Pro uspokojení potřeb v oblasti sportu, odpočinku i turistiky je k dispozici pestrý výběr rekreačních, turistických i sportovních zařízení. Jedná se o horská střediska, střediska v oblasti vodních ploch, sportovní centra včetně sauny, bazénu, posilovny či masáží, turistická zařízení včetně ubytování, restaurací, koupališť a dalších možností.

Pronájem elektrokoloběžky Chooper na výlet s rodinnou, přáteli i zpestření podnikové akce
Prozkoumejte okolí Uherského Hradiště na elektrokoloběžce Chooper s dojezdem až 110km. Pronájem si sjednáte od firmy Auta na půjčení Kunovice. Vhodné na výlet s rodinou i podnikové akce.
Matouš Bartůsek - Auta na půjčení Pronájem osobního auta, dodávky Kunovice
Twirlingové hůlky a holografické, metalické pompony pro roztleskávačky, mažoretky, děti - nákup přes eshop
Firma KOFIX Zlín vyrábí a prodává pompony a twirlingové hůlky pro roztleskávačky, mažoretky, děti. Naše produkty jsou dostupné ve více velikostech, tvarech a barvách. Objednejte si je přes náš eshop.
KOFIX Rostislav Pavlík
Prodej, broušení bruslí a lyžařský servis, skiservis
Na prodejně TK SPORT Uherský Brod mají na prodej velký výběr lyží i bruslí a poskytují i servisní práce. V zimě broušení bruslí a lyžařský servis-skiservis. Klientelu máme v okolí Uherského Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Ultralehké skládací nafukovací katamarány MINICAT
Ultralehké, skládací a nafukovací katamarány vhodné pro zkušené jachtaře i začátečníky zakoupíte na e-shopu airtex.cz. Vydejte se na dovolenou k moři nebo na přehradu s vlastním katamaránem MINICAT.
Balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou, basketbal a další sportovní potřeby pro míčové sporty
Společnost M-TRADE Zlín je dodavatel sportovních potřeb pro míčové sporty. Fungujeme jako velkoobchod, maloobchod i eshop. Vybírejte u nás balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou i basketbal.
Fitness opasek pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku - Madmax Syntetic Dip Belt
V eshopu firmy MADENYS s.r.o. zakoupíte fitness pomůcky včetně fitness opasků. Doporučujeme Fitness opasek MADMAX Syntetic Dip Belt pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku.
Trakker, batohy, bivaky, lehátka, svítilny, e-shop Zlín, Napajedla
Fishing Invest s.r.o. Nabízíme skladem široký sortiment značky Trakker: - autopotahy - batohy - bivaky - chladící boxy - jídelní sety - lehátka - pouzdra na pruty - přístřešky - spacáky - svítilny a další. Více sortimentu je na našich webových stránkách nebo přímo v prodejně.
Nábytek pro mateřské školy, dětská hřiště a dětský mobiliář eshop
Nabízíme výrobu, prodej, eshop, montáž: Dětská hřiště a dětské mobiliáře: -navrhneme dětské hřiště a vybudujeme hřiště na míru -hračky pro sport a pohybové hry: -houpačky, balanční lano, pružinová deska, chůdy, tělocvičná lavice -skluzavky Nábytek pro mateřské školy: -vytvoříme návrh a řešení pro vás -3D návrhy, ...
Atletický a zimní stadion, sportovní areál Uherské Hradiště
Městský sportovní areál nabízík k dispozici jsou 4 hrací plochy: - hřiště č. 1. a č. 4 - basketbal, odbíjená, nohejbal, badminton - hřiště č. 2 - tenis, házená - hřiště č. 3 - malá kopaná, házená, tenis Atletický stadion: - 8 běžeckých drah včetně vodní překážky - 3 doskočiště na skok daleký - sektor na skok vysoký a skok o ...
Dětské dopravní hřiště Valašské Meziříčí
Středisko volného času Domeček Valašské Meziříčí provozuje Dětské dopravní hřiště, ul. Na Mlynářce: - prevence dopravní nehodovosti dětí - výuka pravidel silničního provozu - výuka dopravní výchovy. Pořádáme různé dopravní soutěže pro děti. Provozní doba od dubna do října: - Pondělí - Pátek: - 8-12, 13-15 - programy pro mateřské školy, ...
Volnočasové aktivity Valašské Meziříčí
Dům dětí a mládeže nabízí široký výběr různých kroužků a aktivit pro děti různých věkových skupin. Provádíme i vzdělávací kurzy.
Letní tábory
Středisko volného času Domeček nabízí tyto letní tábory: - Rybářský tábor v Horním Lidči 1.7. - 8.7.2011, cena 2500,- Kč, tel. 571665418 svidrnochova-ddm@seznam.cz, pro děti od 10ti -17ti, kteří vlastní mimopstruhovou povolenku - příměstský tábor zaměřený na jednodenní výlety 11.8. – 15.8. 2011, cena 1000,- Kč, tel. 571664417 ...