání bude každé pondělí, středu a pátek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Zdravá výživa, bezlepkové potraviny, biopotraviny, regionální produkty
Obchůdek zdravé výživy ve městě Jeseník se zabývá prodejem bezlepkových potravin, biopotravin, pečiva, rostlinných olejů, sušených plodů a regionálních produktů.
Lahvová a sudová vína z moravského rodinného vinařství – nákup ve vinotékách nebo přes e-shop
Lahvová a sudová bílá a červená moravská vína z rodinného vinařství VÍNO SÝKORA nakoupíte nejen přímo ve vinařství, ale i ve vinotékách napříč celou Českou republikou a také na firemním e-shopu.
VÍNO SÝKORA, s.r.o.
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo vhodné na pečení i smažení
Výborné škvařené domácí vepřové sádlo koupíte v okolí Znojma a Moravského Krumlova jedině v Poctivém uzenářství v Prosiměřicích. Naše sádlo je vhodné na pečení i smažení, skvěle chutná i na chlebu.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Oslava narozenin, promoce, svatby v rodinném vinařství v Mikulově
Restaurace a vinné sklípky rodinného vinařství Víno Šímák v Mikulově je tím pravým místem pro konání společenských události, jako je oslava narozenin, promoce, svatba nebo firemní akce.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Lokální a ekologické výrobky – biopotraviny, čaje, kosmetika a svíčky
Biopotraviny, marmelády, pečené čaje, kosmetiku, svíčky a další lokální a ekologické výrobky prodává společnost Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Dodavatel, velkoobchod piva, nealkoholických nápojů, alkoholu, destilátů - vodky, tuzemáku, borovičky, likérů, sektu
FONTÁNA Kroměříž je velkoobchod piva, nealko nápojů, alkoholických nápojů, destilátů. Dodávky zajišťuje prodej přes velkosklady na Moravě - Kroměříž, Přerov, Olomouc, Šumperk, Jeseník, ValMez.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Sedlácký chléb z žitné mouky, čerstvý a křupavý - ochutnejte novinku z naší pekárny
Pekárna IVANKA pro Vás peče čerstvé a křupavé pečivo nejen k snídani - ochutnejte naši novinku sedlácký chléb z žitné mouky, čeká na Vás každé úterý a čtvrtek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Velkoobchodní prodej ovoce a zeleniny Letohrad - zásobování, denní rozvoz
Komplexní nabídka ovoce a zeleniny, podpora regionálních pěstitelů – velkoobchod Letohrad a Doudleby nad Orlicí.
Maso z českých chovů, tradiční masné výrobky, ZEMAN maso - uzeniny
Řeznické prodejny ZEMAN maso - uzeniny nabízí maso z českých chovů a vlastní porážky. Prodáváme tradiční masné výrobky, které vyrábíme podle klasických receptur za využití nejmodernějších technologií.
Uzeniny Příbram, a.s.
Pekárna s bezlepkovým pečivem - prodej pečiva pro celiaky
Pečivo zcela bez lepku vhodné pro celiaky zakoupíte v okolí Brno-venkov v pekárně Ivanka - v naší pekárně prodáváme široký sortiment bezlepkového pečiva čistě z kvásku, bez použití droždí.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Prodej moravského lahvového a sudového vína přímo od vinaře ve vinotéce
Bílá a červená vína, klarety, rosé a speciální vína nebo sudová stáčená moravská vína přímo od vinaře nakoupíte ve vinotéce Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. Ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Hroznový džem, mouka a olej z hroznových jader - nakupujte přes e-shop
Sekundární produkty z hroznů, jako je lahodný hroznový džem, bezlepková mouka nebo olej z hroznových jader, pořídíte na e-shopu Vinařství Sýkora
VÍNO SÝKORA, s.r.o.