Potřebujete profesionální řešení pro úklid různých prostor? Využijte kompletní úklidové služby, které se postarají o jednorázový i pravidelný úklid bytových a rodinných domů, kanceláří, obchodních a firemních prostor i průmyslových hal a exteriérů, dále o renovaci a čištění podlah, strojní i ruční úklid, vyklízecí a čisticí práce, údržbu zeleně.

Běžné úklidy kancelářských prostor a firem - úklidová firma
Úklid kancelářských prostor a firem zajišťuje v okolí Znojma firma BHV úklid s.r.o. Naše úklidová firma provádí pravidelný a důkladný úklid v kancelářských a firemních prostorách.
Úklid rodinných a bytových domů, úklidové služby Hradec Králové, čištění koberců, mytí oken
Úklid rodinných a bytových domů, úklidové služby Hradec Králové, čištění koberců, mytí oken, mytí podlah, úklid po stavbě, jednorázový a pravidelný úklid, utírání prachu, vynesení odpadků.
Mytí fasád zateplených paneláků jakéhokoliv stáří a výšky kvalitně a levně
O mytí fasád paneláků jakéhokoliv stáří a výšky se spolehlivě postará rychle, kvalitně a za skvělou cenu odborníci ze společnosti ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Úklidové služby domácností, firem i kanceláří, úklid po rekonstrukci, čištění koberců i oken
Pravidelné i generální úklidy bytů, domů i kanceláří provádí společnost FRAPOCH - CLEAN - společnost s ručením omezeným z Brna. Zajišťujeme mytí oken, čištění koberců, podlah i sedacích souprav.
Úklidové služby pro firmu i domácnosti zajistíme po celé ČR
Úklid firem, domácnosti a průmyslových hal, čištění auta, mytí oken, venkovní úklid zahrad zajistíme po celé ČR úklidová společnost High Security s.r.o.
Čištění koberců, čalounění a čalouněného nábytku levně
Úklidová firma na čištění koberců, čalouněného nábytku a čalounění se strojním vybavením na čištění poskytuje firma U-SERVIS působící v Opavě, Krnově a Hlučíně.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Úklidová firma, úklid domácností, kanceláří, bytových domů, umývání oken, čištění kůže
Jednorázový i pravidelný úklid domácností a firem zajišťuje pomalu se rozrůstající firma Midian - Coral, v.o.s. - úklidová firma z Prahy 6. Poskytujeme precizní úklidové práce včetně čištění koberců.
Úklidové služby interiérů a exteriérů budov, Liberecký kraj
Profesionální úklidové služby zdravotnických zařízení, průmyslových objektů a institucí, pravidelné úklidy i jednorázové speciální úklidy zajišťuje Putzteufel.cz, s.r.o. v Libereckém kraji.
Úklid hotelů, kanceláří a průmyslových prostor, mytí oken
Profesionální úklidová firma Julman Praha s.r.o. nabízí své služby 7 dní v týdnu. Zajišťujeme perfektní úklid nejen pro hotely a obchodní prostory. Najdete nás na ul. Rokycanova 983/8 v Praze 3.
Kompletní úklid domácností, kanceláří i průmyslových objektů, mytí oken i podlah, Cheb
Pravidelné úklidové práce domovů i rozlehlejších prostor provádí společnost LOBBY ÚKLID CHEB Pavel Břicháček z Chebu. Precizně umyjeme okna, podlahy, vyčistíme koberce i čalounění.
Kvalitní úklidový servis, jednorázové a pravidelné úklidy pro firmy i průmyslové objekty
Spolehlivé úklidové práce komerčních prostor i průmyslových objektů provádí společnost Gabriela Facility Management Gabriela Žehová z České Lípy. Umyjeme Vám okna, vyčistíme koberec i dlažbu.
Služby pro průmyslové objekty, generální úklidy, čištění strojů, precizní průmyslové mytí
Kompletní jednorázové i pravidelné úklidové práce zajišťuje společnost Centrum integrovaných služeb, spol. s r.o. z Příbrami. Postaráme se o precizní umytí oken, vyčištění podlah i kamene.
Úklidové služby, výškové čištění skleněných ploch, Příbramsko
Profesionální úklidové práce, jednorázový i pravidelný úklid v domech i kancelářích, výškové čištění skleněných ploch na Příbramsku zajišťuje firma Pavla Mayera – PAMASERVIS.
Úklid po malování a rekonstrukcích objektů - pro firmy a domácnosti
Naše firma U-SERVIS provádí úklid firem a domácnosti, a to i po malování a rekonstrukcích v regionech Opava, Hlučín, Krnov, Bruntál a Bílovec.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Pravidelný úklid panelových činžovních domů paneláků činžáků dílen Liberec
Naše firma PULI s.r.o. Liberec nabízí veřejnosti a firmám pravidelný úklid, který provádíme dle platných norem.
Vyčištění podlahy nebo pronájem vysoce účinného stroje Bona Power Scrubber
Dělá Vám starosti jarní úklid Vaší dřevěné podlahy v interiéru či na terase? Řešení pro Vás má ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6 v podobě čístícího stroje Bona Power Scrubber.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Komplexní bezpečnostní služby, fyzická ostraha objektů - profesionální bezpečnostní agentura
Komplexní bezpečnostní služby od fyzické ostrahy objektů po vzdálený kamerový dohled poskytuje v okolí Prostějova a Vyškova bezpečnostní agentura SIDA.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Úklidové služby pro domácnosti i firmy Praha - profesionální přístup
Úklidová činnost, mytí oken, čištění koberců v domácnostech, kancelářích, hotelech či restauracích v Praze realizuje Družstvo Julman, společnost s profesionálním přístupem.
Čištění schodišť, sklepů a stropů tryskáním pomocí strojů torbo
Čištění schodišť, sklepů a stropů bezprašnou cestou pomocí strojů torbo realizuje společnost ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. z Prahy.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Výškové práce, opravy a čištění fasád, nátěry střech, mytí prosklených ploch
Novou fasádu rychle a precizně i za ztížených podmínek Vám zajistí společnost Petr Frank - Výškové práce VER-MONT z Prahy Hostivař. Provádíme kompletní zednické práce včetně zateplování.
Úklid černých skládek včetně odvozu odpadu
Černé skládky na veřejných i soukromých pozemcích uklidí, odpad odveze a pozemek uvede do původního stavu společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková z Prahy 8.
Úklid kanceláří, průmyslových objektů, čištění koberců - úklidovka
Úklidovka FRENK - František Mařák Uherské Hradiště provádí čištění koberců, úklid kanceláří i průmyslových objektů v lokalitě Zlínský kraj.
Mycí stroje Ghibli – denní úklid podlah snadno a rychle
Denní úklid podlah nemocnic, škol, vstupních hal i kancelářských prostor bude snadný a rychlý díky mycím strojům Ghibli od společnosti Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
Mytí fasád technologií PuraQleen – bez fleků a skvrn až do výšky 20 metrů
Mytí fasád budov hal, logistických center, nákupních objektů i kancelářských budov technologií PuraQleen pomocí demineralizované vody nabízí společnost HRAVAG s.r.o. z Prahy.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Mytí fotovoltaických - solárních panelů – zachování 100% výkonu
Společnost HRAVAG s.r.o. z Prahy nabízí mytí fotovoltaických – solárních panelů pomocí demineralizované vody s cílem zachovat jejich 100% výkon.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha