Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Venkovní sportovní areál u Sokolovny – míčové sporty, fotbal, tenis
Míčové sporty jako je fotbal či tenis si můžete zahrát ve venkovním sportovním areálu Sportovní haly Datart, která se nachází u Sokolovny ve Zlíně. U nás si najdete to správné vyžití.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Badmintonová hala s půjčovnou raket, vlastním parkovištěm – rezervace hřiště online
Přijďte si zahrát badminton do badmintonové haly U Splavu v Břeclavi. Hala je v provozu celoročně, disponuje vlastním parkovištěm i půjčovnou raket. Možnost rezervace hřiště online.
Family friendly hotel pro rodinnou dovolenou, se zázemím pro děti
Hotel Vyhlídka Luhačovice patří mezi Family friendly hotely. Zarezervujte si u nás rodinný pokoj pro nezapomenutelnou dovolenou plnou zážitků, najdete zde zázemí pro děti i relax pro rodiče.
Hotel Vyhlídka Ubytování u Luhačovické přehrady
Sportovní soustředění a wellness pobyt v Jeseníkách pro hokejové i fotbalové týmy
Využijte pro své sportovní soustředění hokejových nebo fotbalových týmů hotel Holzberg v Jeseníkách - čeká na vás wellness, pohodlné ubytování i stylová restaurace včetně širokého sportovního vyžití.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Hotel Kristián: jarní pobyty na Šumavě – kde příroda ožívá a komfort oslňuje
Buďte letošní rok o krok napřed a rezervujte si již nyní jarní pobyt na Šumavě za tu nejlepší cenu! Užijte si jedno z nejkrásnějších období v roce, kdy příroda ožívá a slunce hřeje do tváře.
Lyžařská sezóna - lyžování, snowboarding, jízda na bobech nejen pro rodiny s dětmi
Ve Ski areálu Hlubočky je lyžařská sezóna v plném proudu. Užijte si u nás jízdu na lyžích, snowboardu nebo na bobech. Naše zimní středisko je ideální lokalitou nejen pro rodiny s dětmi.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Ski areál Hlubočky - lyžařská škola, lyžařské, snowboardingové kurzy
Pokud jste se rozhodli začít s lyžováním či snowboardingem a máte strach ze začátků na svahu, tak vám jistě pomůže naše lyžařská škola ve Ski areálu Hlubočky. Užijte si s námi pohodové kurzy.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Rodinné pobytové balíčky s možností sportovních aktivit a kulturním programem po celý rok
Ubytování pro celou rodinu včetně bohatého kulturního a sportovního programu poskytuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Vyzkoušejte naše rodinné pobytové balíčky v různých ročních obdobích.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Lyžování, sjezdovka pro saně a boby i další atrakce pro celou rodinu
Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce naleznete tratě pro sjezdové lyžování, sjezdovku pro saně a boby i další atrakce. Užijte si u nás zimní radovánky s celou rodinou.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Letní příměstský tábor plný zážitků pro Vaše děti
Letní příměstský prázdninový tábor 2024 pro děti z Olomouce, Prostějova a okolí pořádá Mateřská škola Kopretinka Olomouc. Děti si užijí spoustu legrace, budou jezdit po výletech a mít zážitky!
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Ubytování se sportovním zázemím a možností výletů – dokonalé umístění penzionu v Mikulově
Nádherné apartmány v krásné krajině Mikulova má společnost Apartmány Gulliver, která poskytuje ubytování se sportovním zázemím, tartanovým hřištěm a bohatým výběrem výletů v blízkém okolí.
Apartmány Gulliver Penzion Mikulov
Firemní akce, teambuilding s netradičním zážitkem na bobové dráze nebo při jízdě Hummerem
Zpestřete vaši firemní akci nebo teambuilding netradičním zážitkem. Ve Ski areálu Hlubočky u Olomouce si vaši zaměstnanci mohou vyzkoušet bobovou dráhu nebo adrenalinovou jízdu Hummerem.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Adrenalinové sporty - jízda v terénu vozem Hummer H1, H2
Hledáte adrenalin a zábavu? Chcete zažít jízdu v terénu vozem Hummer H1, H2?Navštivte areál Hlubočky nedaleko Olomouce zaměřený na sport a volnočasové aktivity.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi - dětské hřiště,  zapůjčení postýlek
Komfortní ubytování v apartmánu pro rodiny s dětmi včetně zapůjčení dětských postýlek zajišťuje Penzion u Fousáče na Znojemsku. Pro děti provozujeme sportovní hřiště s pískovištěm a dalšími atrakcemi.
Penzion U Fousáče
Jediná a nejdelší korytová bobová dráha na Moravě - adrenalinový zážitek
Chcete zažít ten pravý adrenalinový zážitek? Pak navštivte Ski areál Hlubočky u Olomouce, kde mají jedinou a nejdelší korytovou bobovou dráhu na Moravě a zažijte kilometr adrenalinu.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Penzion, ubytování se sportovním vyžitím - tenisový kurt, ping pong, badminton, v blízkosti aqualandu Moravia
Penzion U Fousáče, ubytování v blízkosti aqualandu Moravia, nabízí svým hostům sportovní vyžití. K dispozici je tenisový kurt, ping pong, badminton. U nás najdete spoustu možností jak si zasportovat.
Penzion U Fousáče
Zážitkový minigolf pro děti a dospělé a ubytování v rodinném hotelu
Bohaté volnočasové vyžití pro dospělé a děti poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Ubytujte se v rodinném hotelu a vyzkoušejte náš natur minigolf, kde zažijete krásné chvíle.
Restaurace a hotel U Hrocha
Bohaté sportovní vyžití v rodinném hotelu - kurt s umělým povrchem pro tenis, nohejbal
Přijďte si užít pobyt v srdci Vysočiny a ubytujte se v našem rodinném Hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde poskytujeme bohaté sportovní vyžití, jako je minigolf či tenisový kurt s umělým povrchem.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zájmové kroužky, akce, tábory pro děti - zaplňte svůj čas smysluplně!
Středisko volného času Vratimov organizuje kroužky pro děti, různé akce a tábory pro děti. Nabízí mnoho možností jak trávit volný čas dětí i rodin s dětmi. Pořádají pravidelné tématické akce.
Středisko volného času Vratimov SVČ Vratimov
Aktivní dovolená pro děti i dospělé – ubytování s bazénem, tenisem a dětským hřištěm
Ubytování s možností využití venkovního bazénu, tenisového kurtu, dětského hřiště a mnoho dalšího umožňuje Penzion U Fousáče, který najdete na jižní Moravě.
Penzion U Fousáče
Školní výlet s programem na míru - bobová dráha, lukostřelba, lanové překážky
Ski areál Hlubočky u Olomouce je ideálním místem pro školní výlet plný zážitků. Připraví vám zde program na míru, ve kterém si nejen děti užijí bobovou dráhu, lukostřelbu nebo lanové překážky.
SKI AREÁL HLUBOČKY, spol. s r.o.
Sportovní soustředění v Jeseníkách ve wellness hotelu s restaurací a sportovišti
Ideální prostor pro sportovní soustředění v Jeseníkách poskytuje Wellness hotel Holzberg s restaurací a sportovišti nedaleko Andělské hory a Bruntálu. Ať už děláte kterýkoli sport, přijeďte k nám.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Jarňáky s Lubošem! - Jarní prázdniny na Viktorce v Peci pod Sněžkou: termín od 12.března 2023 do 19.března 2023
Vážení rodiče a děti, jako již poněkolikáté pořádáme v období jarních prázdnin od 12.března 2023 do 19.března 2023 zimní pobytový tábor na horách - Jarňáky s Lubošem!
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Jarní prázdniny na Viktorce v Peci pod Sněžkou: termín od 12.března 2023 do 19.března 2023
Vážení rodiče a děti, jako již poněkolikáté pořádáme v období jarních prázdnin od 12.března 2023 do 19.března 2023 zimní pobytový tábor na horách - Jarňáky s Lubošem!
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Kam s dětmi o jarních prázdninách - volné termíny na horách od 12. března 2023 do 19. března 2023
Nepřehlédněte!!! - možnost využití dotace hl. m. Prahy ve výši 1000.-Kč. Je zapotřebí pouze vyplnění jednoduché žádosti - tábor je organizován DDM Praha 5.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha