Chcete si zkrášlit interiér nebo exteriér vhodnými rostlinami? Mezi nejoblíbenější formy patří květiny. Můžete si vybírat nejen z květin venkovních, ale i pokojových. Květiny zasázené na zahrádky, do květináčů i truhlíků nebo řezané přímo do vázy. V nabídce najdete také varianty květin sušených a umělých.

Různobarevné pokojové a balkónové rostliny a květiny pro výsadbu nejlepší jakosti
Vytvořte si zajímavá květinová aranžmá na květinových záhonech nebo okenních truhlících s balkónovými rostlinami nebo květinami pro výsadbu z Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Svatební výzdoba, dekorace sálu, aut, svatební kytice
Společnost POSPA Uherský Brod již rozšířila své aktivity i na svatební dekorace. Obraťte se na nás ohledně svatební výzdoby sálu či auta, navážeme i svatební kytice a květiny pro ženicha a družbu.
Svatební výzdoba POSPA
Fly Killer - nová mucholapka na českém trhu Vás zbaví otravného hmyzu
Trápí Váš domov velmi otravné a nepříjemné mouchy? Nechcete používat toxický postřik na mouchy? Nehodí se mucholapky do vašeho designového domova?
Masožravá zahrada Kaktusy, masožravky a sukulenty
Řezané květiny nebo zasazené v květináčích – výzdoba kanceláří a společných prostor
O výzdobu kanceláří a společných prostor řezanými květinami nebo rostlinami zasazenými v různých nádobách se postárá společnost Zahradnické centrum Brabec, s. r. o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Svatební floristika - svatební vazby, květiny, kytice pro nevěstu
V oboru svatební floristika má mnoho zkušeností Společnost POSPA Uherský Brod, působí v lokalitě Uherské Hradiště. Připraví svatební vazby, kytice pro nevěstu i ostatní svatební dekorace.
Svatební výzdoba POSPA
Prodej řezaných květin, hrnkových rostlin a svatební, smuteční vazby
Velký výběr hrnkových pokojových rostlin za skvělé ceny mají v Květinářství Na Kapli v Napajedlech u Otrokovic. Připraví i svatební, smuteční vazby a aranžmá pro každou příležitost.
Poradenství, návrh a realizace květinových dekorací pro obce, města a komerční a veřejné budovy
O kompletní realizaci květinových dekorací pro města, obce a komerční nebo veřejné budovy se postará Česko kvete MV s.r.o. Květinami zkrášlíme ulice, parky, mosty, letní zahrádky i vstupy do budov.
Velkoobchodní prodej květin, denně čerstvé květiny, řezané a hrnkové květiny, floristické doplňky
Velkoobchodním prodejem denně čerstvých řezaných a hrnkových květin a floristických doplňků se zabývá společnost STORGE s.r.o.
Kytice na stavby a promoce, řezané a hrnkové květiny – květinová výzdoba pro všechny příležitosti
Kytice na promoce, svatby a pohřby, řezané a hrnkové květiny včetně komplexní květinové výzdoby zajišťuje Květinářství Lilie v Olomouci provozované společností Pohřební služba MISERICORDIA s. r. o.
Květinářství Lilie
Velkoobchod květin, dovoz květin pro květinářství, distribuce pro floristy
Společnost Vonekl s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro květináře a floristy.
Smuteční, kondolenční vazby a kytice - výroba v prvotřídní kvalitě, prodej
Smuteční, kondolenční vazby a kytice pro různé příležitosti prodává květinářství paní Jany Slavovové z Prostějova. Aranžmá vyrábíme v prvotřídní kvalitě z čerstvých řezaných a umělých květin.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Floristické služby na zakázku, Praha, čerstvé květiny, květinová výzdoba, uvázané květiny, vánoční věnce
Společnost Pěkná kytka poskytuje floristické služby na zakázku. Nabízíme perfektně uvázané čerstvé květiny a květinovou výzdobu pro jakoukoli příležitost. Současně poskytujeme také vázy k zapůjčení.
Květinářství, prodej květin, vazba kytic, rozvoz květin, dárkové předměty
Květinářství Z lásky kvítka v. o. s. nabízí prodej, vazbu, rozvoz a poradenství při výběru květin pro každou příležitost.
Květiny, dekorace a dárkové předměty nejen na svatbu nebo narozeniny
V Květinářství paní Hanny Nazaruk z Brno Líšeň si můžete koupit krásné čerstvé řezané květiny, dárkové předměty a dekorace a další okrasné předměty do domácnosti.
Květinové vazby a kytice k různým příležitostem – narozeninové, gratulační, romantické, pro radost
Květinové vazby a kytice pro různé příležitosti připraví květinářství Prostějov Ivana Slavovová. Uvážeme a naaranžujeme kytice narozeninové, gratulační, romantické nebo jen tak pro radost.
Prodej a aranžování květin Prostějov Ivana Slavovová
Letničky, balkonové květiny a bylinky na Vaši zahrádku i na balkon - Květinářství Kala
Květinářství Kala z Hranic v okrese Přerov nabízí široký sortiment floristického zboží mezi něž patří letničky, květiny na balkon a široká nabídka bylinek.
Sazenice, semena, substráty a řezané a pokojové květiny v Květinářství Kottová
Květinářství paní Slávky Kottové nabízí rozmanitý sortiment květin od řezaných po pokojové, stejně jako nabídku semen, sazenic a substrátů pro Vaši zahradu.
Květinové vazby a dekorace pro každou příležitost od Květinový ateliér Petra Grossová
Květinový ateliér Petry Grossové z Hradce nad Moravicí v okrese Opava pro Vás má každý den čerstvou nabídku řezaných květin a květinových vazeb dle Vašeho přání.
Květinářství, prodej řezaných květin, pokojové květiny, květinové vazby, dárkové předměty
Květiny Lenka Skořepová nabízí květinové, narozeninové, svatební a smuteční vazby. Vybírat můžete také z pokojových květin, květinových sadeb, dárkových předmětů, dekorací i keramiky.
Květinářství, řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadba, dušičková vazba, adventní svícny, hnojiva, postřiky
Firma květinka Blanka s.r.o. se sídlem v okrese Plzeň provozuje květinářství, ve kterém pořídíte řezané květiny, dárkové předměty, sezónní sadbu, dušičkovou vazbu a také adventní svícny.
Květinové vazby a ručně vyráběná česká keramika a sklo v Květinářství Lilie
Široký výběr květin od květin čerstvých řezných po květiny v pevných obalech a květinové vazby pro Vás má v sortimentu zboží Květinářství Lilie v Rožnově pod Radhoští.
Květinové centrum Svoboda nad Úpou, pokojové a řezané květiny, květinové vazby, sazenice, hnojiva ...
Firma Květinové centrum Liana Bridziková nabízí ve městě Svoboda nad Úpou prodej pokojových a řezaných květin - květinové vazby dle objednávky, vázané kytice, dárkové předměty, sazenice, substráty.
Květinářství, prodej květin, květinová vazba - Český Krumlov
Hledáte prodej květin v Českém Krumlově? Nabídka různých druhů řezaných květin i pokojových rostlin jedině v Květinářství Radomíry Bártové. Setkáte se zde s velmi příjemnou a ochotnou obsluhou.
Květiny, dekorace a dárkové předměty v Květinářství Jaroslava Lindová
Prodej řezaných květin i květin v květináči, dekorace a dárkové zboží můžete pořídit v Květinářství paní Jaroslavy Lindové v Ústí nad Labem.
Prodej řezaných květin, kytice a květinové vazby, aranžmá z umělých květin
Květinářství Květiny od Jany nabízí ve městě Ústí nad Orlicí v Pardubickém kraji prodej řezaných květin, aranžmá z umělých květin a také prodej doplňků a kvalitních moravských vín.