Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Výjimečný gastronomický zážitek v podobě vícechodového gourmet menu doplněného víny vybraného vinaře
Špičkovou gastronomii a dokonalé snoubení pokrmů s vínem si vychutnáte v restauraci Hotelu Kraví hora v Bořeticích. Připravíme pro Vás vícechodové Gourmet menu doplněné víny vybraného vinaře.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Zámecký hotel s restaurací a retro vinárnou Velká Bystřice - nejznámější zámek na Moravě
Vždycky jste si přáli alespoň jednu noc strávit na zámku? Ubytujte se na nejznámějším zámku na Moravě konkrétně v Hotelu Zámek Velká Bystřice.
Ubytování u letiště Praha  -  bezplatné parkování přímo v areálu hotelu
Kvalitní ubytování v bezprostřední blízkosti pražského letiště nabízí hotel FBA Praha 6 Ruzyně. Pokoje jsou 2-4 lůžkové, s možností přistýlky.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Hotel Krokus - ubytování v horském hotelu se snídaní v ceně a italskou restaurací
Hotel Krokus v Peci pod Sněžkou leží v krásném prostředí hor Krkonoš a nabízí pohodlné ubytování se snídaní v ceně a vynikající italskou restauraci.
Česká i mezinárodní kuchyně, dobré pivo a sportovní a dětské hřiště v Restauraci Sport
Restaurace Sport z Hradce nad Moravicí pro Vás připraví skvělé jídlo, na čepu na Vás čeká vynikající pivo a víno a děti se zabaví v dětském koutku nebo venkovním hřišti.
Svatební oslava, svatební hostiny v pálavské vinárně a restauraci s ubytováním
Ve vinárně a restauraci Pension a restaurant FLORIÁN v Mikulově můžete uspořádat Vaši svatbu. Připravíme Vám svatební hostinu, občerstvení, jídelní tabuli a zajistíme ubytování pro novomanžele.
Ubytování, hotel, restaurace, dovolená, relax, výlety, brdské lesy
Resort Brdy nabízí kvalitní hotelové ubytování v městečku Mýto, obklopené krásnou přírodou brdských lesů.
Luxusní ubytování v apartmánech a skvělá kuchyně v Resort Sněžné Amanita
Resort Sněžné Amanita leží v překrásném okolí Žďárských Vrchů a díky svému skvělému ubytování, báječné restauraci a krásnému okolí si vysloužil hodnocení čtyř hvězdiček.
Restaurace Dělnický dům v Odrách – česká kuchyně a gastronomické speciality
Znáte plno restaurací ale ne do každé, když přijdete tak si můžete dát jako předkrm langoše! A tohle je předkrm, který my Češi určitě oceníme.
Bistro restaurant Zdravá pecka s.r.o., zdravá strava, zdravý životní styl, domácí strava - Olomouc
Rodinné bistro restaurant Zdravá pecka s.r.o. v Olomouci nabízí kvalitní a vždy čerstvou domácí stravu.
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Snídaně nebo polopenze s ubytováním na Znojemsku – bezstarostná dovolená
Pokud máte v plánu trávit svůj volný čas a ubytovat se na Znojemsku a chcete si vybrat pouze snídaně nebo polopenzi, navštivte Restauraci & Penzion U Fandy v Šatově.
Hotel Praděd Jeseník, ubytování, hotelová restaurace, samoobslužná jídelna
Hotel Praděd, který se nachází v centru města Jeseník, nabízí ubytování v hotelu s restaurací a také možnost využití služeb samoobslužné jídelny, která nabízí chutné jídlo bez čekání na číšníka.
Ubytování s restaurací ve městě Studénka nedaleko Ostravy
Toužíte strávit dovolenou v krásách naší země? Chcete poznat krajinu CHKO Poodří? Či se potřebujete ubytovat poblíž Ostravy? Tak neváhejte a zavítejte do našeho penzionu U nádraží.
Restaurace a penzion U nádraží
Ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol v penzionu ve vinařské oblasti
Vydejte se na dovolenou na kole. Komfortní ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol poskytuje ve vinařské oblasti Pálava Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově u Mikulova.
Zábavní a bowlingové centrum A-Sport
Přijďte se pobavit, zahrát si bowling, ricochet, šipky, skvěle si pochutnat a mnohem víc - A-SPORT Zábavní centrum Hradec Králové
Hotel pro rodiny s dětmi s přírodním koupalištěm a wellnes - Hotel Renospond
Hotel Renospond v Proseči u Skutče, která leží v okrese Chrudim nabízí idylickou dovolenou s wellnes centrem, přírodním koupalištěm a zázemím pro rodiny s dětmi.
Dobré pivo, pivní speciality a vynikající česká kuchyně v Pivním Sanatoriu U Horkých
Pivní sanatorium U Horkých je pivní restaurace v Praze Libni, která se může chlubit dobrým pivem a vynikajícím jídlem, které v minulosti okouzlilo i spisovatele Bohumila Hrabala.
Ubytování v penzionu v Mikulově s restaurací na jižní Moravě
Ideálním místem pro ubytování v Mikulově je Pension a restaurant Florián. Poskytujeme nejen příjemné ubytování, ale i celodenní stravování v restauraci penzionu.
Restaurace, pořádání oslav a prodej lahůdek Havířov
Prodej meníček Havířov, pořádání oslav a rodinných akcí, výroba a prodej slaných i sladkých lahůdek, česká i mezinárodní kuchyně, vše v restauraci Radnice v Havířově.
Posezení u výborného jídla a také moderní ubytování Havlíčkův Brod
Hostinec u Palánů nabízí v Havlíčkově Brodě posezení u výborného jídla a také moderní ubytování. Součástí je také sál pro 120 hostů, kde vám rádi uspořádáme svatební hostinu, oslavu či seminář.
Pivovarská restaurace Zelená kočka, Brno
Kvalitní čepované pivo z pivovarů Moravia a Lucky Bastard nabízí pivovarská restaurace Zelená kočka v Brně.
Restaurant Club 13 - Česká Třebová (okres Ústí nad Orlicí)
Přijeďte navštívit Restaurant Club 13, který najdete v České Třebové. Nabízíme vám posezení v prostorách stylové restaurace nebo, v letním období, na zahrádce.
Restaurace Pastouška Brno, místní speciality, slevové karty, česká kuchyně, řízky, žebra, meníčka
V restauraci Pastouška si určitě pochutnáte na tradiční české kuchyni jako je velký řízek, kuřecí křídla v chilli omáčce nebo naše pečená žebra, podáváme alkoholické a nealkoholické nápoje.
Apartmán pro čtyři až šest osob s vlastní kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem
Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově poskytuje celoročně ubytování pro čtyři až šest osob v prostorném apartmánu s vlastí kuchyní, jídelnou i obývacím pokojem.