Vinárny a vinné sklípky poskytují svým hostům příjemné zázemí a nabídku širokého sortimentu vín. Můžete si tak užít služby jako řízené degustace, ochutnávky vzorků, firemní i soukromé akce včetně jídla a zábavy. Ze široké nabídky si můžete vybrat vína bílá. červená, růžová, šumivá, dezertní, suchá, polosuchá, sladká, polosladká, přívlastková.

Rodinné vinařství jižní Morava
Příjemná atmosféra rodinného vinařství uprostřed moravských vinic, degustace, gastro večery, ubytovaní ve sklípku nebo hotelu, pořádání oslav a svateb to a ještě více pro vás chystá Vinařství Sádek.
Soukromé a rodinné oslavy s pohoštěním ve vinném sklepě s možností ubytování
Uspořádejte soukromou nebo rodinnou oslavu v Penzionu a vinném sklepě Moravská oáza ve Valticích. Zajistíme pro Vás pohoštění, cimbálovou muziku i ubytování v našem penzionu.
Večerní posezení ve vinařském dvoře s cimbálem a víny z Vinařství Fuzgrunty
Pohodový večer plný dobrého vína, pohoštění a cimbálovou muzikou k poslechu i tanci zažijete ve vinařském dvoře Vinařství Fuzgrunty.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Ubytování v rodinném penzionu s přátelskou atmosférou  pro skupiny a rodiny s dětmi
Hustopečský sklípek a rodinný penzion U Radů nabízí ubytování s přátelskou atmosférou pro skupiny a rodiny s dětmi. Zažijte u nás pohodlnou dovolenou v příjemném prostředí v Hustopečích.
Pořádání oslav a firemních akcí s občerstvením, someliérem a cimbálovou muzikou
Penzion a vinný sklep Moravská Oáza je ideální místo pro pořádání rodinných oslav, firemních seminářů a školení v zajímavé lokalitě Pálava na jižní Moravě.
Přátelské posezení ve vinném sklepě a ochutnávka vysoce oceňovaných vín
Posezení ve vinném sklepě s ochutnávkou lahodných vín ve vinařství VÍNO HORT, s.r.o v Dobšicích u Znojma, které vlastní certifikát degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Ubytování v centru Lednicko-valtického areálu - nekuřácké pokoje, cyklotrasy, vinařské stezky
Vydejte se za poznáním Lednicko-valtického areálu a ubytujte se v Penzionu Moravská oáza v nekuřáckých pokojích. Čeká vás rozsáhlá síť cyklostezek a také vinařské stezky. Užijte si dovolenou na Moravě
Moravský vinný sklep a vinárna s posezením a pohoštěním
Jakostní moravské víno, bohaté pohoštění a skvělá zábava – to vše poskytuje moravský vinný sklep a vinárna s posezením Moravská oáza ve Valticích.
Luxusní ubytování v apartmánech ve vinařské lokalitě s vlastním vinným sklepem
Luxusní ubytování v soukromí poskytuje v okolí Bořetic Ubytování u Bystřických. Čeká na Vás pobyt ve vinařské oblasti v klimatizovaném apartmánu s vlastním vinným sklepem.
Zažijte ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě u nás
Máte-li zájem o ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě, pak oslovte vinařství VINO HORT a zažijte nezapomenutelný zážitek u sklenky vína.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Příjemné posezení ve vinném sklípku doprovázené degustací se someliérem
Přijďte se svou rodinou a přáteli posedět do útulného Hustopečského sklípku, který je součástí penzionu U Radů a zúčastněte se řízené degustace s našim someliérem.
Vinotéka pořádá firemní akce, oslavy včetně cateringu, degustace vína
Vinotéka u archy Zlín pořádá firemní akce a soukromé oslavy včetně cateringu, degustace - kapacita 20 osob. K posezení si vyberete vína stáčená či lahvová a upřesníte pohoštění.
Moravské víno ve sklepě na Čejči s tradiční degustací vína
Každý návštěvník Moravy by měl ochutnat kvalitní moravské víno, a kde jinde než v samotném srdci vinařů ve sklepě na Čejči známé jako Císařské sklepy Horák.
Císařské sklepy Horák
Rustikální penzion s prostory pro pořádání svateb a vlastním vinným sklípkem
Ideálním místem pro pořádání svateb je v okolí Pálavy a oblasti Jižní Moravy penzion Pastuška, který disponuje vlastním vinným sklípkem a možností ubytování pro novomanžele.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči. Přijďte na pohárek vína.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči je vždy příjemný zážitek. Císařské sklepy Horák Vás zvou - Přijďte na pohárek vína. Pan Horák Vám rád řekne jak se u nich takové výborné víno dělá.
Císařské sklepy Horák
Rodinné vinařství, řízené degustace a ochutnávka vín s prohlídkou sklepa
Prožijte zajímavý degustační zážitek formou řízené degustace vín s prohlídkou sklepa v rodinném vinařství v Mikulově. Přijďte si k nám užít ochutnávku vín.
Ubytování ve vinařství – ubytování v penzionu s vinným sklípkem
Ubytování v penzionu s vinným sklípkem a degustací vína z vlastní produkce v Mikulově – to vše Vám poskytne na jednom místě vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o..
Přijďte si posedět do vinného sklípku a vyzkoušejte ochutnávku vín Mikulov
Hledáte-li příjemné posezení ve vinném sklepě, spojené s ochutnávkou vín ve městě Mikulov, pak zavítejte do našeho vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV.
Ubytování v penzionu v klidném prostředí, u Baťova kanálu - firemní akce, soukromé oslavy
V Penzionu U Hroznu ve Veselí nad Moravou oceníte klidné prostředí. Ubytování je u Baťova kanálu v blízkosti cyklostezky směr Strážnice i Bzenec. Domluvit si zde můžete i firemní akce, soukromé oslavy
Firemní akce v Lednici, Svatomartinské hody - listopad 2019
Akce v Lednici v listopadu 2019, husí hody na svatého Martina, posezení u cimbálu, předvánoční jarmark či firemní degustace vín pořádá VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Rodinné oslavy s posezením ve vinném sklípku v Penzionu U Hroznu
Penzion U Hroznu ve Velkých Bílovicích s možností posezení ve vinném sklípku je ideálním místem pro pořádání rodinných oslav a oslav s přáteli.
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní ubytování
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní a příjemné ubytování ve vinařské obci Velké Bílovice v Penzionu a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi.
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy, degustace vína a medoviny v rodinném sklípku u firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi ve Velkých Bílovicích.
Vinný sklep - degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny
Posezení ve vinném sklepě, degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny od firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanov ve Velkých Bílovicích na jižní Moravě.
Vinařství s degustace vín ve vinném sklípku s ubytováním
Vinařství s degustace vín ve vinném sklípku, s příjemným ubytováním a restaurací ve Velkých Bílovicích v Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi na jižní Moravě.