Pohřební služby jsou důležitou součástí těžkého období pozůstalých a postarají se nejen o převoz zesnulých, ale také o nabídku parte, rakví, květin, uren a doplňků, hudbu živou či reprodukovanou, kremační obřad včetně zajištění řečníka nebo kněze, administrativu jako úmrtní listy, poradenství a další služby.

Pohřební služba HARMONIE Brno, smuteční prezentace fotografií při obřadu, pohřby, kremace
Pohřební služba HARMONIE Brno, smuteční prezentace fotografií při obřadu, pohřby, kremace, převozy zesnulých, obrazový katalog květin, smuteční hudba, verše.
Poslední rozloučení se zesnulým, západní Čechy
Zajištění veškerých náležitostí s posledním rozloučení zesnulé osoby, převoz, rakev, smuteční oznámení, květiny i hudební doprovod realizuje Pohřební ústav EXCELENT s.r.o.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Pohřební služba Chrudim, vlastní pietní síň, převozy zesnulých ČR i zahraničí
Pohřební služba Chrudim, vlastní pietní síň, převozy zesnulých ČR i zahraničí, zajistíme dočasné uložení zesnulého do vlastního chladícího zařízení, tisk parte, květinová výzdoba.
Pohřební služby Litoměřice, pro důstojné rozloučení se zesnulými
Pohřební služby jsou při úmrtí blízké osoby nezbytnou součástí. Náš litoměřický ústav je zde pro to, aby Vám pomohl se důstojně se zesnulým rozloučit. Poskytujeme naše služby po celé České Republice. Pokud nastane úmrtí v cizině, pošleme ostatky letecky zpátky do ČR. Jsme držiteli francouzské habilitace a můžeme je proto jako jediní převážet po ...
Pohřební služba Úpice, pořádání pohřbů, převozy zesnulých z celé ČR a ze zahraničí
Pohřební služba Úpice, pořádání pohřbů, převozy zesnulých z celé ČR a ze zahraničí, rozptyl zemřelých, tisk smutečního oznámení, tisk smutečního oznámení, hudební doprovod, smuteční výzdoba.
Pohřební služba Vsetín, pořádání obřadů, prodej smutečních rakví, květin, urny, tisk oznámení
Pohřební služba Vsetín, pořádání obřadů, prodej smutečních rakví, květin, urny, tisk oznámení na počkání, zajištění hudby, kněz a řečník k obřadu, převozy zesnulých.
Pohřební služba Vsetín Orgoník s.r.o.
Převozy zesnulých ČR - převozy po celé ČR i ze zahraničí
Provádíme převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí včetně vypravení pohřbů a kremací - POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. společnost Trutnov
Pohřební služby Děčín, rozloučení se zesnulým
Pohřební služby a servis 24 hodin denně, vyřízení všech potřebných dokumentů a formalit okolo úmrtí, zajištění kremace, civilního i církevního rozloučení – Pohřební ústav Zvěřina.
Profesionální převozy zesnulých kompletní posádkou pohřební služby
Zajišťujeme převozy zesnulých po celé ČR, přijede kompletní posádka, při které odpadá jaká koli pomoc pozůstalých - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov, Semily
Kompletní pohřební služby – zajištění pohřbu od převozu zemřelých až po smuteční obřad a pohřbení
Kompletní pohřební služby poskytuje v okolí Konic Pohřební služba Libor Svoboda. Postaráme se o převoz zemřelých, vyřízení úmrtního listu, smuteční obřad i pohřební hostinu.
Pohřební služba Libor Svoboda
Balzamování zesnulých - specializace pro thanatopraktické ošetřování těl zemřelých
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. se jako jedinný provozují specializované centrum pro thanatopraxi, tedy pietní ošetřování zemřelých těl a balzamaci.
Základní pohřeb, pohřeb s obřadem a kremací, pohřeb s obřadem a pohřbení do země
Pro pozůstalé máme na výběr uspořádání pohřbu dle jejich přání, nabízíme různé možnosti pohřbů pro zesnulé - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov, Semily
Pořádání pohřbů, rozloučení se zesnulým Turnov, ve smutečních síních, na hřbitovech, v kostelích
Pořádání pohřbů, rozloučení se zesnulým Turnov, ve smutečních síních, na hřbitovech, v kostelích, kremace, uložení do urny.
Pohřební služba Nový Bor – služby v oboru pohřebnictví
Pohřební služby, zajištění potřebných formalit a administrativy okolo posledního rozloučení – H&H AUXILIA s.r.o. – dodavatel služeb spojených s posledním rozloučením.
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Pohřební ústav Excelent Cheb, církevní obřady, kremace, rozptyl na loučce, převozy zesnulých
Pohřební ústav Excelent Cheb, církevní obřady, kremace, rozptyl na loučce, tuzemské i mezinárodní převozy zesnulých, nonstop pohřební služba, smuteční vazby, oznámení, hudba, ozdobné obaly na urny.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Pořádání pohřbů, pohřební služba Červená Voda, důstojné rozloučení se zesnulými, kamenictví
Pořádání pohřbů, pohřební služba Červená Voda, důstojné rozloučení se zesnulými, kamenictví, tisk parte, převozy zemřelých po celé ČR i zahraničí.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Pohřebnictví, pohřební služba Praha, pořádání pohřbů, převozy zesnulých po ČR, rozptyl na loučkách
Pohřebnictví, pohřební služba Praha, pořádání pohřbů, převozy zesnulých po ČR, rozptyl na loučkách, smuteční oznámení i na počkání.
Pohřební služby Bruntál, důstojné rozloučení se zesnulým, organizace smutečního obřadu
O důstojné rozloučení s Vaším pozůstalým se postará Pohřební ústav Františka Krejčího s.r.o. ve městě Bruntál. Zajistíme všechny potřebné náležitosti včetně kremačních služeb i smutečního obřadu.
Výroba ekologických rakví - nosnost rakve 150 kg, lehká manipulace, přijatelná cena
Ekologické rakve jsou vzhledově i technickými parametry srovnatelné s klasickými dřevěnými rakvemi.
KOMES, spol. s r.o. Výroba ekologických rakví Praha
Urnové pomníčky, hroby a hrobky, ukládání uren, vysekání písma a gravírování
Kompletní opravy, rekonstrukce a výstavba nových hrobů a urnových pomníčků, zhotovení nápisů od Pohřebního Ústavu Jiří Kapitán z Rudné u Prahy.
Komplexní pohřební služby - převoz zesnulých, pohřeb, smuteční obřad, kremace
Komplexní pohřební služby od převozu zesnulého po zajištění pohřbu, smutečního obřadu po kremaci a pomoc s dalšími záležitostmi zajišťuje v okolí Perné a Hustopečí Pohřební služba Leoš Janči.
Pohřební služba Hustopeče
Předplacení pohřbu, úhrada na splátky-levný, ekonomický pohřeb
Pohřební služba Pospa Uherský Brod zajistí i levný, ekonomický potřeb či zpopelnění bez obřadu. Využijte možnost předplacení pohřbu a úhradu na splátky.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Pohřební služba – kompletní zajištění a organizace pohřbu, smutečních obřadů
Kompletní organizaci pohřbu a pomoc při zajišťování pohřbů a smutečních obřadů zajišťuje v okolí Hustopečí a Perné Pohřební služba Hustopeče – Leoš Janči.
Pohřební služba Hustopeče
Využijte pohřebnictví, které chová úctu k vašim zesnulým
Náš POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. Trutnov nabízí svým klientům veškerý servis se zajištěním pohřbů a kremací včetně převozů po ČR a ze zahraničí.
Pohřební služby Mnichovo Hradiště, pohřeb Mladá Boleslav, rozloučení, doprava smutečních hostů
Pohřební služby Mnichovo Hradiště, pohřeb Mladá Boleslav, rozloučení v obřadní síni, doprava smutečních hostů, kopání hrobů, tisk smutečního oznámení, květinová výzdoba, hudba, zpopelnění, parte.