Ve vybavení vaši profesionální či domácí dílny nemůže chybět železářské zboží. Z pestrého sortimentu výrobců a prodejců si můžete vybrat okenní a dveřní kování, panty, kliky, zámky, vložky, klíče, brusivo, vrtáky, závitořezy, kartáče, měřidla, ruční a elektrické nářadí, žebříky, kolečka, zednické a zahradnické nářadí, regály a další zboží.

Hliníkové konstrukce vám vyrobíme na míru - Jilemnice
Mezi velmi oblíbené a využívané hliníkové konstrukce patří nejrůznější schůdky a pracovní plošiny.
Žebříky a hliníková lešení, technika pro práci ve výškách - dodávka, prodej, pronájem
Prověřené, kvalitní a profesionální žebříky a hliníková lešení si můžete pronajmout u firmy Zarges CZ, s.r.o. Brno, která dodává, prodává i pronajímá spolehlivou techniku pro práci ve výškách.
Sněhové zábrany Ústí nad Orlicí - výroba i montáž sněhových zábran i střešních zachytavačů
Na výrobu a montáž sněhových zábran a střešních zachytávačů se specializuje společnost BezVa, spol. s.r.o. z Ústí nad Orlicí. Celková činnost společnosti zahrnuje výrobu klempířských prvků.
Šrouby, matice, hřebíky a jiný spojovací materiál - prodej, železářský sortiment
Spojovací materiál jako jsou šrouby, matice, podložky, hřebíky, vruty a sortiment železářství sežene v okolí Krnova a Bruntálu u firmy GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Železářství Krnov
Výroba klempířských prvků Ústí nad Orlicí-žlabové háky, vzduchotechnické prvky
Společnost BezVa, spol. s.r.o. z okresu Ústí nad Orlicí se věnuje výrobě klempířských prvků a jejich montáži. Společnost je na trhu již řadu let, proto má ve svém oboru bohaté zkušenosti.
Klempířské prvky Ústí nad Orlicí - sněhové zábrany, háky, vzduchotechnické prvky
BezVa, spol. s.r.o. z Třebovice (Ústí nad Orlicí) se zabývá výrobou klempířských prvků pro celou Českou republiku i Slovensko. Firma je na trhu již od roku 1991.
Komínové a technické kartáče s příslušenstvím
Naše firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. nabízí potřeby pro kominíky a kompletní program pro čištění kouřovodů a kamen. V sortimentu naleznete technické, brusné, kovové kartáče, komínové štětky a růžice
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Hřebíky Příbram
Prodejna Vespos pana Radka Kubery se spojovacím materiálem nabízí i prodej hřebíků. Prodejna se nachází v Příbrami.
Hadicové spony nakupujte v našem velkoobchodě
Hadicové spony z naší nabídky jsou vhodné pro všechny druhy hadic. Jsou navrženy tak, aby hadici dokonale utěsnily a zároveň je chránily před poškozením.
Exvalos spol.s r.o. Velkoobchod ložiska Lanškroun
E-shop nábytkové kování, železářské zboží za akční ceny - petlice, zámky, hřeby
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej nábytkového kování značky Hobes a dalších. Zakoupit u nás můžete petlice, zámky, kování, hřeby, profily i západky.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Železářství, prodej, kotevní technika, svařovací materiál, elektrické nářadí
Zajišťujeme maloobchodní prodej železářského zboží, kotevní techniky, svařovacího materiálu, elektrického nářadí a dalšího zboží.
Hrubý Martin Železářství Vrchlabí
Prodejna železářství, vruty, šrouby, čepy, skoby. lišty, zákolníky, nářadí
V našem železářství najdete sortiment od vrutů, šroubů, čepů, skob, lišt, zákolníků až po různé domácí potřeba a nářadí, sídlíme ve Vrchlabí.
Potřeby pro stolaře, truhláře i domácí kutily - prodej nábytkového příslušenství
Prodejem nábytkového příslušenství se zabývá společnost Keny Export – Import s.r.o. z Havířova. Nabízí široký sortiment potřeb pro stolaře, truhláře i domácí kutily za velmi příznivé ceny.
Nábytkové kování a komponenty pro výrobu i renovaci nábytku
Kvalitní nábytkové kování, komponenty i spojovací materiál pro výrobu a renovaci nábytku dodává firma METALL servis s.r.o. Nabízíme produkty pro výrobce nábytku, truhláře i koncové zákazníky.
Prodej, opravy, revize, provozní kontroly žebříků, lešení | Náchod
Provádíme prodej, opravy, servis, provozní kontroly pro žebříky i lešení. Jste-li z Náchoda, Nového Města nad Metují, České Skalice nebo odkudkoliv jinad, zastavte se u nás. Žebříky a lešení nejen prodáváme, ale máme dlouholeté zkušenosti i v jejich opravách, revizích a kontrolách. U žebříku a lešení vyzkoušíme pevnost, průhyb, boční ...
Střešní materiál, latě, desky i klempířské prvky - vše na jednom místě
Plánujete-li stavbu nové nebo rekonstrukci staré střechy, pak u společnosti Sefran najdete vše potřebné. Klempířské prvky, střešní latě, desky a vše ostatní, co se střech týká máme na jednom místě.
SEFRAN s.r.o.
Odvíjecí strojky pro lepící pásky Plzeň - stolní do Vaší kanceláře nebo ruční balení
Odvíjecí strojky na lepící pásky nakoupíte pohodlně a rychle online v e-shopu nebo v plzeňské kamenné prodejně společnosti Obaly Greit s.r.o.
Železářství a spojovací materiál různých typů - šrouby, hřebíky, vruty, matice
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna spojovacího materiálu a železářství různých typů, a to šroubů, hřebíků, vrutů a matic.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Zemní vruty - na ukotvení trubek, pro ploty, terasy, značky, chatky, pergoly
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna spojovacího materiálu v Opavě, ve které najdete kvalitní zemní vruty, které jsou vhodné na ukotvení trubek a také pro ploty, terasy, značky, chatky a pergoly.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Prodej a výroba hliníkových žebříků, výsuvných, dvojitých, kombinovaných
Dodáváme, vyrábíme a prodáváme kvalitní žebříky s mimořádnou stabilitou, najdete u nás žebříky výsuvné, dvojité, trojité, kombinované, jednoduché a příslušenství k tomu.
Úchytky na nábytek – EKO-INTERIER
Firma EKO-INTERIER nabízí rozmanitý výběr nábytkových či kuchyňských úchytek, klik a kování. Vybavujete svůj byt nebo renovujete kuchyň? Pak neváhejte si přijít vybrat právě k nám do EKO-INTERIERU v Kolíně. Úchytky na nábytek od firmy EKO-INTERIER dotváří celkový dojem Vašeho nábytku. Nábytkové úchytky včetně novinek – naleznete buď u nás na ...
Hliníkové prahy do dveří Kladno
Dveřní prahy z hliníku nabízí společnost Meesenburg, která má velké zkušenosti s dveřním a okenním kováním. Své služby nabízejí po celé republice.
Poštovní schránky prodej a montáž Praha - objednávejte online za výhodné ceny!
Zámečnictví KARECO nabízí online prodej kovových, listovních poštovních schránek do bytových a rodinných domů včetně jejich montáže.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Kari sítě Hradec Králové - Velkoobchod Gracík s.r.o.
Svařované kari sítě dodává velkoobchodní firma Gracík s.r.o. z Hradce Králové. Kari sítě z velkoobchodu slouží mimo jiné jako výztuže do betonových konstrukcí. Gracík s.r.o. dodavatel stavebního a hutního materiálu. Jste z Hradce a hledáte vhodného dodavatele Kari sítí? Potřebujete kvalitní výztuž do betonu, oporu pro popínavé rostliny nebo ...
Kovová, plechová, protipožární, bezpečnostní dvířka Uherské Hradiště-výroba
Česká firma Klimont global s.r.o. z okr.Uherské Hradiště vyrábí kovová, plechová bezpečnostní dvířka nepožární a protipožární dvířka vhodná pro montáž do zděných příček i sdk. Bezpečnostní dvířka se používají: - v rozvodech vzduchotechniky - jako přístup k různým jističům a měřidlům, uzávěrům do místností, instalačních šachet, chodeb i ...