Počítačové a internetové služby jsou k dispozici firmám i domácnostem a pestrá nabídka činností v této oblasti vám poskytne komfort jako poskytování internetového připojení, telekomunikační služby, firemní SW a informační systémy, IT a PC poradenství a servis, prodej produktů, servis počítačů a notebooků a další služby.

Bezpečný a spolehlivý informační SW pro administraci penzijních fondů ALFA SYSTÉM
S administrací velkého počtu pojištěnců Vám bude ochotně nápomocná společnost DCB Actuaries and Consultants s.r.o. z Brna, která pokryje kompletní platformu pro administraci penzijního fondu.
Manažerský informační systém pro zdravotnictví MIS AUDIS pro efektivní řízení nemocnic
Ideální řešení v oblasti zdravotnictví, pojišťovnictví i penzijních fondech Vám navrhne společnost DCB Actuaries and Consultants s.r.o. se sídlem v Brně. Administrativní systém šitý přímo na míru.
Přístup do firemní sítě přes Internet – bezpečný a chráněný přístup
Umožněte svým zaměstnancům vzdálený přístup do firemní sítě odkudkoliv a kdykoliv přes internet. Kontaktujte společnost BROTEL, s.r.o. z Prahy, která tuto neocenitelnou službu nabízí.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
Rychlé internetové připojení - spolehlivé poskytování internetu
Spolehlivé poskytování internetu v Telči zajišťuje firma M-SOFT. Pokud potřebujete rychlé internetové připojení, vyzkoušejte nás.
Automatizované skladové a logistické systémy Vertical Buffer Module
Automatizované skladové systémy Vertical Buffer Module s logistickým a vychystávacím softwarem od společnosti KARDEX s.r.o., jsou efektivní, rychlé, flexibilní a tak šetří Váš čas a peníze.
Stravovací systémy Praha – automatizovaná obsluha kantýn a jídelen
Ať se jedná o malou stravovací kantýnu nebo závodní jídelnu, stravovací systém v aplikaci PowerKey od společnosti Advent spol. s r.o. se sídlem v Praze zajistí automatizovanou obsluhu všech strávníků.
VALVEDIM: dimenzování ventilů, výběr ventilů a pohonů – určeno pro projektanty a instalatéry
Především projektantům a instalatérům je určený pohodlný program VALVEDIM od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o., který slouží k dimenzování ventilů a výběru jejich pohonů.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Docházkový systém – zpracování docházky a příprava podkladů pro výpočet mzdy Praha 6
S docházkovým systémem k získání evidence příchodů a odchodů zaměstnanců a využití dat k přípravě mzdových podkladů přichází firma Advent, spol. s r.o. se sídlem na Praze 6.
Ekonomický software, účetní programy pro firmy a neziskové organizace
Ekonomický software, účetní programy AdmWin pro malé a střední firmy i neziskové organizace, pro vedení daňové evidence či podvojného účetnictví dodává Ing. Vladimír Jehlička, Brno.
Redakční systém Eliška - CMS systém pro váš web
Redakční systém Eliška je unikátní CMS systém, který kombinuje vlastnosti klasických open source redakčních systémů na jedné straně a uzavřených administračních systémů na straně druhé.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Bezpečnost IT infrastruktury, infrastrukturní zabezpečení – návrh a realizace
Chraňte svá data před zloději. Firma OASA COMPUTERS z Ostravy-Zábřeh se specializuje na ochranu informací a bezpečnost IT infrastruktury. Navrhneme a zrealizujeme vám infrastrukturní zabezpečení.
Softwarová řešení Fronius – efektivní využití fotovoltaického systému
Kontrolu nad efektivním využíváním fotovoltaických systémů a jejich nepřetržité monitorování včetně možnosti okamžité regulace poskytne vlastníkům softwarové řešení Fronius Česká republika s.r.o.
Ochrana, zabezpečení dat v počítači i mobilu - kvalitní počítačová bezpečnost
Už si nemusíte lámat hlavu nad tím, jak ochránit svá osobní data, firma OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě Vám zajistí kvalitní počítačovou bezpečnost! Zabezpečí nejen data v počítači ale i v mobilu.
Automatické robotické aplikace, špičkové robotické stanice pro povrchové úpravy kovů
Kompletní dodávku spolehlivých robotických stanic Vám zajistí společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o. z Bakova nad Jizerou. Ideální řešení pro přední výrobce automobilů.
Díky připojení k internetu PROFI INTERNET budete v centru dění - Praha
Společnost Quantcom, a.s. nabízí svým zákazníkům z řad firem a ISP službu PROFI INTERNET.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Výroba www stránek Praha 8 – v xhtml a CSS včetně animací
Bez vlastních internetových stránek dnes snad ani nelze podnikat. Výrobu vlastních www stránek v xhtml a CSS Vám nabízí společnost TVR data a komunikace s.r.o. z Prahy 8.
Výpočet požárního zatížení stavby, PBŘ, ideální požárně bezpečnostní řešení
Společnost FREE RW SOFT, v.o.s. Vám nabízí ideální požárně bezpečnostní řešení (PBŘ) v podobě programu pro výpočet požárního zatížení stavby - program WinFire Office.
Nová DIGI TV s Internetem v balíčku - nejvýhodnější na trhu
Ušetřete až 200 Kč spojením Internetu s Novou DIGI TV. Obraťte se na naší společnost LAMA energy a. s., kde Vám nabízíme nejvýhodnější balíček na trhu internet + digi TV.
Satelitní internet Tooway s dostupností po celé ČR, připojení pro podnikatele i domácnosti
Vysokorychlostní připojení k internetu Vám zajistí zkušená společnost INTV, spol. s.r.o. z Prahy 2. Poskytneme internetové pokrytí i do nepřístupných oblastí hor, řek a málo obydlených oblastí.
Software pro statiku – pokročilé inženýrské výpočty
Společnost SCIA CZ, s.r.o. sídlící v Praze se zabývá vývojem softwarových programů SCIA Engineer a SCIA Concrete Section, které jsou určeny pro inženýrské výpočty statiky ve stavebnictví.
Trvalé připojení k internetu - Služba PROFI INTERNET – garantovaná rychlost připojení
Garantovanou rychlost připojení v kterémkoliv okamžiku a mnoho dalších výhod nabízí trvané připojení k internetu se službou PROFI INTERNET od společnosti Quantcom, a.s. se sídlem v Praze.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Výroba realizace software pro průmyslovou automatizaci
Zabýváme se výrobou a dodávkami průmyslových software produktů, průmyslových automatizací a řídících systémů - Merz s.r.o. Liberec
Montážní, testovací, svařovací a balicí linky pro automobilový průmysl, automatizace
VMK-CZ s.r.o., společnost působící v automobilovém a elektrotechnickém průmyslu. Poskytujeme služby v oblasti montážní, testovací, svařovací či balicí linky. Inovativní a zákaznický přístup.
Antivirové systémy, hardware, software - prodej a kompletní servis - ochrana Vašeho PC
Společnost M-SOFT, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě Vám zajistí servis, prodej a instalaci hardware a software i antivirové systémy.
Správa sítí zabezpečení Polička
Správa sítě v rutinním provozu, správa uživatelských aplikací, aktualizace SW, reakce na požadavky zákazníka - CompAct s.r.o. Polička, Litomyšl, Svitavy
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl