Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Kurzy plavání pro školy i plavecké kurzy pro kojence
Kurzy plavání pro školy, stejně jako plavecké kurzy určené pro kojence, organizuje Plavecký klub Chobotnička v Přerově.
Tabata, břišní tance, osobní trenér Olomouc
Pokud si chcete zpevnit postavu nebo máte prostě jen rádi pohyb, pak navštivte FitCentrum GAMBARE v Olomouci, kde si můžete vyzkoušet břišní tance nebo si zvýšit fyzičku i sílu u cvičení Tabata. K dispozici je zde pro vás také osobní trenér, který vám vypracuje tréninkový plán na míru. Co vše na vás v našem fitness centru čeká? - posilovna - ...
Letní příměstský tábor pro předškolní i školní děti od 21.8.-25.8.
Spoustu zábavy, her a dobrodružství čeká děti na letním příměstském táboře Cesta do pravěku v termínu 21.8.-25.8., který je vhodný pro předškolní i školní děti. Tábor pořádá Studio Kamarád Kroměříž.
English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka
Chcete aby se vaše dítě vzdělávalo i o prázdninách, a také si užilo spoustu zábavy? Přihlašte jej na English camp - příměstský tábor s výukou anglického jazyka nedaleko Rožnova a Valašského Meziříčí.
Perfektní vybavení sauny nabízí semilské sportoviště
Skvělé saunování k utužení zdraví, imunity a krásného těla - Sportovní centrum Semily
Sportovní hala, levné ubytování, squash a masáže, Semily
Sportovní hala, levné ubytování, squash a masáže na jednom místě přímo v Semilech. Místo pro sportovní vyžití i příjemnou relaxaci a pohodlí najdete v Semilech. Zastánci aktivní pohybu najdou ráj ve zdejší multifunkční sportovní hale. Poskytuje celoroční zázemí pro mnoho míčových her. Ve Sportovní hale Semily tak najdete spoustu možností ...
Kurovický lom-přírodní památka, naučná stezka
V regionu Zlínský kraj se nachází přírodní památka Kurovický lom, kde můžete vidět chráněné druhy plazů a obojživelníků. Je zde vytvořena naučná stezka.
Kurovický lom
Sportovní centrum Semily multifunkční komplex pro sportovní a relaxační využití
Přijďte do Sportovního centra Semily do multifunkčního komplexu pro sportovní a relaxační využití, které je přístupné široké veřejnosti.
Lom Kurovice-vápencový lom, kde žijí chráněné druhy živočichů, obojživelníků, plazů
Významná přírodní památka v regionu Zlínský kraj, kde žijí chráněné druhy živočichů, plazů, obojživelníků je vápencový lom Kurovice. Zveme k návštěvě školy, školky i jednotlivce.
Kurovický lom
Zábavné centrum pro děti České Budějovice - rodinný park pro vyžití Vašich dětí
Hledáte zabavení pro své ratolesti? Navštivte zábavné centrum Hopsárium v Českých Budějovicích. Náš rodinný park je na jihu Čech největším zastřešeným centrem pro děti.
Město Ralsko, turistická rekreační oblast s čistou přírodou pro turisty, cyklisty, in-line bruslaře a vodáky
Turistické stezky, cyklotrasy, dráhy pro in-line bruslaře a splavnou řeku Ploučnici s krásným výhledem na hrady, zámky a přírodní bohatství, to vše najdete v mikroregionu Podralsko.
Posilovna a fitness aktivity - bosu i spinning | Hradec Králové
Fitness a welness centrum Fit 4 Fun Wellness Club Hradec Králové není pouze místem, kde můžete pracovat na své postavě, hubnout či nabírat svalovou hmotu či zlepšovat fyzickou kondici. Návštěva našeho fitness vám totiž prospěje nejen fyzicky, ale také psychicky. Díky sportu se budete cítit skvěle a pro maximální relaxaci a uvolnění můžete využít i ...
Deep work funkční cvičení - novinka ve fitness  | Hradec Králové
Rádi byste vyzkoušeli cvičení deep work? Fitness a wellness centrum Fit 4 Fun Wellness Club Hradec Králové je místem, kde si to své najdou všichni milovníci sportu a fitness, bez ohledu na věk, váhu či kondici. Najdete u nás jak oblíbené skupinové cvičení, jako je bosu, body form či kalanetika nebo hodiny pro maminky s dětmi, tak i netradiční ...
Dětské, lanové centrum zve na den otevřených dveří-vstup zdarma
Dětské lanové centrum Lanáček Otrokovice pořádá den otevřených dveří 28.8.2016. Vstup zdarma, zveme děti i dospělé nejen z regionu Zlín.
Rodinné, dětské oslavy, výlety, příměstský tábor, prázdninové hlídání dětí 1-5 let
Studio Kamarád Kroměříž pro Vás pořádá rodinné výlety, připraví narozeninové, dětské oslavy, party pro kamarády, pořádá i příměstský tábor, zajistí prázdninové hlídání dětí 1-5 let.
Lanové centrum Zlín, Otrokovice-pronájem areálu pro firemní, soukromé akce
Lanáček Otrokovice je lanové centrum pro děti i dospělé v okrese Zlín. Je možné si domluvit pronájem celého areálu pro firemní i soukromé akce.
Wellness pobyty Chrudim – kvalitní odpočinek v nejmodernějším Spa centru
Užijte si nejmodernější wellness a SPA centrum v hotelu Jezerka v okrese Chrudim.n Velké odpočinkové centrum obsahuje sedm saun, tři relaxační a ochlazovací bazény, vířivky a masážní prostory.
Školy v přírodě na vlastní pěst nebo s kompletní organizací na klíč
Školu v přírodě či adaptační kurz pro Vaše žáky Vám pomůže zorganizovat Agentura HAUL, Ing. Marek Hanuš. Nabízíme lokality pro pořádání škol v přírodě i jejich kompletní naplánování na klíč.
Ing. Marek Hanuš Agentura HAUL
Ubytování, restaurace, wellness, kongresy nebo firemní akce v hotelu Jezerka Chrudim
Aktivní odpočinek nebo relaxaci Vám v okrese Chrudim nabídne kongresový hotel Jezerka. Hotel je vybaven vnitřními a venkovními bazény či moderním wellness.
Polárium, kryosauna-celotělová kryoterapie po úrazech, pro zvýšení imunity i hubnutí
Celotělová kryoterapie je vhodná pro lepší hojení po úrazech, pro zvýšení imunity i lepší hubnutí. Polárium-kryosaunu pro klienty ve Zlínském kraji provozuje Solanka Zlín.
Nekuřácká restaurace s venkovními atrakcemi pro děti, dospělé
Lanáček Otrokovice u Zlína je nekuřácká restaurace a sportovní centrum s venkovními atrakcemi, průlezkami pro děti i dospělé. Je celoročně v provozu.
Golfový resort Golf Sokolov, a.s., Dolní Rychnov
Golfový areál Golf Sokolov, a.s. v Dolním Rychnově nabízí perefektní podmínky pro začínající i pokročilé hráče golfu.
Letní dovolená v ČR – Hotel Jezerka Seč
Chystáte se v létě strávit dovolenou v ČR, ale stále nevíte kam přesně vyrazit? Chcete si o prázdninách hlavně odpočinout a zároveň chcete být v příjemném prostředí? Pak se vydejte na letní dovolenou do Hotelu Jezerka Seč! Hotel Jezerka Seč se nachází v nádherném prostředí CHKO Železné hory v blízkosti Sečské přehrady asi 100 km od Prahy. Při ...
Turistický vláček, vyhlídkové jízdy vláčkem Olomouc, Luhačovice, Zlín, Hodonín
Mimořádný zážitek, kterým obohatí Vaši dovolenou, nabízí Informační turistická a cestovní agentura KITA Otrokovice. Provozuje turistický výletní autovláček. Pokud plánujete výlet do Zlína, Luhačovic, Olomouce či Hodonína, využijte možnost vyhlídkové jízdy vláčkem, která je obohacena o audio výklad o městě a okolí. PROJEKT nazýváme Vláčkem ...
Paintball Bruntál – firemní turnaje, soukromé, školní akce v paintballu
Firma Janků trade pro vás otevřela novou celoroční bitevní arénu, kde si užijete spoustu zábavy při hraní paintballu, adrenalinové jízdě na motokárové dráze či ve Ferrari baru se simulátorem Ferrari.