Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Lyžařská sezóna - lyžování, snowboarding, jízda na bobech nejen pro rodiny s dětmi
Ve Ski areálu Hlubočky je lyžařská sezóna v plném proudu. Užijte si u nás jízdu na lyžích, snowboardu nebo na bobech. Naše zimní středisko je ideální lokalitou nejen pro rodiny s dětmi.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Ski areál Hlubočky - lyžařská škola, lyžařské, snowboardingové kurzy
Pokud jste se rozhodli začít s lyžováním či snowboardingem a máte strach ze začátků na svahu, tak vám jistě pomůže naše lyžařská škola ve Ski areálu Hlubočky. Užijte si s námi pohodové kurzy.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Lyžování, sjezdovka pro saně a boby i další atrakce pro celou rodinu
Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce naleznete tratě pro sjezdové lyžování, sjezdovku pro saně a boby i další atrakce. Užijte si u nás zimní radovánky s celou rodinou.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Letní příměstský tábor plný zážitků pro Vaše děti
Letní příměstský prázdninový tábor 2024 pro děti z Olomouce, Prostějova a okolí pořádá Mateřská škola Kopretinka Olomouc. Děti si užijí spoustu legrace, budou jezdit po výletech a mít zážitky!
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Firemní akce, teambuilding s netradičním zážitkem na bobové dráze nebo při jízdě Hummerem
Zpestřete vaši firemní akci nebo teambuilding netradičním zážitkem. Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce si vaši zaměstnanci mohou vyzkoušet bobovou dráhu nebo adrenalinovou jízdu Hummerem.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Adrenalinové sporty - jízda v terénu vozem Hummer H1, H2
Hledáte adrenalin a zábavu? Chcete zažít jízdu v terénu vozem Hummer H1, H2?Navštivte areál Hlubočky nedaleko Olomouce zaměřený na sport a volnočasové aktivity.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Jediná a nejdelší korytová bobová dráha na Moravě - adrenalinový zážitek
Chcete zažít ten pravý adrenalinový zážitek? Pak navštivte Ski areál Hlubočky u Olomouce, kde mají jedinou a nejdelší korytovou bobovou dráhu na Moravě a zažijte kilometr adrenalinu.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Školní výlet s programem na míru - bobová dráha, lukostřelba, lanové překážky
Ski areál Hlubočky u Olomouce je ideálním místem pro školní výlet plný zážitků. Připraví vám zde program na míru, ve kterém si nejen děti užijí bobovou dráhu, lukostřelbu nebo lanové překážky.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Dětské tábory a školy v přírodě pro děti od 7  do 14 let v Dětský tábor Čekyně
Dětský tábor v Čekyni v okrese Přerov nabízí prostorný areál, který se využívá pro dětské tábory, školy v přírodě, ale také soukromé a firemní akce.
Aktivní příměstský tábor se sportovními aktivitami pro děti do 12 let – fitness herna pro děti
Pokud chcete Vašim dětem zpříjemnit letní prázdniny sportovními hrami a aktivitami, přihlaste je na příměstský tábor ve FIT-KO v Olomouci. V době letních prázdnin pořádáme fitness hernu pro děti.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Letní prázdninový příměstský tábor pro děti z mateřských škol a prvního stupně základní školy Olomouc, Přerov, Prostějov
Letní prázdninový příměstský tábor pro děti z mateřských škol a 1. stupně z Olomouce, Přerova a Prostějova pořádá mateřská škola Kopretinka Olomouc. Na našem táboře děti zažijí spousty zábavy.
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Hotel s relaxačním centrem, laserová střelnice, indoor golf
Hotel FIT Přerov poskytuje hostům ubytování na úrovni. Hostům je k dispozici i relaxační centrum, laserová střelnice a indoor golf, dáme Vám i další tipy na aktivity v okolí.
Příměstský tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK v plaveckém bazénu v Přerově
Pokud chcete své děti zdokonalit v plavání, pak je přihlaste na příměstký tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK, který bude probíhat v Plaveckém klubu Chobotnička a plaveckém bazénu v Přerově.
Kurz plavání kojenců a batolat dá vašim dětem správný základ do života
Kurzy plavání pro děti v období kojenců, přes batolata až po děti školou povinné zajišťuje Plavecký klub Chobotnička. Naše pobočky najdete v Prostějově, Přerově i v Olomouci.
Kurzy plavání pro školy i plavecké kurzy pro kojence
Kurzy plavání pro školy, stejně jako plavecké kurzy určené pro kojence, organizuje Plavecký klub Chobotnička v Přerově.
Tabata, břišní tance, osobní trenér Olomouc
Pokud si chcete zpevnit postavu nebo máte prostě jen rádi pohyb, pak navštivte FitCentrum GAMBARE v Olomouci, kde si můžete vyzkoušet břišní tance nebo si zvýšit fyzičku i sílu u cvičení Tabata. K dispozici je zde pro vás také osobní trenér, který vám vypracuje tréninkový plán na míru. Co vše na vás v našem fitness centru čeká? - posilovna - ...
Sportovní aktivity Hranice - squash, tenis, cvičení pro ženy
Pokud chcete začít sportovat nebo si jen zahrát tenis či squash, tak navštivte BSS Clubu Drahotuše, který vám poskytne zajímavé sportovní i relaxační aktivity včetně cvičení pro ženy ! V našem BSS Clubu je vám k dispozici squashový i tenisový kurt, lezecká stěna i sauna. Na své si u nás jistě přijdou i ženy, pro které pravidělně připravujeme ...
Medvědův pohár Hlubočky - závod v obřím slalomu pro děti a dospělé
Ski areál Hlubočky pořádá pro milovníky sněhu a zimních sportů závod v obřím slalomu pro děti a dospělé - Medvědův pohár Hlubočky.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Kalendář akcí, výstavy, koncerty, kultura v Olomouci
Olomouc nabízí spoustu lákadel a pohodových míst nejen pro rodiny s dětmi. Také výstavy, koncerty, plesy, divadelní hry a ještě mnohem víc - to vše najdete u nás v přehledném kalendáři akcí! Nevíte kam zajít o víkendu s přáteli? Máte možnost si vybrat z hudebních či divadelních akcí a koncertů, zajít do muzea či galerie, na výstavu, zahrát si ...
Ski areál Hlubočky - prní zasněžování zimního střediska 2014/2015
Ve Ski arálu Hlubočky nám již první mrazivé teploty dovolily vyrábět sníh, a proto se snažíme ho vyrobit co nejvíce, aby zprovoznění lyžařského areálu bylo co nejrychlejší. Ski areál Hlubočky je zimní středisko, které je ideální lokalitou pro rodinné lyžování, snowboarding a další zimní radovánky. V našem Ski areálu provozujeme lyžařské ...
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Krytá motokárová dráha, hala, půjčovna motokár Olomouc, Mohelnice
Aréna MX Mohelnice je krytá motokárová hala na Olomoucku. Naleznete zde půjčovnu motokár. Motokárová dráha, která má výborné parametry, je sjízdná pro pokročilejší jezdce i pro začátečníky. Na své si přijdou milovníci adrenalinu všech věkových kategorií. Užijte si ďábelskou jízdu za volantem motokáry na dráze kryté motokárové ...
Sportovní areál, hala, fitness, pronájem sportovišť a hřiště Hranice
Pokud jste příznivci sportu či odpočinku a relaxace, tak neváhejte a přijďte navštívit nově otevřený sportovní areál v Hranicích. Naleznete zde studia krásy a můžete si také pronajmout sportoviště pro různé aktivity. Na co se můžete těšit v naší sportovní hale: - fitness - badminton - judo, kickbox - skybox - wellnes masáže - studia ...
Lanový park, zábava, adrenalin pro děti a dospělé Olomouc
Krásné počasí láká nejen dospělé, ale hlavně děti ven za zábavou, dobrodružstvím a adrenalinem. Proto Vás srdečně zveme na mimořádné otevření LANOVÉHO PARKU VEVERÁK, který se nachází nedaleko Zoo na Svatém Kopečku v Olomouci. Zahájení sezóny vypukne již tuto sobotu 22.3.2014 od 10.00 do 17.00 hod. Využijte nejen hezkého počasí, ale také ...
JONAS PARK Ostružná Jeseníky
Velikonoční pobyt s programem pro děti. Možnost polopenze, výběr z několika typů ubytování.
Lyžování se slevou, sezóna v Hlubočkách zahájena
Sezóna v Hlubočkách 2013/2014 zahájena ! ! Lyžování se slevou 30% V provozu je dvoukotva na přibližně 280 metrech délky. Do 16.12.2013 jezdíme se slevou 30%. Čekáme na mráz abychom mohli sjezdovky dosněžit. Těšíme se na Vaši návštěvu.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.