Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Komfortní ubytování na Šumavě, v centru města Klatovy, se stylově zařízenou restaurací
Příjemné ubytování v historické budově původně měšťanského sídla naleznete v Klatovech, kde sídlí URBO s.r.o. - Hotel Ennius. Tradičně zařízený hotel a restaurace s českou i světovou kuchyní.
Hotel Ennius***
Zajděte si na chutnou a vydatnou snídani i na polední, bezlepkové a vegetariánské menu
Vydatné snídaně, chutné obědy, vegetariánská i bezlepková strava, saláty, vše vyrobeno z čerstvých surovin. Ve VITAL BISTRO v Krnově si pochutnáte i na výborných dezertech, dortech a kávě.
Nový interiér hotelové restaurace a fitzóna, která je pro ubytované hosty zdarma, pro zájemce k pronájmu
Moderní fitzóna či vylepšený interiér hotelové restaurace zpříjemní ubytování v Hotelu Gong ve Štramberku, poblíž Kopřivnice. Tělocvična je pro ubytované hosty zdarma a pro zájemce k pronájmu.
Lázně v zahradě Evropy, lázeňské procedury, léčení a komfort v hotelu Spa Resort Lednice ****
Lázně Lednice na Moravě poskytují lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a pohybový aparát a nově otevřený Spa Resort Lednice, Vám nabízí komfortní ubytování v luxusním Knížecím apartmánu.
Soukromé oslavy, firemní akce, vánoční večírky, teambuilding, školení v restauraci
V Hotelu a restauraci U Racka najdete příjemné prostředí pro soukromé i firemní akce, vánoční večírky, školení, teambulding s možností ubytování. Najdete nás v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště.
Restaurace a pivnice Montána Brno-Kohoutovice, menu, oslavy
Restaurace a pivnice Montána Brno-Kohoutovice, grilované speciality, česká kuchyně, denní menu, pivní výčep, salonek pro svatby a oslavy, letní zahrádka, dětské hřiště.
Nejlepší pizza, burgery na soukromé akce - doprava jídla, rezervace prostor
Restaurace Mozaika UH s.r.o. Uherské Hradiště přijímá rezervace na soukromé akce, dopravu jídla - naší specialitou v rámci občerstvení jsou burgery a pizza.
Hotel na Špičáku v blízkosti lanovek, vleků a sjezdovek, komfortní ubytování Železná Ruda
Ubytování přímo na sjezdovce naleznete v Železné Rudě, kde se nachází útulný Hotel Kolibřík s.r.o. Připraveny pro Vás máme dvou, tří i čtyřlůžkové pokoje, úchvatný výhled, restauraci i bazén.
Hotel v centru města Opava - pro služební cesty s parkovištěm a perfektní kuchyní
Využijte náš Hotel IBERIA*** pro Vaše služební cesty. Nabízíme příjemné ubytování v Opavě v samotném centru města s hlídaným parkovištěm a skvělou kuchyní.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Ubytování v luxusním hotelu v Hřensku v malebném Českosaském Švýcarsku s degustací vína
Komfortní ubytování v srdci skalnatého městečka Hřensko Vám poskytne Hotel Praha**** Jaroslav Doubek. Odpočinek v příjemně zařízených pokojích s prostornou koupelnou, satelitem i minibarem.
Komfortní ubytování v penzionu s vlastní restaurací
Komfortní ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v prostorech bývalého lihovaru s vlastní restaurací Vám na Třebíčsku poskytne Penzion Lihovar v Rouchovanech.
Restaurace s chutnou domácí kuchyní, příjemnou letní zahrádkou a dětským hřištěm
Kvalitní jídlo plné rozličných chutí Vám připraví podnik Restaurace Kočí Doksy z Doks u České Lípy. Ideální volba pro rodinný oběd, oslavu i firemní večírek nedaleko Máchova jezera.
Ubytování v Berouně, Penzion a Pizzerie Domino, dvoulůžkové pokoje
Penzion a Pizzerie Domino, ubytování v královském městě Beroun, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, se sociálním zařízením, Wi-Fi, TV, snídaně, krásné historické okolí.
Ubytování v Karlových Varech, luxusní hotel v historickém centru s restaurací i wellness
Maximální pohodlí, kvalitní gastronomii i možnost odpočinku Vám zajistí Hotel Aqua Marina Aqua Marina service s.r.o. v Karlových Varech. Prvotřídní ubytování v srdci lázeňského města.
Soukromé, firemní oslavy, denní menu - restaurace Otrokovice
Selská KRČMA Otrokovice je známá restaurace nedaleko Zlína, oblíbená pro soukromé rodinné oslavy a firemní akce. Také dělají skvělé denní menu.
Na speciality, zvěřinové, husí, vepřové hody do restaurace Selská krčma
Retaurace Selská KRČMA Otrokovice připravuje po celý rok zvěřinové, husí či vepřové hody. Přijďte ochutnat speciality do stylové restaurace nedaleko Zlína.
Cateringové služby pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny
Catering s profesionální obsluhou pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny Vám zajistí Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava v restauraci Vesna.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Teplé, masové rauty, grilované vepřové, kuřecí maso
V Kavárně U přívozu Spytihněv nedaleko Uherského Hradiště je možné uspořádat rodinnou oslavu - připravíme teplé, masové rauty, grilované vepřové, kuřecí maso a další speciality na Vaše přání.
Grilovaná kolena, žebra, krkovice a další speciality z grilu
Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv připraví grilovaná kolena, žebra, krkovice i další speciality. Možné objednat dovoz na soukromé akce. Najdete nás 10km od Zlína i Uherského Hradiště.
Ubytování v Českém středohoří, wellness, minipivovar, kongresové sály pro konání svateb
Příjemné ubytování nedaleko řeky Labe, s vířivkou, restaurací i letní terasou naleznete v Litoměřicích v Hotelu KOLIBA s.r.o. Zajistíme Vám kvalitní gastronomii, masáže i půjčení auta a jízdních kol.
Restaurace U Letců Hradec Králové – zahradní country koncerty
S dlouholetou tradicí se zabýváme pořádáním kulturních akcí v našem zahradním areálu, ať již to jsou koncerty Folk & Country či Beatové hudby.
Restaurace v Plzni s dětským koutkem a salonky pro akce a oslavy
Restaurace U Majáku v Plzni nabízí kvalitní a chutné jídlo, místo pro rodinné a firemní oslavy, venkovní terasa, salonky s dětským koutkem a audio video technikou.
Rodinný penzion s restaurací, příjemné ubytování v Železných Horách na samotě u lesa
Harmonické ubytování v prostředí panenské přírody obklopené hustými lesy se zpívajícími ptáky, to vše a mnohem více umožňuje Penzion a Hostinec Na Křížovce Jaroslav Kučera z Třemošnice.
Rodinný penzion s restaurací, ubytování ve východních Krkonoších s možností polopenze
Příjemné ubytování nejen pro rodiny s dětmi nedaleko Pece pod Sněžkou Vám poskytne PENZION KNEIFEL, s.r.o. Penzion v Horním Maršově s krásnou okolní přírodou i bohatým sportovním vyžitím.
Hospoda Pod Strání Hradec Králové - restaurace, pivnice, vinárna
Nabízíme posezení v naší stylové hospůdce s tradiční českou hotovkovou a minutkovou kuchyní, výborné tankové pivo - Pilsner Urquel, Gambrinus 10°, Kozel 11°