Přemnožené škůdce jako jsou krysy, potkani a jiné hlodavce, šváby, blechy, štěnice a další hmyz nebo plísně a houby zlikvidují deratizátoři pomocí návnad a schválených hubících, dezinsekčních a dezinfekčních přípravků jak při plošné deratizaci měst, obcí a skládek, tak v nemocnicích, na úřadech i v domácnostech.

Hygienické a dezinfekční prostředky určené pro speciální stomatologie
Provozujete zubní praxi? Pak jistě oceníte bohatou nabídku kvalitních hygienických a dezinfekčních prostředků určených pro speciální stomatologie od společnosti AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy.
Nové www stránky společnosti stránek - AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič - dezinfekční prostředky
Společnost AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič se sídlem v Praze oznamuje stávajícím i budoucím zákazníkům spuštění nových a přehledných www stránek s širokou nabídkou desinfekčních prostředků.
Tekuté prací prostředky, aviváže pro zemědělství, zdravotnictví i potravinářství- výroba a prodej
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků a aviváží určených pro zemědělství, zdravotnictví, potravinářství.
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, celá Česká republika, Český Krumlov
Potřebujete provést deratizaci, dezinsekci či dezinfekci? Hledáte zkušenou a diskrétní společnost? Obraťte se na Deradez s.r.o. Naše služby poskytujeme po celé České republice.
Čistič konvektomatů, pivního skla, na strojní mytí nádobí Zlín
Firma CHEPORT, spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem čistících, pracích a dezinfekčních prostředků mezi kterými naleznete také čističe konvektomatů, pivního skla i na strojní mytí nádobí.
Čistící, desinfekční prostředky-prodej za výhodné ceny
Firma BEDNÁŘ UH Uherské Hradiště poskytuje nejen úklidový servis, ale nabízí i prodej čistících a desinfekčních prostředků za výhodné ceny.
Dezinfekce nástrojů, instrumentů, eshop -  přípravky pro chirurgické a stomatologické nástroje
Představujeme GIGASEPT INSTRU AF – dezinfekce a čištění chirurgických nástrojů, anesteziologického příslušenství, rigidních endoskipů aj. v jednom procesu.
Hubení sršňů, vos - likvidace hnízd v okolí Ústeckého kraje - ponechte jeho odstranění odborníkům!
Hubení sršňů, vos a likvidaci těchto hnízd zajišťuje v okolí Ústeckého kraje společnost Naturabor.
Likvidace blech Ústí nad Labem – desinfekce domů a firem před škůdci
Likvidujeme blechy v domech i firmách v Ústní nad Labem a okolí. Desinfikujeme každý zamořený prostor.
Hubení švábů Ústí nad Labem – likvidace hmyzu v domech a průmyslových budovách
Hubíme šváby a likvidujeme veškerý hmyz v domech i průmyslových budovách v okrese Ústí nad Labem.
Deratizace potkanů, krys a myší Ústí nad Labem - za své služby ručíme s 100% úspěšností
Hledáte DDD firmu v okolí Ústí Nad Labem, Teplic, Děčína, Lovosic a Litoměřic? Kontaktujte nás!
Deratizace, zamezení výskytu hlodavců v průmyslových i bytových objektech
Deratizační práce, tedy hubení a odchyt myší, potkanů, krys, hrabošů i dalších hlodavců v průmyslových či bytových objektech zajišťuje společnost Myšáci s.r.o., Habartov.
Hubení dřevokazného hmyzu i hub s pomocí mikrovlnné sanace
O vyhubení dřevokazného hmyzu i hub ve Vaší stavbě se postará společnost Impreg Jaroslav Raška z Českých Budějovic, a to pomocí metody mikrovlnné sanace.
Ozonizátor LifeOX AIR HOTEL pro čistý vzduch v hotelovém pokoji -  a již se dýchá příjemněji!
Ozonizátor LifeOX AIR HOTEL pro čištění vzduchu v hotelu zajistí perfektně čisté prostředí v každém pokoji.
Čistý vzduch v autech Praha – ekologický ozonizátor LifeOX-AIR OZZY od Trinityozon s.r.o.
Čistý vzduch v autech si zajistíte pomocí ekologického ozonizátoru LifeOX-AIR OZZY. V naší firmě v Praze vytváříme jen kvalitní čističky.
Dezinfekce ozonem pro skutečně čistý vzduch bez bakterií a škodlivin - Chcete doma skutečně čistý vzduch?
Ve společnosti Trinityozon vám nabízíme revoluční čističky vzduchu LifeOX a TRIO, které využívají aktivní kyslík a přináší vzduch bez bakterií a škodlivin do domácností, kanceláří i výrobních hal.
Akční ceny na prostředky pro likvidaci a prevenci řas a plísní
Nenechte plísně a řasy se u Vás zabydlet – účinné prostředky,které je dokonale zahubí – nakupujte chytře likvidační prostředky proti plísním, Mana- barvy s.r.o Pardubice
Desinfekce průmyslových hal ozonem Praha – LifeOX AIR INDUSTRIAL
Vydesinfikujte své průmyslové haly a pracovní prostory čistým ozonem z přístroje LifeOX AIR INDUSTRIAL, vytvořeným naší pražskou společností.
Čistící, desinfekční a mycí prostředky Praha
Žít v čistém prostředí je velmi důležité. Jestliže potřebujete něco vyčistit anebo vydesinfikovat, spolehněte se na firmu AGENS.
Hubení hlodavců Chomutov – účinná likvidace myší a potkanů pomocí nástrah
Hubíme nežádoucí hlodavce, jako jsou myši a potkani, pomocí upravených nástrah. Soustředíme se na Chomutov a okolí. Zlikvidujeme hlodavce všude tam, kde nejsou žádaní a mohou ohrožovat zdraví lidí a hygienu prostoru nebo výroby. Zadaný objekt zkontrolujeme na výskyt hlodavců a na specifických místech pohybu myší nastražíme požerové ...
Dezinsekce, dezinfekce a deratizace pro čistotu domova Chomutov
Máte doma plíseň, mravence nebo myši a nevíte jak se jich zbavit? Potřebujete služby deratizace, dezinsekce či dezinfekce? Pokud jste z okolí města Chomutov, obraťte se na společnost Stanislav Kováč. Deratizace, dezinsekce i desinfekce jsou naším oborem již řadu let. Váš dům i byt tak zbavíme všech nežádaných hostů i nebezpečných ...
Deratizace, dezinfekce a dezinsekce Chomutov
Máte problémy se hmyzem? Trápí vás nežádoucí neustálé návštěvy menších hlodavců? Spolehněte se na systém DDD – Deratizace, dezinfekce, dezinsekce. Deratizace Kováč nabízí vysoce efektivní likvidaci všech nežádoucích myší, krys, potkanů, ale také mravenců, švábů a dalšího hmyzu. K likvidaci jsou používány pouze kvalitní přípravky a osvědčené ...
Hubení hlodavců, komárů, likvidace štěnic Havířov, Ostrava
Potřebujete deratizaci, desinfekci, dezinsekci bytu, domu nebo firmy v Havířově, Ostravě, Karviné a okolí? Kontaktujte deratizační firmu Vojtěcha Kozáka, která vyhubí hlodavce, komáry, mravence, pavouky, šváby, červotoče, moly a štěnice rychle, levně a spolehlivě. Likvidujeme plísně. Disponujeme moderní aplikační technikou, která zaručí ...
HUBENÍ ŠTĚNIC
HUBENÍ ŠTĚNIC - spolehlivě, diskrétně, ekologicky