Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Systém generálního klíče, bezpečnostní klíčové systémy
Prodej a montáž speciálních klíčových systémů umožňujících přístup pouze určitým osobám zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. sídlící v Brně.
Prodej kompozitních vodotěsných poklopů proti tlakové vodě, pro pěší a nákladní vozidla
Jsme společnost Poklopy MITECH s.r.o. z Hartinkova a prodáváme různý typy kompozitních poklopů, které lze využít pro pěší a nákladní vozidla, ale i proti tlakové vodě.
Poklopy - Bulldeck s.r.o.
Doplňky vchodových dveří - klika, madlo, okopový plech, dopisní vhoz
Široký výběr doplňků pro vchodové dveře, jako jsou kliky, madla, koule, okopový plech, dopisní vhozy či biometrické přístupové systémy poskytuje spolu s designovou dveřní výplní firma PERITO.
Elektronické otevírání dveří - montáž a servis chytrých zámků, přístupových systémů
Se zabezpečením rodinných domů, budov vám v Opavě, Ostravě pomůže firma 4M zabezpečovací systémy. Montujeme chytré zámky, přístupové systémy a jiné technologie pro elektronické otevírání dveří.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Nábytkové kování z velkoobchodu Schachermayer – váš neviditelný pomocník
Všimli jste si už někdy, že bereme věci jako samozřejmost? Že prostě fungují a my nehledáme důvod proč? Podobně je to i s nábytkem a nábytkovým kováním.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Drátěný program Tachov, výroba drátěných regálů, stojanů, polic, košů, háčků
Zabýváme se výrobou drátěných regálů, stojanů, polic, košů a háčků, síla drátů nebo velikost ok a rozměr síta dle dohody.
Výrobky pro truhláře, podlaháře  a stavebníky - obchod nejen pro kutily Praha
Ať už jste či nejste truhlář, a sháníte levné, avšak kvalitní dřevo či různé dřevařské výrobky? Velmi rádi Vás uvítáme v naší kamenné prodejně na Praze 10, kde si určitě přijdete na své.
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha
Prodej a montáž bezpečnostních zámků Guard
Návrhy, prodej, montáže a konzultace týkající se protipožárních a bezpečnostních zámků a zámků Guard zajistí společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna.
Zálivkové a sanační malty ERGELIT pro kanalizační potrubí
Maltové směsi ERGELIT, hydroizolační, těsnící a protikorozní zálivkové a sanační malty vhodné pro kanalizační potrubí a vodojemy dodává MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Dopravní značky a zařízení pro trvalé značení - prodej včetně zajištění instalace
Prodejem dopravních značek a zařízení pro trvalé značení se zabývá společnost Proznak-dopravní značení s.r.o. z Ostravy, která zajišťuje také jejich instalaci.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Spojovací materiál a nářadí Brno, prodej matic, šroubů, vrutů, šroubováků, pneumatického nářadí
V našem Eshopu nabízíme kvalitní spojovací materiál a pneumatické nářadí, prodej spojovacího sortimentu kvalitních značek od známých dodavatelů.
Kompletní nerezová zábradlí – madla, šprušle, sloupky výplně – prodej přes e-shop
Veškeré díly pro stavbu kompletního nerezového zábradlí, jako jsou nerezová madla, šprušle, sloupky a výplně, a dokonce také koncovky či spojovací materiál, zakoupíte na e-shopu ANDĚL CZ, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Profesionální zámečnictví - oprava zámků aut, dálkových ovladačů vozidel, výroba autoklíčů
Zámečnictví Miroslava Twardzika v Karviné poskytuje veškeré zámečnické služby včetně oprav autozámků, dálkových ovladačů vozidel a výroby autoklíčů. Spolehlivost je naší samozřejmostí.
Příslušenství a náhradní díly na opravy pro vrata a brány
Firma Večerek Tomáš, to je prodejce kvalitních vrat a bran v Opavě, Ostravě a jejím okolí. Dodáváme také příslušenství a náhradní díly na opravy vrat a bran.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Prodej železářského zboží Třinec, železářství a potřeby pro kutily
V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky.
Zakázková kovovýroba Jablonec nad Nisou, výroba medailí, odznaky, pamětní mince, knoflíky
Provádíme zakázkovou kovovýrobu včetně kovových reklamních předmětů, jako jsou pamětní mince, medaile, odznaky, firemní loga, knoflíky, nábytkové kování, opaskové spony a mnoho dalšího.
Hlíníkové kotvící profily U,L a těsnění pro skleněná zábradlí – prodej, dodávka
Hliníkové kotvící profily U,L prodává e-shop ANDĚL CZ. Prodáváme Al kotvící profily pro skleněná zábradlí i těsnění kotvícího profilu.
Anděl CZ, s.r.o.
Špičkové vybavení kuchyní drátěným programem
Drátěný program je víc než vhodný do každé moderní kuchyně, vylepšené sestavy drátěného programu zlepšuje užívání kuchyně - Feroplast, s.r.o. Chotěboř
FEROPLAST spol. s r.o.
Polotovary pro snadnou montáž kovového a hliníkové zábradlí
Jsme společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy, která dodává kvalitní polotovary, jako jsou madla, drážky, příruby a jiné nezbytné komponenty pro kovové a hliníkové zábradlí se snadnou montáží.
Široký výběr ručního nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky i domácí kutily
Kvalitní spojovací materiál zakoupíte v prodejně Spojovací materiály - Obchod Zimmermann ze Slušovic. Prodáváme ruční nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky a kutily ze Zlína a Vizovic.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Výroba a prodej produktů z plexiskla Praha
Plastové výrobky na zakázku dle přání klienta, plexisklo v hlavní roli. Reklamní předměty, příslušenství do prodejen, ukazatele do hal, tabule, stojany – vše umíme a vyrobíme – Zeza spol. s.r.o.
Stavebnicový systém zábradlí – pro balkony, terasy, schodiště
Hliníkové zábradlí se snadným stavebnicovým systémem pro balkony, terasy, schodiště a francouzská okna vám dodává společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy.
Komplexní řešení pro dřevostavby a vazníkové konstrukce
Realizujete dřevostavby nebo střešní konstrukce? Potřebujete pro své podnikání spolehlivého dodavatele kování? Kontaktujte nás, firmu Bova Březnice spol. s.r.o.
Velkoobchod upevňovací, kotevní technika - kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení
Firma SEMIGRO s.r.o. ze Slušovic ve Zlínském kraji je velkoobchodní prodejce upevňovací, kotevní techniky. V sortimentu máme kotvy, hmoždinky, systémy pro zateplení, kování i spojovací materiál.
SEMIGRO s.r.o. kotevní a upevňovací technika Zlín
Mobilní plošinové žebříky s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou práci ve výškách
Velkou volnost pohybu ve výškách umožňují mobilní plošinové žebříky s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou práci ve výškách. Jejich výrobou a dodávkou se zabývá firma Zarges CZ, s.r.o z Brna.