Počítačové a internetové služby jsou k dispozici firmám i domácnostem a pestrá nabídka činností v této oblasti vám poskytne komfort jako poskytování internetového připojení, telekomunikační služby, firemní SW a informační systémy, IT a PC poradenství a servis, prodej produktů, servis počítačů a notebooků a další služby.

Řídicí systémy pro CNC soustruhy, frézky, dodávka, programování, návrh a servis
Dodávka, programování řídících systémů pro CNC soustruhy a frézky, návrh, optimalizaci včetně programování zákaznických řešení, zprovoznění a servisu zajišťuje TG drives, s.r.o.
TG Drives, s.r.o.
Bezdrátové připojení k internetu - spolehlivé WI-FI připojení
Bezdrátové internetové připojení WI-FI pořídíte od konické firmy Antonín Vymětal, která sídlí nedaleko Prostějova. Spolehlivé internetové připojení za bezkonkurenční ceny.
Wifi internetové připojení - vysoká rychlost za bezkonkurenční cenu
Vysokorychlostní wifi internetové připojení za bezkonkurenční cenu pro občany i firmy od společnosti T & J computers. S námi budete na Prostějovsku vždy on-line.
Správa sítě, bezpečnostní a softwarový audit
Předejte firmě ROOT IT s.r.o. své starosti o chod všech vašich počítačů a serverů - postaráme se o rozvoj a správu sítě, řešení případných problémů, a také zajistíme bezpečnostní a softwarový audit.
ROOT IT s.r.o.
Komplexní IT služby od odborníků s ITC Services,s.r.o. - virtuální technologie pro vaši skutečnou produktivitu
ITC Services, s.r.o. je společnost s specializací na komplexní IT služby v Praze. Poskytují široké spektrum služeb v oblasti IT, jako je správa počítačových sítí, serverů, počítačů a notebooků.
Profesionální software pro návrh konstrukcí od Dlubal Software s.r.o. - Významný dodavatel
Dlubal Software s.r.o. je lídrem na trhu s softwarem pro statické výpočty a návrh konstrukcí.
Dlubal Software s.r.o.
Trvalé připojení k internetu – kvalitní a rychlý přenos dat
Předpokladem spokojenosti s trvalým připojením k internetu je jistě rychlost a kvalita přenosu dat. Toto vše a další výhody naleznete u společnosti Quantcom, a.s.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Serverová řešení SmallServer pro malé a střední firmy - sdílení a zabezpečení dat, zálohování
Sdílení a ochranu dat včetně spolehlivého zálohování, vám poskytne serverové řešení SmallServer od společnosti ROOT IT - komplexní řešení pro malé a střední firmy.
ROOT IT s.r.o.
Spisová služba - řešení pro kompletní správu a řízení dokumentů, bezpečná archivace
Kompletní řešení pro správu a řízení dokumentů poskytuje firma GORDIC, spol. s r.o. z Jihlavy. Chcete-li mít přehled o svých dokumentech a jejich bezpečné archivaci, vyzkoušejte Spisovou službu.
Zabezpečení společnosti, kybernetická bezpečnost GINIS
Zajistěte své firmě kvalitní a kompletní kybernetické zabezpečení, které nabízí společnost GORDIC spol. s r.o. Kybernetická bezpečnost GINIS je tím pravým řešením.
Komplexní vstupní audit a zjištění aktuálního stavu IT vám zajistí firma ROOT IT s.r.o.
Firma ROOT IT s.r.o. v Litovli nedaleko Olomouce vám poskytne komplexní vstupní audit a zjištění aktuálního stavu IT - neváhejte se na nás obrátit ještě dnes.
ROOT IT s.r.o.
Chytrá komunikace a bezpečné propojení technologií v oblasti Internetu věcí
Společnost MyMight a Gordic z Jihlavy Vám představují inteligentní platformu pro jednodušší způsob komunikace a bezpečné propojení různých technologií v oblasti Internetu věcí (IoT).
Zabezpečení internetové komunikace Praha 8 - ochráníme vás před vnějšími hrozbami
Bojíte se, že nemáte ve vašem počítači zabezpečenou síť? Chraňte svoje zařízení a předejděte útokům, které mohou dopadnout tak, že neznámý uživatel může převzít kontrolu nad vašim počítačem.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Softwarový audit - prevence a kontrola užívání softwarových licencí pro vaši firmu
Mějte váš software ve firmě pod kontrolou - softwarový audit od firmy ROOT IT s.r.o. vám zajistí prevenci a kontrolu užívání softwarových licencí.
ROOT IT s.r.o.
Poskytování připojení k internetu - bezdrátový internet pro domácnosti
Bezdrátový internet v Jižních Čechách poskytuje firma M-SOFT, spol. s r.o., která zajišťuje připojení k internetu pro domácnosti.
Vývoj průmyslového softwaru, výroba rozvaděčů, distribuce frekvenčních měničů, projekční činnost
Společnost PLC Zerone, s.r.o. se zabývá vývojem průmyslového softwaru, výrobou rozvaděčů a distribucí frekvenčních měničů.
Portál občana - inteligentní nástroj pro on-line podání a řešení úředních záležitostí
Chytrý nástroj pro on-line podání a řešení úředních záležitostí Vám přináší společnost Gordic. Pořiďte si Portál občana a minimalizujte kontakt svých zaměstnanců s občany během této doby.
LINE 4 – moderní software pro získání důležitých dat o výrobě
Moderní software LINE 4 od společnosti CZ.TECH Čelákovice, a.s. pomáhá získávat důležitá data sloužící k přípravě důvěryhodných podkladů pro interní analýzy o výrobě.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Integrační platforma GINIS s garantovanou legislativou - bezpečné řešení pro veřejnou správu
Společnost GORDIC vám přináší komplexní a bezpečné řešení agend organizací ve veřejné správě. Integrační platforma GINIS s garantovanou legislativou představuje rozhraní s desítkami webových služeb.
Internet věcí, automatizace budov, HDL , inteligentní systémy vývoj
Jihlavská společnost GORDIC spol. s.r.o. je specialistou na automatizaci budov pomocí moderních technologií HDL. Zaměřujeme na vývoj inteligentních systémů a internet věcí.
Plánování digitálního obsahu s AVST channel - levné řešení, systém pro reklamní agentury
Reklamní agentury mohou využít levné řešení pro tvorbu televizní reklamy - jde o systém AVST channel pro plánování digitálního obsahu od firmy SATTURN Holešov z regionu Zlínský kraj.
Platforma KYBEZ pro oblast kybernetické bezpečnosti a systematického vzdělávání
Hlavním posláním platformy KYBEZ je snaha o bezpečnější digitální prostor a kvalitní život v něm. Zajišťuje komplexní produkty a služby v oblasti kybernetické bezpečnosti.
Vývoj mzdových systémů s ochrannou známkou a pravidelnými aktualizacemi – efektivita a úspora času
Mzdové systémy s ochrannou známkou a pravidelné aktualizace těchto systémů zajišťují vývojáři společnosti ProgEco s.r.o., která působí v Olomouci a Prostějově.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Informační systém GINIS, komplexní softwarové řešení pro veřejnou správu
Jihlavská firma GORDIC spol. s r.o. poskytuje informační systém GINIS, který je ideální a praktickým řešením pro veřejnou správu, firmy nebo organizace.
Vývoj IT aplikací a systému - komplexní softwarové řešení pro osobní a železniční dopravu
Společnost CHAPS spol. s.r.o. z Brna již přes dvacet let vyvíjí IT aplikace a systémy pro osobní a železniční dopravu, jako plánovací, vyhledávací a další systémy.