Kosmetika patří mezi oblíbené produkty péče o vlasy, pleť i tělo pro ženy i muže. Můžete si vybrat především kosmetiku komerční, domácí, přírodní nebo Bio. Můžete si tak dopřát produkty jako krémy, parfémy, deodoranty, sprchové gely, čistící kosmetiku na pleť, šampony, kondicionéry, tuhá mýdla, balzámy a další.

Šetrná trvalá pro slabé, krátké řasy - Lash Lifting s efektem na 4 týdny
Kosmetické studio Veronika Kovářová Otrokovice se zaměřuje mimo běžné kosmetické ošetření i na Lash Lifting - šetrná trvalá na slabé, krátké řasy, kdy dodáme řasám i výživu.
Botulotoxin|Třinec, odstranění vrásek, snížení pocení
Aplikací Botuloxinu, který pomáhá s odstraněním vrásek až na 15 měsíců či s nadměrným pocením, se zabývá PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE v Třinci. Výsledky je možné pozorovat již po pár dnech.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Masážní stroj Rolletic-pro zpevnění těla, zadečku, bříška
Masážní stroj Rolletic je účinný pro zpevnění problematických partií těla - zadečku, bříška a boků. Přijďte si zformovat postavu do Studia Estetika Zlín.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Nechte se hýčkat v centru vizáže a kosmetiky - manikúra, pedikúra a další
Centrum kosmetiky a vizáže v České Lípě provozuje paní Iveta Kubelová a poskytuje služby jako je manikúra, pedikúra, kompletní ošetření pleti a další.
Kosmetický salon Krnov, kosmetické služby, manikúra, pedikúra, masáže
Kosmetický salon paní Ivety Čtvrtníčkové nabízí již od roku 1992 v Krnově veškeré kosmetické služby, manikúru, pedikúru a současně také masáže.
Kosmetické ošetření pleti kosmetikou Thalac, Mavex, Genosys, ayurvedská Mikromasáž OFF
Dopřejte si kosmetické ošetření pleti v Salonu Zdenka Skřivánková Zlín. Pracuji s kosmetikou Thalac, Mavex, Genosys. Novinkou v salonu je ayurvedská Mikromasáž OFF. Dárkové poukazy v prodeji!
Péče o pleť - kosmetická ošetření, ultrazvuková špachtle, omlazení pleti pomocí radiofrekvence R4
Ve Studiu Estetika Zlín víme jak je důležitá péče o pleť. Provádíme omlazení pleti pomocí radiofrekvence R4 či mezoterapie a kosmetická ošetření. Výsledky lze znásobit využitím ultrazvukové špachtle.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Kosmetické a relaxační studio Magnolia Praha, ošetření pleti, depilace, líčení, výživové poradenství
Nabízíme služby kosmetického a relaxačního studia, které poskytuje ošetření pleti, tělovou péči, kosmetiku, manikúru, úpravu a barvení obočí, líčení či výživové poradenství.
Kosmetické studio v centru Brna
Kosmetické studio v centru Brna poskytuje celou řadu procedur pro Vaši pleť. SLužby jsou pro může i ženy. 3D modeláž obličeje, vypnutí vrásky a rty pomocí botulotoxinu.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Formování, tvarování postavy vhodným přístrojem, cvičením
Vhodným cvičením i přístrojem je možné formování postavy. Ve Studiu Estetika Zlín jsme vybaveni různými přístroji pro tvarování postavy. Pomůžeme Vám k dokonalosti.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Ruční výroba, prodej, eshop s přírodní kosmetikou - esenciální oleje, koupelové soli, přírodní mýdla
Tomáš Bravenec provozuje eshop moravite.cz, kde můžete vybrat pro sebe, své blízké přírodní kosmetiku. Zabýváme se prodejem esenciálních olejů, koupelové soli, přírodních mýdel - vše ruční výroba!
Depigmentace, epilace, odstranění žilek, kosmetika salon Brno
Depigmentace, epilace, odstranění žilek, kosmetika v Brně jedině u firmy 5R Studio. Odstranění chloupků i v obličeji. Ošetření Vám neporaní kůži.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Kosmetický salon Nové Město na Moravě, péče o pleť produkty Janssen, epilace, peeling
Kosmetický salon Irena z Nového Města na Moravě Vás zve k šetrnému ošetření pleti kosmetickými přípravky Janssen, prodej dekorativní kosmetiky.
Sakura - salón kosmetiky a vizážistiky Tábor, kvalitní hloubkové ošetření pleti, svatební líčení
Přijďte k nám odhalit Vaši pleť pomocí přístroje Sam s fluorescenčním světlem a nechte se hýčkat prestižními kosmetickými přípravky značky ARTISTRY.
Kosmetické služby Praha, kvalitní péče o pleť a tělo, ošetření obličeje, krku a dekoltu, vizážistka
Kosmetické služby Praha, kvalitní péče o pleť a tělo, ošetření obličeje, krku a dekoltu, vizážistka, masáže těla, péče o ruce a nehty.
Vizážistka IDcosmetic Kolín, líčení dle barevné typologie, svatební líčení, denní a večerní líčení
Poradenství v péči o pleť, líčení na den i na slavnostní příležitosti, ale i nově kosmetické ošetření - Vizážistka IDcosmetic Kolín.
Kosmetický salon Sakura, to nejlepší, co můžete Vaší pleti dát
Ošetření Vaší pleti profesionální kosmetikou a nejmodernějšími technikami. Rozbor pleti, samotný kosmetický proces a finální konzultace s doporučením domácího ošetření.
Kosmetická ošetření kvalitními přípravky a moderními přístroji
Kosmetika, ošetření obličeje, krku a dekoltu, hydratace, čištění a boj proti stárnutí pleti v kosmetickém salónu Jitky Sasínové ve Veselí nad Moravou.
Kosmetika BIODROGA pro péči o pleť s originální recepturou
Nabízíme profesionální kosmetická ošetření pleti kosmetickou značkou BIODROGA, jejímž základem jsou přírodní látky. Vyberte si z řady kosmetických ošetření na ul. Vodičkova v Praze.
ANTIZ, spol. s r.o. BIODROGA
Permanentní, 3D řasy - objemová technika lepení řasa na řasu
Kosmetické studio Amálka Kroměříž nabízí novinku v aplikaci řas - objemová technika lepení řasa na řasu - permanentní, 3D řasy. Dosáhnete skvělého vzhledu a přirozeného efektu.
Kosmetické ošetření pleti, proměna vizáže od vizážistky
Svěřte se do rukou MUDr. Ireny Hajné ve Studiu krásy Uherské Hradiště a dopřejte si chvilku pro sebe. Provádíme různé druhy kosmetického ošetření i profesionální proměnu vizáže od vizážistky.
Špičkové celkové ošetření pleti, neinvazivní lifting obličeje Dermolissage
Dopřejte své pleti špičkové celkové ošetření. Ve zdravotnického zařízení AMEM Zlín provádíme neinvazivní lifting obličeje Dermolissage, s omlazujícím efektem již za 20 minut.
Kosmetické ošetření pleti, líčení, barvení obočí, řas - kosmetika
Kosmetika Yvet Přerov - profesionální kosmetické služby. Zaměřujeme se na ošetření pleti, líčení pro různé příležitosti i barvení obočí a řas.
Přístroj Plexr pro ošetření bez narkózy, jizev - neablativní plastická chirurgie, blefaroplastika
Ambulence estetické medicíny Zlín využívá nejnovější plazmové technologie. Přístroj Plexr umožňuje ošetření bez narkózy a jizev, pro klienta je neablativní plastická chirurgie bezpečnější !
Masky a líčení muzikálových herců – divadelní a filmový maskér
O dokonalé masky a líčení nového muzikálu Divadla Hybernia se postará tým pana Petra Fadrhonse, špičkového divadelního a filmového maskéra.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup