Věnujete se lyžování rekreačně nebo jste vášniví sportovci? U žádného lyžaře nemůže chybět kompletní vybavení a servis, díky kterým si lyžování užijete naplno. Pořiďte si z pestré nabídky lyže a sety sjezdové, běžecké, skialpinistické, snowboardy včetně dalšího vybavení, jako jsou helmy, rukavice, lyžařské hůlky, boty, brýle, chrániče, oblečení.

Seřízení, prodej, půjčovna lyží, lyžařského vybavení - nové i použité zboží
Firma TK SPORT - Dušan Mihel se zabývá prodejem lyží a lyžařského vybavení. Najdete nás v Uherském Brodu, provádíme i seřízení lyží, k dispozici je i půjčovna pro zákazníky z regionu Uherké Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Tvarování lyžařské obuvi, úprava vnitřních stélek - bootfitting
Na prodejně TK SPORT v Uherském Brodě provádí i tvarování lyžařské obuvi - metoda Bootfitting spočívá v úpravě vnitřních stélek lyžáků na míru. Užijte si radost z jízdy bez bolesti a nepohodlí.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Prodej, broušení bruslí a lyžařský servis, skiservis
Na prodejně TK SPORT Uherský Brod mají na prodej velký výběr lyží i bruslí a poskytují i servisní práce. V zimě broušení bruslí a lyžařský servis-skiservis. Klientelu máme v okolí Uherského Hradiště.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Půjčovna, servis lyží, lyžáky Nordica, lyže ELAN, SPORTEM na prodej
Prodejna sportovního vybavení, SENZA Sport s.r.o. Staré město u Uherského Hradiště, má připraven široký výběr lyží a lyžáky na prodej. K dispozici je Vám i naše půjčovna a provádíme servis lyží.
Broušení bruslí, servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard
Na prodejně SENZA Sport ve Starém Městě u Uherského Hradiště připravíme Vaše lyže i brusle na zimní sezónu. Provádíme servis lyží - voskování, seřízení vázání na lyže i snowboard a broušení bruslí.
Lyžařský carvingový trenažér – lepší kondice pro začátečníky i pokročilé
Zlepšování lyžařských dovedností na carvingovém trenažéru a další sportovní aktivity umožňuje spolek CDU SPORT Ostrava.
CDU SPORT Ostrava
Zapůjčení, prodej nových, použitých lyží, snowboardů - půjčovna lyžařského vybavení, skialpinistického vybavení a servis
Prodejna, půjčovna a servis Ski Sport Hofman Zlín nabízí prodej nových lyží, snowboardů a lyžařského vybavení i zapůjčení použitých lyží, snowboardů na několik dnů, víkend či celoroční pronájem.
Prodej elektrokol Soběslav, prodej sportovního vybavení a oblečení
Prodej elektrokol a jízdních kol, běžek, snowboardů, sportovního oblečení a jiné vybavení pro sportovní aktivity. Servis kol, běžek , lyží, snowboardů, bruslí.
Prodej profesionálních lyžařských vosků MAPLUS, voskovací sady, smývače vosků, voskovací stroje
Prodej profesionálních lyžařských vosků MAPLUS, voskovací sady, smývače vosků, voskovací stroje, univerzální lyžařské vosky, stoupací vosky na lyže, speciální závodní lyžařské vosky.
Cyklosport s prodejnou, půjčovnou a servisem jízdních kol, elektrokol, lyží i snowboardů
Široký výběr sportovních potřeb naleznete v kamenné prodejně v Soběslavi či na e-shopu firmy Cyklosport Švec. Zapůjčíme Vám jízdní kola a zajistíme odborný servis pro lyže i snowboard.
Lyžařské vosky MAPLUS, nástroje a sady pro voskování univerzálních i závodních lyží, prodej
Profesionální vosky pro univerzální i závodní lyže zajišťuje firma BRIKO - MAPLUS Ski Wax Ivana Fousková sídlící ve Lhotce u Ostravy. Kvalitní navoskování pro perfektní jízdu.
Výběr kvalitního lyžařského vybavení a servis pro všechny v Třebíči nebo na e-shopu
Lyžařská sezóna je v plném proudu a v naší kamenné prodejně, či na našem e-shopu naleznete kompletní výběr kvalitního lyžařského vybavení či jeho servisu. Vybavte se s námi na hory již dnes.
Výprodej zimního vybavení, lyžařského vybavení, lyže, brusle, přilby, eshop
Výprodej zimního vybavení, lyžařského vybavení v eshopu firmy Twin sport právě začal. Široký výběr věcí na zimní sporty - na lyžování, bruslení, běžky i další zimní radovánky.
Prodej značkových sjezdových lyží, běžek a lyžařského vybavení
Společnost Twinsport v Třebíči má v prodeji značkové sjezdové lyže, běžky a lyžařské vybavení jako sjezdové hole, lyžáky, helmy, brýle a chrániče za skvělé ceny.
Příprava na zimní sezonu - ski servis, půjčovna lyží, snowboardů a vybavení
Připravte se na zimní sezonu v Obchodním domě Štrof v Kroměříži. Ve ski servise vám lyže přebrousíme a seřídíme. Rádi Vám také zapůjčíme lyže, snowboardy a kompletní vybavení.
Dětské, sjezdové lyže - půjčovna, servis lyží
Cyklosport Vizovice najdete nedaleko Zlína. V zimním období poskytuje servis lyží a v provozu je i půjčovna - na výběr máme carvingové sjezdové lyže pro dospělé i dětské lyže.
Prožijte aktivní život s Prosportem - sportovní vybavení
Prosport je záruka kvalitního trávení času. Náš velkoobchod se sportovním zbožím vás totiž vybaví na turistiku, horolezectví, lyžování i na další aktivity sportovního vyžití.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Sportovní karbonové lyže Carbonski|Praha-ruční výroba
Sportovní karbonové lyže Carbonski z Prahy jsou ruční výroby a zajistí Vám hladké lyžování na jakémkoliv sněhu. Všechny naše exkluzivní lyže mají jádro ze skládaného jasanu, buku a pavlownie. Dřevo vybíráme čisté, bez suků a kazů s průběžnými vlákny. Na povrch dřeva ručně vrstvíme karbonové tkaniny různé váhy a dosahujeme tak nejlepších ...
Luxusní lyže Carbonski Praha
Lyžařské boty a široký sortiment lyžařského vybavení |  Praha
Lyžařské boty a další vybavení od PROSPORT Praha jsou skvělým řešením, jak vyzrát na blížící se příchod zimy.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Servis a prodej lyží, běžek a snowboardů Praha
Zima je v plném proudu a proto vezměte lyže či snowboard a vyrazte na hory! Rider Sport nabízí servis vašeho zimního vybavení, anebo prodej vybavení zcela nového. V nabídce najdete lyže značky: - Atomic - Head - Salomon - Rossignol - Dynastar - Kneissl - A mnoho dalších… V ...
Běžecký vosk Swix pevný vosk V
Chystáte se na hory a chcete si zpříjemnit pobyt běžkováním? Pak potřebujete mít kvalitní běžecky vosk. Neváhejte vyzkoušet Swix pevný vosk V. V našem sortimentu naleznete různé potřeby pro zimní sporty. Stačí si jen vybrat. A jestliže jste vášnivými běžkaři, pak by si jistě Vaše běžky zasloužily kvalitní ochranu a péči v jednom. Běžecký vosk ...
Sjezdové lyže před zimou v předstihu (e-shop)
Máte rádi zimu a nejradši si ji užíváte s vašimi blízkými na horách? Nemůžete se dočkat, až na běžkách nebo sjezdových lyžích opět vyrazíte vstříc zasněženým kopcům? Abyste si v zimě dobře zalyžovali, budete potřebovat dobré lyžařské vybavení. Společnost RIDER Sport provozuje e-shop, kde najdete širokou nabídku lyžařských produktů. Potřebujete ...
Ski servis, montáž, seřízení vázání, broušení hran lyží Kroměříž
Probíhají již u vás přípravy na lyžování a zimní sezónu? Navštivte Obchodní dům Štrof – ski servis v Kroměříži. Provádíme veškerý ski servis jako jsou montáže vázání a seřízení vázání na lyžích na profesionálním stroji Skitronic (Wintersteiger). Dále pak provádíme na lyžích broušení hran skluznic na strojích Montana Swiss, opravy skluznic a ...
Půjčovna dětských lyží, půjčovna snowboardů Olomouc
Jedete lyžovat i s dětmi a potřebujete pro ně někde sehnat lyže či snowboardy? Dětské skicentrum v Olomouci je tu pro vás! Protože se specializujeme na dětské lyže a dětské snowboardy, jsme schopní vyjít vstříc i nejspecifičtějším požadavkům malých zákazníků i jejich rodičů. Jsme jedna z mála půjčoven, kde nemusíte platit zálohu za půjčované lyže, ...
Prodej lyžařského vybavení Praha 4
SKI point MONTANA PRAHA se zabývá prodejem lyžařského vybavení a servisem lyží. Naší prodejnu najdete na Praze 4, nedaleko tramvajové a autobusové zastávky. Náš sortiment: - Lyže včetně vázání, desky, hole, oblečení, přilby, svetry, funkční prádlo, rukavice, brýle, páteřáky a další lyžařské vybavení. Nabízíme sjezdové lyže značek: Nabízíme ...