Počítačové a internetové služby jsou k dispozici firmám i domácnostem a pestrá nabídka činností v této oblasti vám poskytne komfort jako poskytování internetového připojení, telekomunikační služby, firemní SW a informační systémy, IT a PC poradenství a servis, prodej produktů, servis počítačů a notebooků a další služby.

Software audit, evidence počítačů, nástroje SAM, správa softwarových aktivit
Firma FREE RW SOFT, v.o.s. Vám představuje řešení v oblasti správy softwarových aktivit, auditu software a evidence počítačů a nástrojů SAM - program AW Caesar.
Řízení přístupu do sítě – přehled a kontrola kdekoliv a kdykoliv
Přemýšlíte, jak efektivně čelit kybernetickým hrozbám? Společnost VUMS DataCom, spol. s r.o. z Prahy představuje moderní řešení přístupu do sítě pro přehled a kontrolu kdykoliv a odkudkoliv.
DDoS ochrana – bezpečná dostupnost Vaší on-line služby
Obáváte se finančních ztrát v důsledku nedostupnosti Vaší on-line služby zaviněné DDoS útokem? Společnost VUMS DataCom spol. s r.o. z Prahy Vám poskytne spolehlivou ochranu proti těmto útokům.
Komplexní řešení datových komunikací pro správnou odezvu aplikací
Pracujete s datovými přednosy a chcete mít jistotu, že draze nakoupené technologie opravdu maximálně využíváte? Komplexní řešení datových komunikací nabízí firma VUMS DataCom spol. s r.o. z Prahy.
Výrobní informační systémy pro řízení výroby
Nabízíme otevřený provozní, řídící a informační systém, skládající se z několika modulů, propojenými mezi sebou a okolím pomocí standardizovaných rozhraní - Merz s.r.o. Liberec
Fungující internet bez výpadků - rychlý, stabilní internet po celé ČR
Neomezujte se a využijte rychlý, stabilní internet od firmy AVONET Zlín, získáte fungující internet bez výpadků. Firma je poskytovatelem internetových služeb po celé ČR, nejen v lokalitě Zlínský kraj.
PROFI INTERNET pro firmy - metropolitní optické sítě Quantcom, a.s.
Společnost Quantcom, a.s. nabízí komplexní řešení telekomunikačních služeb na vlastní optické síti.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Kvalitní a rychlý internet do firem i domácností za skvělé ceny - dobré recenze
Chcete-li kvalitní a rychlý internet za super ceny, zařiďte si ho u OpavaNet a.s.. Zapojíme internet domácnostem i firmám. Působíme v Opavě, Bruntále a části Ostravy, kde máme své spokojené zákazníky.
Návrh, instalace, konfigurace a správa počítačových sítí - IT poradenství
Návrh, instalaci, konfiguraci a správu počítačových sítí zajišťuje firma TRIWARE spol. s. r. o. z Opavy. Poskytujeme služby v oblasti informační technologie, hardware a software a IT poradenství.
ICT komplexní služby převážně pro malé a střední firmy
Společnost ELTODO a.s. se sídlem v Praze nabízí ICT komplexní služby a produkty z oblasti professional services a outsourcingu převážně malým a středním firmám.
EXPERIA GROUP Pardubice – Výpočetní technika, servis
Společnost EXPERIA GROUP se sídlem v Pardubicích nabízí služby v oblasti informačních a telekomunikačních technologií.
Informační systém myGEM pro výrobu, logistiku - víceprocesní softwarové řešení
Spolehlivý informační systém myGEM od firmy GEMCO Uherské Hradiště Vám poskytne softwarové řešení pro různá odvětví podnikání - výrobu, logistiku, obchod, včetně ekonomiky, controllingu.
Stabilní, vysokorychlostní připojení k internetu - internet po optickém kabelu
Již není problém mít stabilní připojení k internetu v lokalitě Zlín, Zlínský kraj. Díky společnosti Síť21 Otrokovice můžete mít vysokorychlostní internet po optickém kabelu již od 289 Kč.
AVST channel softwarové řešení pro kabelové televize - vlastní televizní kanál
Vysílejte vlastní televizní kanál - nový produkt AVST channel od firmy SATTURN Holešov z regionu Kroměříž je softwarové řešení pro kabelové televize, pro tvorbu a vysílání infokanálu v kabelové TV.
Spolehlivý účetní program pro vedení účetnictví - DUNA ÚČTO
Spolehlivý účetní program nejen pro podnikatele a firmy DUNA ÚČTO vám poskytne společnost TILL CONSULT a.s. se sídlem v Přerově.
Microsoft office 365 - kancelářský sotware, měsíční pronájem licence Word, Exel, PowerPoint, Outlock
Firma TRIWARE spol. s. r. o. Vám zajistí měsíční pronájem licence kancelářského balíčku Microsoft office 365, se kterým si ulehčíte práci, získáte mnoho výhod a skvělých programů.
Certifikovaný partner pro EET řešení MARKEETA - EXPERIA GROUP, s.r.o. Pardubice
Elektronické evidence tržeb - zajišťujeme veškerý servis k evidenci tržeb - EXPERIA GROUP, s.r.o. Pardubice
Instalace, aktualizace, nastavení a  servis PC (počítačů) nebo notebooku
Navštivte prodejnu COMFOR v Opavě, kde se postaráme o Váš počítač či notebook a jeho bezproblémový chod. Provedeme veškeré instalace a servis, který zaručí bezchybné nastavení Vašeho počítače.
Elektronická evidence tržeb, EET systém DUNA CASH - snadná účtenka pro vaše podnikání
S elektronickou evidencí tržeb vám pomůže profesionální EET systém DUNA CASH, na který se specializuje společnost TILL CONSULT a.s. - DUNA CASH je snadná účtenka pro vaše podnikání
Software pro projektování a výstavbu ve všech fázích realizace stavby
Inženýrský software pro projektování a výstavbu, pro výpočty a posudky konstrukcí z různých materiálů se 3D modelováním vyvíjí a poskytuje SCIA CZ, s.r.o. se sídlem v Praze
Nástroj pro řízení výkonnosti Vašeho podniku, ERP rešení
YourCegid Manufacturing PMI, ERP řešení, technická data výroby, plánování, výroba, nástroj pro řízení výkonnosti vašeho podniku, prodej, nákup
Aktivní bezpečnostní sítě Praha
Aktivní síť zabezpečí firemní internetové citlivé dokumenty a zabrání kybernetickým útokům. Většina společností nemá svou počítačovou síť nijak zvláště chráněnou, a pokud nastane útok, systém se zhroutí, uniknou důležité informace nebo na nějakou dobu vypadne servis. Často se takové ataky řeší opožděně, kdy se útočník již nedá vysledovat a ...
Komplexní systémová podpora IT, optimalizace, správa
Zajišťujeme komplexní systémovou podporu IT pro menší firmy s vlastím servery, včetně správy výpočetní techniky a její optimalizace.
Vícenásobné využití optických vláken (WDM) - optický vlnový multiplex
WDM - vícenásobné využití optických vláken je v nynější době již ekonomicky výhodné i pro kratší vzdálenosti a jednoduché typologie, např. jen i propojení dvou center bod-bod.
Systém řešení řízení výroby pro výrobní společnost bez omezení
řešení na klíč, řízení prodeje, zásob, prodeje, výroby, speciálně pro výrobní společnosti, systém pro řízení logistiky, široká škála funkcí podporujících provoz