Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Zámečnictví Praha 10 - výroba, montáž a servis zámků, klíčů a trezorů
Bydlíte v Praze 10 nebo zde máte kancelář? Pak jistě oceníte služby společnosti KARECO, která nabízí zámečnické služby jako je výroba, montáž a servis zámků, klíčů a trezorů.
Zámečnictví KARECO Zámky, klíče, trezory Praha
Výprodej dřevěných a hliníkových žebříků za přijatelné ceny
Dřevěné a hliníkové žebříky různých provedení a pro různé použití si můžete za výprodejové ceny pořídit na e-shopu společnosti HROMEK s. r. o.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Výroba a prodej fotoluminiscenčního značení, jako jsou tabulky, štítky, cedule a pásky
Prodej a výrobu fotoluminiscenčního značení zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se zaměřuje na kompletní bezpečnostní značení. Na eshopu najdete tabulky, štítky, cedule, pásky a podlahové značky.
KRIŽAN, s.r.o.
Prodej klíčů, zámků, autoklíčů s osobním přístupem pro spokojené zákazníky
Naše firma Karel Bartoš si vždy zakládala na osobním přístupu k zákazníkovi. Snažíme se, aby každý z našich zákazníků byl spokojen a měl pocit, že jeho problém je vyřešen.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Dodavatel samořezných, závito-tvárných šroubů do oceli, plastu i dřeva
LAGUS s.r.o. z Jihlavy, to je prodejce nestandardního spojovacího materiálu, závito-tvárných a samořezných šroubů do dřeva, plastu i oceli. Garance vysoké kvality a nízké ceny.
LAGUS s.r.o.
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty
Kotevní technika, spojovací materiál, kotvení, hřeby, vruty tohle všechno a další potřebný materiál nabízí firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Opravy a přestavby autozámků, výroba autoklíčů - otevírání aut všech značek bez poškození
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se specializuje na otevírání aut všech značek, včetně exkluzivních vozů, aby nedošlo k poškození. Používají nejnovější postupy a dostupnou otevírací techniku.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Systémy Gantry - kolejnice, kolejové systémy, upevnění kolejnic
Společnost Gantry Rail s.r.o. nabízí systémy Gantry, kolejnice, kolejové systémy, upevnění kolejnic.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Samolepící podlahová značkovací páska PermaStripe, zákazové tabulky, značky – prodej
Prodejem kvalitních samolepících podlahových pásek PermaStripe, dále zákazových tabulek s textem dle požadavku zákazníka a jiných značek se zabývá společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově.
KRIŽAN, s.r.o.
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Kvalitní kloubové a teleskopické hliníkové žebříky za příznivé ceny - široký výběr
Široký sortiment kvalitních hliníkových žebříků z vysoce pevných hliníkových profilů za výhodné ceny nakoupíte na e-shopu zebrik.cz. Prodáváme kloubové a teleskopické hliníkové žebříky.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy - přímý prodej i kanban
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy firmou LAGUS s.r.o. specialistou na trhu. Přímý prodej i kanban. Jsme výrobci pro celosvětový odbyt.
LAGUS s.r.o.
Šroubovací a navařovací body, háky a oka od špičkových výrobců – prodej, E-shop
Šroubovací, navařovací, pevné a otočné body, háky a oka k navaření a našroubování – výrobky od špičkových výrobců prodává na E-shopu společnost Pavlínek s.r.o.
Pavlínek s.r.o. Vázací a manipulační prostředky
Lis na PET láhve ECOPRESS - k lisování všech typů plastových láhví
Lis na PET láhve ECOPRESS můžete nyní zakoupit jednoduše u firmy KOVONA SYSTEM, a.s., která se specializuje na výrobu kovových produktů. Lis je vhodný k lisování všech typů plastových láhví.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Bezpečnostní lanová svodidla Briefen Ostrava - instalace, prodej
Bezpečnostní lanová svodidla Briefen a jejich instalaci i prodej zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o. se sídlem v Ostravě, která je jejich vybraným dodavatelem.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Prodejna spojovacího materiálu Kutná Hora - sortiment zboží pro řemeslníky, kutily či domácnost
Svým zákazníkům v Kutné Hoře nabízíme prodej kvalitního spojovacího materiálu jako jsou šrouby, matice, nýty, vruty, imbusy, závitové tyče, kotevní patky, kladiva, kleště, šroubováky a mnoho dalšího.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Spojovací materiál do plechu, trhací nýty - výroba, prodej a dodávka
Firma SIMAF CZ s.r.o. v Brně vyrábí a také prodává spojovací materiál do plechu. Další kvalitním produktem jsou také trhací nýty. Neváhejte nás kontaktovat - vždy vám rádi poradíme s výběrem.
SIMAF CZ s.r.o.
Prodej nábytkových kluzáků - dokonalá ochrana podlah před poškozením
Nábytkové kluzáky a podložky značky ScratchNoMore, které ochrání vaši podlahu před poškrábáním a poškozením, vám dodá společnost floorcolor servis s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Výroba mikrošroubů a šroubů pro elektro automobilový průmysl
Kvalitní mikrošrouby a šrouby nejen elektro automobilový průmysl vyrábí za skvělé ceny společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy, která zajišťuje sortiment pro celou Českou republiku.
LAGUS s.r.o.
Svislé a vodorovné dopravní značení, značky
Potřebujete-li realizovat nové dopravní značení nebo značky, pak je společnost Dopravní značení Svoboda, Olomouc pro vás ta pravá volba - poskytuje kvalitní služby rychle a spolehlivě.
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Kotevní technika - šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu, lehčených materiálů a jiný spojovací materiál seženete ve firmě Jakub Kokeš CZ, s.r.o., která prodává široký sortiment kotevní techniky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Informační vitríny a plakátovací tabule pro vnitřní i venkovní použití – vhodné pro školy, úřady a firmy
Široký sortiment plakátovacích tabulí a informačních vitrín s využitím pro firmy, úřady i školy v interiéru i exteriéru má ve svém sortimentu společnost Městský mobiliář e-shop PONTTE.CZ z Brna.
Otevírání bytů, opravy, montáže Ostrava a okolí
Specialistou na otevírání zabouchnutých dveří u bytů i automobilů je společnost Karla Bartoše v Ostravě s dlouholetou zkušeností. Otevíráme zabouchnuté dveře bez jejich poškození.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava