Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Letní prázdninový příměstský tábor pro děti z mateřských škol a prvního stupně základní školy Olomouc, Přerov, Prostějov
Letní prázdninový příměstský tábor pro děti z mateřských škol a 1. stupně z Olomouce, Přerova a Prostějova pořádá mateřská škola Kopretinka Olomouc. Na našem táboře děti zažijí spousty zábavy.
Mateřská škola a školní jídelna Kopretinka Olomouc, s.r.o.
Sportareál Praha - Satalice, s.r.o. areál plný sportu i odpočinku
Sportareál Praha - Satalice je ideálním místem pro vaši dovolenou plnou sportu, relaxace i odpočinku.
Autokemp Baška, ubytování v chatkách, karavanech, stanech, apartmánech, ocenění autokempu
Autokemp Baška se těší na všechny návštěvníky a přeje příjemný pobyt v apartmánech, chatkách, karavanech a stanech, nový stůl na stolní tenis, paddleboardy, workoutové hřiště, rybolov.
Škola tenisu pro děti - tenisová přípravka, minitenis, babytenis, výkonnostní trénink
Tenisový oddíl Sport Klub Zlín - Mladcová přijímá nové členy. Tenisová škola je určena pro děti různé věkové kategorie - přípravka, minitenis, babytenis až po výkonnostní trénink žáků.
Farma Bojov s přítulnými zvířátky Praha, koně, kozy, ovce, psi, kočky, králíci, papoušci, vyjížďky
Na naší farmě Bojov Vás přivítají milí lidé a velmi přítulná zvířátka, u nás si odpočinete a načerpáte mnoho dobré energie, pořádáme zážitkové vyjížďky na koních.
Škola bojových umění Mladá Boleslav, korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé
Škola bojových umění z Mladé Boleslavi nabízí možnost se naučit korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé.
Wellness sauny, sprchy, vodní postel Liberec
Navštivte luxusní wellness s dispozicí finské sauny nebo infrasauny, vodní postele a relaxační zónou s lehátky - Terasy Cafe, s.r.o. Liberec
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Multifunkční sportovní areál, golfové hřiště, kongresové centrum, restaurace
V multifunkčním sportovní areálu najdete vyžití aktivní i relaxační, přijďte si k nám vyzkoušet golfové hřiště, tenisové kurty nebo udělejte firemní akci v kongresovém centru.
Sportovní centrum - badminton, squash, solná jeskyně pro odreagování
Sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě-Výškovicích nabízí spoustu sportovního vyžití jako je badminton, squash i další sporty a také solnou jeskyni pro odreagování.
CDU SPORT Ostrava
Wellness hotel Filipov okres Hodonín, rekreační středisko na jižní Moravě, pořádání svateb
Wellness hotel Filipov se nachází uprostřed malebné krajiny na jižní Moravě na úpatí Velké Javořiny na okraji CHKO Bílé Karpaty, u obce Javorník u Velké nad Veličkou.
Dárkové poukazy platnost bez časového omezení
Pořiďte svým blízkým, známým, kamarádům nevšední zážitek s našimi dárkovými poukazy na 1 hodinu hry bowlingu nebo ricochetu - A-SPORT Zábavní centrum Hradec Králové
Ubytování a sportovní vyžití v srdci Beskyd
Sportovní a rekreační středisko v Beskydech, místo určené k sportovním a odpočinkovým aktivitám, ubytovací služby v různých typech zařízení, místo pro akce a oslavy – Rekreační středisko Budoucnost.
Pořádání rybolovu v Norsku Hodonín, rybaření v osadě Setervik, 10-denní pobyty s ubytováním
Josef Janča pořádá zájezdy do Norska za účelem rybolovu. Místo pobytu Seter Brygge se nachází v půvabné osadě Setervik.
Minigolf Ústí nad Orlicí - Rekreační hraní minigolfu
Pro naše návštěvníky máme připraveno 18 drah rekreačního minigolfu, vhodný pro jednotlivce, ale také i pro skupiny - Minigolf Tepvos Ústí nad Orlicí
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Rekreační pobyty se vstupem do fitness a relaxační whirlpool zajistí příjemnou dovolenou na horách
Rekreační pobyty v Horských lázních Karlova Studánka v Jeseníkách zajistí pohodovou dovolenou. Využijte možnost neomezeného vstupu do fitness centra či si vychutnejte relaxační whirlpool.
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění, půjčovna kajaků, raftů, kánoí a jiných plavidel.
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí
Letní i zimní pobyty v Melchiorově Huti, rekreační středisko v příjemném a klidném prostředí, sportovní soustředění, semináře, školení i rodinné pobyty.
Lázně na horách, ozdravné a lázeňské pobyty v Jeseníkách - nejčistší vzduch v ČR
Lázně na horách můžete využít díky ozdravným a lázeňským pobytům v Jeseníkách s nejčistším vzduchem v ČR, které realizují Horské Lázně Karlova Studánka.
Automobilový a motocyklový okruh se spoustou zábavy a aktivit
Největší a nejmodernější závodní okruh, tréninkové centrum bezpečné jízdy, motoristické akce pro děti a mládež, motokáry a mnoho dalších to je Automotodrom Brno, a. s. – Masarykův okruh.
Automotodrom Brno, a.s.
Příměstský tábor plný aktivit - letní tábory pro tvořivé slečny od 6 let téma Tvořivý mix a Kouzlíme v kuchyni
Studio Fairyland Zlín pořádá letní tábor plný aktivit. Příměstský tábor Tvořivý mix pro slečny od šesti let, co rády tvoří.
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, restaurace
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, volejbal, nohejbal, tělocvična, restaurace, přírodní zajímavosti.
Letní dětský tábor v jižních Čechách se zajímavým programem, ubytování v chatkách i srubech
Zábavu pro mladší i starší děti zajistí Dětský letní tábor Jaroměř u Kaplice LDT Jaroměř s.r.o. z Ústní nad Labem. Tradiční dětský tábor rozprostírající se v lesnaté krajině u hranic s Rakouskem.
Rekreační areál v přírodě pro více jak 70 osob
Ubytování v pokojích či apartmánech v Rekreačním areálu pod Šaumburkem v prostředí Hostýnských vrchů, nedaleko města Bystřice pod Hostýnem
Rekreační areál v malebném prostředí CHKO Blaník, příjemné ubytování v hotelu i v chatkách
Komfortní ubytování v místě obklopeném hlubokými lesy nabízí Rekreační středisko Jizbice Karel Kopecký v obci Čechtice – Zhoř. Sportovní areál s restaurací, koupalištěm i hřištěm.
Mobilní sezónní kluziště, bruslení pro veřejnost Semily
Sportovní centrum Semily nové nabízí mobilní sezónní kluziště, bruslení pro veřejnost v období od prosince do února.