Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Salónek pro konání akcí, školení a konferencí v Restauraci Vesna
Náš salónek v Restauraci Vesna, který je součástí Střední školy hotelnictví a služeb a Vyšší odborné škola v Opavě, je ideálním místem pro konání různých akcí, školení či konferencí.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Ubytování v Českém Švýcarsku, stylové ubytování v hotelu, restaurace s tradiční českou kuchyní
Hotel a restaurace Kocanda nabízí komfortní ubytování v tříhvězdičkovém hotelu s restaurací v Českém Švýcarsku.
Práce a jídlo – spojení firemních akcí a teambuildingů s degustačním menu
Restaurace a Pension U Hradu ve Šternberku nedaleko Olomouce Vám poskytne spojení pracovních záležitostí s gastronomickým zážitkem v podobě degustačního menu.
Ubytování v hotelu s restaurací pro zájezdy včetně parkování zdarma pro autobusy
Ubytování v hotelu s restaurací pro zájezdy včetně hlídaného parkování pro autobusy poskytuje v okolí Telče a na Vysočině Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Ubytování u pražského letiště - příjemný a kvalitní pobyt
Hotel FBA se nachází v bezprostřední blízkosti pražského letiště Václava Havla,nabízí příjemné ubytování v moderních prostorách.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Lovecká chata Folmala - chata v loveckém stylu s vynikající restaurací, kde vaří zvěřinu
Lovecká chata Folmala leží v malebném prostředí Českého lesa a zve Vás na skvělý gastronomický zážitek ze zvěřiny a tradiční české kuchyni v moderním kabátku.
Svatomartinské slavnosti - Husí speciality na svatého Martina v hotelu  Kraví hora****
Tradiční Svatomartinské slavnosti také pořádá Hotel Kraví hora**** v Bořeticích. Pochutnáte si na husích specialitách i tradiční svatomartinské huse podávané s mladým vínem od regionálních vinařů.
Ubytování v rodinném Hotelu Svatý Hubert ve Zbraslavicích ve Středočeském kraji
Hotel Svatý Hubert poskytuje ubytování v devíti pokojích ve Zbraslavicích ve Středočeském kraji. Součástí hotelu je posilovna a restaurace.
Hotel Harrachov, Wellness Hotel Svornost, ubytování
Wellness Hotel Svornost je tříhvězdičkový hotel, který se nachází v Harrachově. Užijete si zde nezapomenutelnou dovolenou v srdci krkonošských hor.
Wellness hotel Svornost***
Ubytování u nástupní stanice lanovky na Čertovu horu, Penzion TESLA
Penzion TESLA nabízí celoroční ubytování přímo u nástupní stanice lanovky na Čertovu horu ve výšce 650 m.n.m. Součástí penzionu je restaurace, ve které naleznete tradiční českou kuchyni.
Penzion, ubytování, ubytování v penzionu, restaurace, pořádání oslav, večírků, svateb
Pohodlné ubytování a stylovou restauraci nabízí PENZION T v obci Zdechovice v Pardubickém kraji.
Luxusní ubytování v srdci Šternberka s ojedinělým a nevšedním výhledem na hrad a město
Restaurace a Pension U Hradu ve Šternberku své hosty okouzlí nejen nádherným výhledem na hrad a město, ale také luxusním ubytováním v nadstandardních a designových pokojích.
Restaurace U Kolji Litomyšl – lahodné pokrmy z čerstvých surovin
Hledáte výjimečnou restauraci, kam byste mohli vzít své přátelé nebo rodinu? O jednom takovém místě víme, vyrazte do Restaurace u Kolji.
Ubytování Hotel Havel Rychnov nad Kněžnou – příjemný pobyt v centru města s výhledem na kostel sv. Havla
Chcete se ubytovat v hotelu z kterého budete mít po probuzení krásný výhled na centrum města? Zavítejte do Rychnova nad Kněžnou do Hotelu Havel.
Snídaně, obědy a večeře z klasické české kuchyně v moderním stylu v Bistro Hezky Česky
Bistro Hezky Česky, které najdete v Praze Vinohrady pro Vás má vynikající českou kuchyni, a to hned třikrát denně. Zajíst si zde můžete na snídaně, obědy a večeře.
Restaurace Bystřice, speciality, denní menu, čepované pivo, salónky, bowlingové dráhy s automatickými stavěči
Restaurace Bowling Club Bystřice, která se nachází na Česko-Slovensko-Polském pomezí v okrese Frýdek-Místek, nabízí svým hostům výborné speciality a v pracovní dny také několik druhů denního menu.
Penzion a Řízkárna Frýdek Místek – výborné jídlo, čepované pivo a příjemné ubytování
Hledáte příjemnou restauraci, kde si dáte pořádný domácí řízek? Řízkárna Veranda vám nabídne řízků hned 20 druhů, a to jako jediná restaurace ve Frýdku Místku.
Penzion s restaurací Hostinec Ve statku – kvalitní domácí kuchyně a příjemné ubytování
Pokud hledáte místo, kde se opravdu dobře najíte a zároveň levně ubytujete navštivte Hostinec Ve statku na okraji obce Provodov – Šonov.
Restaurace AIR CLUB Praha 6 Ruzyně - poblíž letiště - nabízí výhodné polední menu
Rádi bychom Vás touto cestou pozvali do restaurace AIR CLUB a denního bistra na Praze 6, poblíž pražského letiště Ruzyně.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Ubytování, restaurace a bar v horském prostředí Krkonoš - Hotel Krakonoš
Hotel Krakonoš leží v krásném horské městě Jablonec nad Jizerou a zabavíte se zde v létě i v zimě. Nedaleko čekají horské střediska, koupaliště i Krkonošské muzeum.
Ubytování v hotelu u cyklostezky - pronájem salonku pro soukromé akce
Hotel a restaurace U Racka se nachází na ideálním místě - u cyklostezky, nedaleko Baťova kanálu, jen 8km od Uherského Hradiště. V sezóně burčáku, vína doporučujeme pronájem salonku pro soukromé akce.
Denní menu, hotová jídla i čepované pivo a nealko v Restaurace Na Střelnici
Restaurace Na Střelnici ve městě Kouřim pro Vás má v nabídce skvělé jídlo a pití. Vybrat si můžete z dobrého točeného piva, nealkoholických nápojů a hotových jídel.
Pravá italská pizza s domácí rajčatovou omáčkou, prosciuttem nebo parmazánem z Bistra U Vlka
Bistro U Vlka v Brně na ulici Bzenecká 23 si pro Vás připravilo neodolatelnou nabídku italských pizz, které Vás svou jedinečnou chutí zanesou přímo do Itálie.
Ideální hotel pro cyklisty, ubytování u cyklostezky - rekonstruované, klimatizované pokoje
Hotel a restaurace U Racka je svou polohou poblíž cyklostezky ideálním ubytováním pro cyklisty. Máme 10 zrekonstruovaných klimatizovaných pokojů. Ostrožská Nová Ves je jen 8km od Uherského Hradiště.
Příjemné ubytování v hotelu Uno
Máme pro vás naprosto speciální ubytování v hotelu Uno, který má k dispozici 33 pokojů s 62 lůžky a bezbariérový pokoj to vše za výhodné ceny - Hotel UNO Ústí nad Orlicí