Chcete si při pohybových aktivitách a sportu zajistit veškerý komfort a pohodlí? Vyberte si ze široké nabídky sportovního oblečení a doplňků jako trička, legíny, mikiny, tepláky a teplákové soupravy, kraťasy, tílka, plavky, sportovní podprsenky, šátky, čepice, rukavice, dresy a doplňky jako batohy, chrániče, míče, tašky, hokejky a další.

Specializovaný plavecký e-shop, plavecké potřeby pro profesionální i rekreační plavání
Široký sortiment plaveckých potřeb naleznete na internetovém obchodě společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína. Kvalitní plavky, batohy, oblečení i sportovní hodinky.
E-shop s plaveckou kosmetikou pro aktivní triatlonisty, potápěče i závodní plavání
Voděodolné a lehce omyvatelné tělové spreje či šampony s kondicionérem pro vlasy namáhané chlorem výhodně pořídíte na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína u Příbrami.
Týmové oblečení pro sportovce, pánské triatlonové neopreny, sportovní batohy, e-shop
Kvalitní pánské neopreny, rychleschnoucí batohy či voděodolné vaky na věci výhodně nakoupíte na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína u Příbrami.
Vše pro plavání, e-shop plavecké potřeby, plavky, brýle, čepice, pomůcky pro potápění
Plavecké potřeby pro rekreační i závodní plavání naleznete na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína. Velký výběr značkových brýlí, čepic i dámských, pánských a dětských plavek.
Výroba loveckých nožů Kadno
FK servis se zabývá i výrobou loveckých nožů. Zhotovíme návrh a zrealizujeme zakázku. Více info naleznete zde:
Trička pro hasičské sbory
Dodáváme trička s potiskem pro hasičské sbory. Potisk podle přání např.na předek logo sdružení a na záda nápis SDH nebo HASIČI a název sboru.Nebo jakýkoliv potisk podle Vašeho přání. Za bezkonkurenční ceny. Velký výběr barev, velikosti xs - XXXXL Možno i dětské s dlouhým rukávem.