Pestrý sortiment kovových výrobků vychází z produkce nejen hotové výroby, ale i přímo na zakázku. Patří sem různé držáky, svařované konstrukce jako regály, pracovní stoly, různé nosné prvky, brány, židle, okna, dveře a také kontejnery, nádrže, zásobníky, ochranné kryty a mnoho dalších. Kovové výrobky jsou odolné a mají dlouhou životnost.

Numismatika Praha – kamenný obchod i eshop
Patří numismatika mezi Vaše záliby? Hledáte spolehlivý obchod, kde můžete prodat nebo nakoupit zlaté a stříbrné mince? Společnost ANTIUM AURUM s.r.o. z Prahy provozuje kamennou prodejnu i eshop.
Šroubárna, výroba šroubů, matic, kolíků, závitových tyčí a čepů
Šroubárna ŠROUBY Krupka s.r.o., okres Teplice se zaměřuje na výrobu spojovacího materiálu, šroubů, matic, kolíků, podložek, závitových tyčí, čepů a ocelových dílů pro průmyslová odvětví.
Nouzové otevírání bytů, aut, trezorů, zámečnická pohotovost Liberec
Rychlou pomoc v případě zabouchnutých dveří či výměnu zámkových systémů Vám poskytne spolehlivá firma Pavel Kohuš – Zámečnictví z Liberce I Staré Město.
Zadlabací dveřní zámky v různých velikostech - velkoobchod i maloobchod
Nakupujte kvalitní a testované zadlabací zámky do dveří u spolehlivé společnosti STORES Bruntál, s.r.o.. Máme maloobchod i velkoobchod s různými dveřními zámky.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Prodejna spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře
Prodejna společnosti GAVENDA s.r.o. nabízí v Opavě a okolí široký výběr spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Závitové technologie HELICOIL®PLUS, vysoce pevné a spolehlivé závity pro mnoho odvětví
Závity té nejvyšší spolehlivosti Vám vyrobí dynamická společnost ARSY line, s.r.o. se sídlem v Ludgeřovicích u Opavy. Důležitý konstrukční prvek pro automobilové a letecké odvětví i astronautiku.
Nouzové otevírání bytů, aut a zabouchnutých dveří nonstop, Brno, Vyškov a okolí
Nouzové otevírání bytů, aut a zabouchnutých dveří nonstop, Brno, Vyškov a okolí
Kvalitní svařovací potřeby a materiál- dráty pro svařování, prodej i po kusech
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě ve své prodejně železářství a spojovací materiál nabízí také svařovací potřeby, mezi kterými naleznete dráty pro svařovaní. Prodej také možný po kusech.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Navigační systémy v rámci celé ČR – reklamní panely se směrovkou
Usnadněte svým zákazníkům cestu do Vašeho obchodu nebo sídla společnosti pomocí reklamních navigačních systémů, které v rámci celé ČR zajišťuje společnost PUBLICITARIA Praha, spol. s r.o.
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.
HOBES - zadlabací zámky, protiplechy, okenní uzávěry, cylindrické vložky a klíče
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebního kování značky Hobes. V sortimentu značky HOBES naleznete zadlabací zámky, protiplechy, okenní uzávěry, cylindrické vložky a klíče.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Protisněhové zábrany, mříže, sněhové háky, zachytávače sněhu
Majitelé nemovitostí dle platných norem musí instalovat sněhové zábrany na střechu. Firma KLEMPOS-STŘECHY z regionu Uherské Hradiště prodává v eshopu protisněhové mříže, sněhové háky, zachytávače.
Zámečnictví, nouzové otevírání zámků nonstop u bytů, aut, trezorů, výroba klíčů
Zabouchnuté dveře už nemusí představovat problém, stačí, když zavoláte společnost Zámečnictví Petr Machytka, která je Vám k dispozici 24 hodin denně a přijede Vám pomoci kamkoli v rámci Prahy i okolí.
Spojovací materiál, pražcové a železniční šrouby, matice, výkovky
Spojovací materiál, výroba pražcových, hákových a železničních šroubů, matic, výkovek, ložiskových kroužků pro tuzemský trh a export realizuje společnosti Šroubárna Kyjov, spol. s r.o.
Investiční zlato, stříbro, mince – na prodejně i před e-shop
Nenechávejte své peníze ztrácet na hodnotě a investujte do investičního zlata a stříbra ve formě mincí, které zakoupíte v eshopu nebo prodejně společnosti ANTIUM AURUM s.r.o. v Praze.
Zámečnická pohotovost, nouzové otevírání dveří bytů a aut v Královéhradeckém kraji
Výrobu, montáž a opravu zámku Vám rychle a spolehlivě zajistí společnost Klíče HK s.r.o. - Klíčové centrum z Hradce Králové. Profesionální služby v oblasti zámkařství.
Jednobarevné i dvoubarevné odznaky s širokým výběrem motivů na zakázku
Našimi klienty jsou organizace, instituce, bezpečnostní složky a firmy s různým zaměřením činnosti. Zakázky přijímáme v rámci celé ČR.
Palcové, DIN, ANSI metrické a JIS pojistné kroužky, konstantní průřezové kroužky a vlnkové pružiny
Kompletní řadu pojistných kroužků a vlnovkových pružin naleznete u společnosti Rotor Clip s.r.o. z Budyně nad Ohří. Kvalitní produkty s širokým výběrem kritických velikostí a typů.
Zámky, železářství, stavební kování, e – shop
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebního kování značky Hobes a dalších. V našem sortimentu naleznete vše potřebné v oboru železářství, stavební kování.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Nouzové otevírání dveří, bytů v lokalitě Zlín, Holešov, Vizovice a výroba klíčů, autoklíčů, opravy zámků
Pokud nutně potřebujete službu Nouzové otevírání dveří v lokalitě Zlín, Holešov, Vizovice, obraťte se na firmu SYMO-Jiří Moučka. Provádíme i opravy zámků a výrobu nových klíčů i autoklíčů.
Prodej spojovacích materiálů - šrouby, matice, vruty, hmoždinky
Prodejna spojovacích materiálů HPmetal Zlín má dostatek zboží skladem - za příznivé ceny zde nakoupíte šrouby, matice, vruty a další spojovací materiál. Zákazníky máme převážně z regionu Zlínský kraj.
Protisněhové prvky,  zachytávače-mříže, mřížové sněholamy
Nechejte si instalovat protisněhové prvky, zachytávače sněhu na střechu od firmy KLEMPOS-STŘECHY - dodáme mřížové sněholamy, protisněhové mříže. Kontaktujte nás v okrese Uherské Hradiště, Zlín.
Pamětní, ražené mince v patině či lesku, s originální malbou a rytím
Vyrábíme a dodáváme jednobarevné a dvoubarevné mince v provedení vysokého lesku či patiny. Kovovýroba - MIROSLAV VOTOČEK Jablonec nad Nisou a celá ČR.
Všechny druhy zámků na jednom místě - vložky, zámky do dveří, visací, lankové i bezpečnostní
Ve firmě STORES Bruntál, s.r.o. seženete všechny druhy zámku pod jednou střechou. Najdete u nás zámky do dveří, visací, lankové i zámky pro lepší bezpečnost.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál