Počítačové a internetové služby jsou k dispozici firmám i domácnostem a pestrá nabídka činností v této oblasti vám poskytne komfort jako poskytování internetového připojení, telekomunikační služby, firemní SW a informační systémy, IT a PC poradenství a servis, prodej produktů, servis počítačů a notebooků a další služby.

Kvalitní tvorba webových stránek, služby reklamní agentury Hustopeče
Kvalitní tvorba webových stránek, tvorba eshopů, návrhy a tvorby webů, výroba webovek, služby reklamní agentury od profesionálů od firmy GRAWEB s.r.o. v Hustopečích.
Dokumenty dostupné kdykoli a kdekoli EXPERIA
Mějte dokumenty vždy dostupné kdykoli a kdekoli. Firma EXPERIA je připravená vám poskytnout info o dostupnosti dokumentů ještě dnes! Řešení pro firmy, které nechtějí mít počáteční investice. EXPERIA nabízí  kancelářské nástroje systému Microsoft Office prostřednictvím cloudového řešení. Ti co potřebují mít dostupné dokumenty je díky mejlu, ...
Mzdový software DUNA - MZDY, program pro zpracování mezd
Hledáte-li spolehlivý program pro zpracování mezd, pak budete jistě velice spokojeni s mzdovým softwarem DUNA - MZDY od společnosti TILL CONSULT a.s.
Počítačové sítě Praha 8 - návrh, instalace, správa, servis, záchrana dat
TVR data a komunikace s.r.o. je společnost sídlící na Praze 8, které poskytuje komplexní služby v oblasti počítačových sítí. Provádí návrhy, servis, správu a instalaci počítačových sítí.
Účetní software DUNA ÚČTO - program pro vedení účetnictví
Zvažujete-li pořízení programu pro vedení účetnictví, který vám usnadní práci a zajistí komplexní zpracování účetní agendy, pak si pořiďte účetní software DUNA ÚČTO.
Realizace počítačových sítí, podnikové sítě, správa uživatelských aplikací
Provádíme realizace počítačových od propojení 2PC až po celé podnikové sítě, dodáváme servery, instalujeme a konfigurujeme serverové OS a další.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Simulační program 3D projektu Praha - funkční podklady pro výrobní procesy
Konstrukční kancelář KOPR spol. s r.o. nabízí simulační program 3D projektu. na českém trhu působíme od roku 1992. Naše specializace je činnost v automobilovém průmyslu.
Kniha návštěv a správa akcí – praktické doplňky systému PowerKey
Docházkové, přístupové a stravovací systémy nebo třeba kniha návštěv jsou specialitou společnosti ADVENT. Jednou z aplikací, které vám nabízíme je také multifunkční systém PowerKey.
Účetní program DUNA – software ÚČTO pro podnikatele
Každý podnikatel by měl mít spolehlivý účetní program, který mu usnadní práci s účetnictvím. Proto vám doporučujeme účetní program DUNA - mzdový software ÚČTO od firmy TILL CONSULT a.s.
Sítě a kabeláže pro domácnosti i firmy CompAct | Svitavy
Dokážeme rychle a spolehlivě zajistit počítačové sítě včetně kabeláže.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Kybernetická bezpečnost a nový kybernetický zákon - ochrana v práci i osobním životě
Kybernetickou bezpečností a novým kybernetickým zákonem se zabývá společnost Free RW Soft v.o.s., díky které budete chránění jak v práci, tak v osobním životě.
Specializovaný systém DUNA TEPLO pro distributory energií
Specializovaný moderní systém DUNA TEPLO je skvělým pomocníkem pro distributory energií - vyzkoušejte jej i vy !
Datová komunikace Praha 6 - technické konzultace, analýza provozu, testování sítí
Nejmodernější technologie zaplavily svět. My s nimi držíme krok už od roku 1993, kdy byla založena naše společnost VUMS DataCom.
Ekonomický software DUNA - program pro firmy a organizace
Ekonomický software DUNA spolehlivě podpoří vaše podnikání. Pokud tedy hledáte skutečně efektivní ekonomický software nebo program pro firmy a organizace, pak se obraťte na společnost TILL CONSULT.
CompAct – Správa a servis počítačových sítí Svitavy
CompAct provozuje správu a servis počítačových sítí pro Svitavy a okolní města.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Informační a komunikační technologie -  řešení pro zefektivnění počítačové komunikace
Díky informačním a komunikačním technologiím bude Vaše společnost stále vybavena nejmodernějšími systémy.
Lékařský software DUNA – MEDIK, program pro ordinace
Pokud si chcete pořídit lékařský software, který vám zajistí kompletní řešení agendy provozu ordinací, pak je pro vás ideální lékařský software DUNA - MEDIK od společnosti TILL CONSULT a.s.
Vývoj mobilních aplikací - instalace, údržba pro výrobní firmy na míru
Vývoj mobilních aplikací pro výrobní firmy na míru realizuje společnost SPC Solutions s.r.o., která zajišťuje také jejich kódování, instalaci i údržbu.
ERP řešení na míru, systémy pro plánování výroby - proALPHA
Společnost SPC solutions, spol. s r.o. se specializuje na kvalifikované řešení v oblasti informační technologie a nabízí vám ERP řešení na míru, systémy pro plánování výroby - proALPHA.
Lékařský software DUNA MEDIK - kompletní řešení agendy provozu lékařských ordinací
Nejvhodnější program pro kompletní řešení agendy provozu v lékařských ordinacích je lékařský software DUNA MEDIK - využít jej mohou zubní ordinace i praktický lékař.
Podnikové aplikace pro výrobní společnosti - podnikové řešení, informační systémy
Společnost Minerva je důležitým dodavatelem podnikových aplikací a řešení pro výrobní podniky.
Minerva Česká republika, a.s. Centrála
Mzdový software DUNA MZDY pro malé, střední i velké firmy
Pokud hledáte moderní systém zaměřený na vedení personálních agend a pro kompletní zpracování mezd pro malé, střední i velké firmy, tak budete určitě spokojeni s mzdovým softwarem DUNA MZDY.
Počítačové sítě a jejich správa, návrh, instalace a konfigurace
Firma TRIWARE spol. s. r. o. poskytuje služby v oblasti informačních technologií v Opavě. Zajišťuje návrh, instalaci, konfiguraci a správu počítačových sítí.
Programování řídících systémů AMiT, Siemens, Honeywell
Programování řídících systémů je jednou z našich činností. Především se specializujeme na prostředí řídících systémů AMiT, Siemens, Honeywell. Umíme, ale naprogramovat, ale i další systémy. Nejprve Vám vytvoříme program ve vývojovém prostředí zadaného řídícího systému, pak následuje implementace programu do PLC. Nakonec přichází přezkoušení při ...
Ekonomický systém MoneyS3 CompAct | Litomyšl
Rádi vám poskytneme detailní informace o Ekonomickém systému MoneyS3 v plném rozsahu.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl