Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Rekreační středisko Sycherák, ubytování, kemp, chatky
V zalesněné krajině Českého lesa se nachází klidné rekreační středisko Sycherák, které Vám nabídne odpočinek, relax i možnost sportovního vyžití.
Zimní stadion Klatovy - hokejové zápasy, bruslení pro školy a veřejnost a celoroční ubytovna
Zimní stadion v Klatovech pro Vás zajistí zábavu v podobě hokejových zápasů, bruslení pro školy a veřejnost nebo individuální program. U stadionu je rovněž celoroční ubytovna.
Ubytování na Šumavě, hotel, restaurace, školící místnost, cykloturistika, turistika, lyžování
Ubytování v srdci Šumavy nabízí hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o. Svojí polohou uprostřed krásné přírody poskytuje mnoho variant aktivit.
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí, sportovní soustředění, semináře, školení i rodinné pobyty.
Rekreační středisko Melchiorova Huť na Plzeňsku se sportovištěm
Rekreační středisko Melchiorova Huť na Plzeňsku je ideální místo pro zimní i letní sportovní soustředění. Hezké ubytování se sportovním areálem, půjčovnou potřeb.
Salesiáni Dona Boska Plzeň, středisko mládeže s bohatým kulturním i sportovním programem
Otevřenost vůči dětem různého věku, široká nabídka zájmových kroužků s velmi osobním přístupem, to vše a mnohem více Vás čeká v Salesiánském středisku mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň.
Wellness hotel Klatovy.
WELLNESS HOTEL CENTRÁL: -ubytování ve 47 pokojích a apartmá se standardem *** -vlastní koupelna, WC -telefon s přímou provolbou -barevná televizi se satelitním příjmem -WIFI připojení na internet. Atmosféru počátku našeho století navozuje nejenom stylový nábytek, ale i všechny ostatní pokojové doplňky. Chloubou našeho hotelu je nově ...
Bojové sporty, bezpečnostní agentura Plzeň.
Úklidová firma, bezpečnostní agentura, recepční služby, hygienický servis. Výuka sebeobrany a bojových sportů. Kondiční cvičení.
Plavecký areál Plzeň.
Plavecký areál: -cenově zvýhodněné plavání -bezplatné rekondiční plavání -plavecké kurzy -cvičení ve vodě, masáže, sauna. ODDÍL PLAVECKÝCH SPORTŮ.