Počítačové a internetové služby jsou k dispozici firmám i domácnostem a pestrá nabídka činností v této oblasti vám poskytne komfort jako poskytování internetového připojení, telekomunikační služby, firemní SW a informační systémy, IT a PC poradenství a servis, prodej produktů, servis počítačů a notebooků a další služby.

Sledování efektivity výrobních procesů, CEZ, OEE – klíčový ukazatel efektivity výroby
Specialistou v oblasti sledování efektivity výrobních procesů je společnost IMC Zlín, která dodává specializované systémy a programové vybavení sběru dat pro vyhodnocení efektivity výrobních procesů.
IMC Zlín, a.s.
Dodavatel, specialista na software, informační systém pro geodetické výpočty, pozemkové mapy Brno
Specializovaná firma na tvorbu softwaru určeného pro geodetické výpočty, informační systém pro pozemkové mapy. Grafické aplikace a další programy dodává firma G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček z Brna.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Jedinečný software pro výpočty konstrukcí a statiky
Zabýváte se při své práci navrhováním a dimenzováním konstrukcí? Chcete se zdokonalit ve statických výpočtech? Hledáte prověřeného dodavatele osvědčeného softwaru splňujícího nejmodernější trendy?
Dlubal Software s.r.o.
Automatizovaný sběr dat z výrobních technologií a návrh řešení pro zvýšení efektivity, kvality výroby
Služby v oblasti informačních a automatizačních systémů poskytuje společnost IMC Zlín, a.s., specializuje se na automatizovaný sběr dat z výrobních technologií pro zvýšení efektivity a kvality výroby.
IMC Zlín, a.s.
Komplexní informační systémy pro řízení stavebních firem
Společnost IPOS-SOFT spol. s r.o. se sídlem v Teplicích se již od roku 1992 specializuje na dodávky komplexních informačních systémů pro řízení stavebních firem.
Elektronická, digitální úřední deska pro města, obce - moderní informační systém pro veřejnou správu
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. vyvinula aplikaci digitální úřední deska. Využívají ji města a obce pro zveřejnování informací, je to moderní informační systém pro veřejnou správu.
Převodní software XmlRuian pro získání kresby katastrálních map, vývoj software na zakázku
Převodní software pro získání kresby katastrálních map z registru RÚIAN, vývoj software na zakázku dodává G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček z Brna.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Geodetický nástroj VKM, software pro digitální mapy, softwary na zakázku
Geodetický nástroj VKM, vhodný k práci s digitálními mapami, software pro digitální mapy a jiné softwary na zakázku dodává firma G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček z Brna.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Tvorba a správa webových stránek Praha, tvorba webů pro firmy všech velikostí, front-end vývoj
Nabízím firmám všech velikostí tvorbu a správu webových stránek, zvláště pak se zajímám o vývoj webových rozhraní front-end.
Software pro digitální mapy, pozemkové úpravy, dodavatel, vývoj, Brno
Vývoj software na zakázku, software pro digitální mapy, pozemkové úpravy nebo geometrické plány zajišťuje firma G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček, z Brna.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Vysokorychlostní a stabilní internetové připojení pro home office a online výuku
Vysoce výkonné a stabilní internetové připojení vhodné pro homme office a online výuku zajišťuje v okolí Blanska firma Alf servis.
Alf servis, s.r.o.
Mzdový a účetní software Ainex vám usnadní práci s financemi
Svěřte své účetnictví profesionálům z firmy ProgEco s.r.o. - mzdový a účetní software Ainex vám usnadní práci s financemi!
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Bezpečnostní platforma KYBEZ pro ochranu dat na internetu - kybernetické zabezpečení
Jihlavská firma GORDIC spol. s r.o. poskytuje informační systémy, k nimž patří i bezpečnostní platforma KYBEZ, která chrání a zabezpečuje informace a data na internetu.
Mzdový účetní software Ainex - komplexní funkčnost za nízkou cenu
Hledáte-li program na zpracování mezd, který bude snadný, zajistí komplexní funkčnost a přitom bude mít nízkou cenu, pak vám účetní software Ainex splní všechny požadavky.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Monitoring výroby, sledování efektivity výrobních procesů
Společnost IMC Zlín, Vám zajistí profesionální služby, které pomáhají se zvyšováním a efektivitou výrobních procesů. Společnost Vám kompletně opatří systém, který Vám zajistí zpětnou vazbu z výroby.
IMC Zlín, a.s.
Informační systém CRM a ERP Brno, přehledné informace na jednom místě, vyzkoušení měsíc zdarma
Informační systém CRM a ERP Brno - Se systémem na sebe navazují úkony plynule a bez konfliktů - Zwell, s.r.o. Brno
Účetní a mzdový software pro přehledné podnikání
Díky účetnímu a mzdovému softwaru AINEX od firmy ProgEco budete mít dokonalý přehled o účtech i bez zbytečného papírování.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Řídící systémy a počítače, průmyslové počítače, programování - servis, poradenství
Univerzální softwarový řídicí systém, řídící počítače, průmyslové počítače, programování, servis a poradenství poskytuje firma TG Drives, s.r.o., z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Správa sítě Svitavy – včetně servisu počítačových sítí
Nabízíme jak firmám, tak domácnostem správu a servis počítačových sítí pro Svitavy a okolní města - CompAct s.r.o. Litomyšl
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Program podvojné účetnictví Profesionál pro profesionální účetní firmy
Pokud jste profesionální účetní firma a hledáte spolehlivý účetní software, je pro vás program podvojné účetnictví Profesionál dokonalý. Firma ProgEco vyvíjí účetní software Prodesionál pro firmy.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Software pro evidenci majetku ve státní správě
Software vhodný pro evidenci majetku ve státní správě vyvíjí společnost GORDIC spol. s r.o., která se zaměřuje na oblast informačních systémů.
Software pro navrhování a výpočty konstrukcí - naše novinky
Programy pro návrháře a statiky, software pro výpočty konstrukcí z nejrůznějších materiálů, návrhy prutových konstrukcí vyvíjí společnost Dlubal Software s.r.o.
Dlubal Software s.r.o.
Vývoj účetního a mzdového software Ainex
ProgEco s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá vývojem účetního software Profesionál a také mzdového software Ainex nejen v Prostějově, ale také v Olomouci.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Výrobní informační systém MES Merz Liberec, sledování efektivnosti výroby, strojů a pracovníků
Výrobní informační systém MES Merz Liberec, sledování efektivnosti výroby, strojů a pracovníků, služby v IT pro výrobní podniky.