Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Prázdniny plné zážitků s rodinou - výhodné pobyty s polopenzí
Bohatě nabité ubytovací balíčky poskytuje Restaurace a hotel U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou. Vyberte si jeden z výhodných pobytů s polopenzí a užijte si prázdniny plné zážitků s rodinou na Vysočině.
Restaurace a hotel U Hrocha
Perfektní dovolená - ubytování s polopenzí, pokoje s bezbariérovým přístupem
Perfektní dovolenou v České republice prožijete v Restauraci a hotelu U Hrocha ze Žďáru nad Sázavou na Vysočině. Ubytování s polopenzí zajišťujeme také pro zájemce o bezbariérové pokoje.
Restaurace a hotel U Hrocha
Stravování a ubytování vhodné pro skupiny lidí v historickém jádru Telče
Pokud sháníte vhodné místo pro ubytování a stravování větších skupinek lidí přímo v historickém jádru města Telč, navštivte Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Restaurace - mezinárodní kuchyně, pizza, denní menu, letní a zimní zahrada
Restaurace a penzion U nádraží nabízí mezinárodní kuchyni, pizzu, tři druhy denního menu, letní a zimní zahradu či možnost uspořádání oslavy nebo svatby.
Restaurace a penzion U nádraží
Stylová restaurace a vinárna v moravském stylu – tradiční moravská kuchyně i moderní gastronomie
Tradiční moravské pokrmy i kulinářské výtvory moderní gastronomie se sklenkou moravského vína si můžete vychutnat ve stylové moravské restauraci a vinárně U Langrů v Dolních Věstonicích.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Golf Hotel Austerlitz, moderní ubytování, restaurace, cateringové služby, Slavkov u Brna
Golf Hotel Austerlitz nabízí ubytování v pokojích nebo apartmánu, stravování v hotelové restauraci, možnost cateringových služeb i využití dětského interiérového hřiště.
Pronájem velkého společenského sálu s kapacitou až 120 míst na svatby, oslavy i školení
Uspořádejte svatbu, oslavu nebo školení pro více osob v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Náš společenský sál s kapacitou až 120 osob si můžete pronajmout kdykoliv během roku.
Restaurace a hotel U Hrocha
Hotel Šumava - Vaše oáza klidu a relaxace pro perfektní letní dovolenou
Vychutnejte si nezapomenutelnou letní dovolenou v Hotelu Šumava v historickém Vyšším Brodě, kde vás čeká komfortní ubytování a výborná restaurace.
Hotel Šumava
Komfortní ubytování v Jeseníkách ve wellness hotelu s vyhlášenou restaurací
Přijďte si odpočinout do wellness hotelu Holzberg v Jeseníkách nedaleko Malé Morávky a Karlovy Studánky. Užijte si relax, komfortní ubytování a ochutnejte zvěřinové speciality ve vyhlášené restauraci.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Zajištění cateringu pro akce všeho druhu - cateringový servis
O zajištění cateringu v okolí Hodonína, Uherského Hradiště se postará Hotel Rozkvět. Cateringový servis - pohoštění na Vaše oslavy, soukromé akce v naší režii.
Obědy z poledního menu restaurace AIR CLUB nově na FOODORA
Restaurace AIR CLUB, kterou najdete u terminálu 3 pražského letiště Václava Havla na Praze 6-Ruzyně, nově umožňuje objednat obědy z poledního menu přes FOODORA.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Pronájem prostor pro pořádání školení, konferencí, firemních akcí a rodinných oslav
Pronájem prostor pro pořádání školení, firemních akcí a rodinných oslav zajistí Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava v prostorách restaurace Vesna
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Oslava narozenin, promoce, svatby v rodinném vinařství v Mikulově
Restaurace a vinné sklípky rodinného vinařství Víno Šímák v Mikulově je tím pravým místem pro konání společenských události, jako je oslava narozenin, promoce, svatba nebo firemní akce.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Staročeská, italská, mexická, japonská kuchyně Žďár nad Sázavou
ubytování, restaurace, stravování, orientální i česká kuchyně, hotel, hotelová vinárna, dětské i bezmasé pokrmy, sklářská huť, Privat wellness
Restaurace a hotel U Hrocha
Svatební hostiny s ubytováním pro novomanžele i svatebčany v hotelu
Tím pravým místem pro konání svatební hosty s možností ubytování novomanželů a všech svatebčanů na jednom místě je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Pořádání firemních i soukromých oslav, svateb či posezení s přáteli v restauraci u dobrého jídla a pití
Soukromé oslavy, firemní akce či svatby v restauraci Hotel Rozkvět ve Veselí nad Moravou. Přijďte si posedět s přáteli při dobrém obědě či večeři. Pro hosty máme přichystané bohaté menu.
Ubytování Kladno, tradiční česká hotovková kuchyně, Penzion 68
Penzion 68 poskytuje ubytování a tradiční českou hotovkovou kuchyni ve městě Kladně. Centrum Kladna je od penzionu 1 km.
Pořádání svatby - svatební hostina až pro 90 osob v hotelové restauraci
V hotelové restauraci Hotelu Rozkvět ve Veselí nad Moravou pořádáme svatby až pro 90 osob. Svatební hostinu sestavíme podle Vašeho přání. Najdete nás v půli cesty z Uherského Hradiště do Hodonína.
Ubytování v srdci Lužických hor, Pension & Restaurant MAXMILLIAN
Pension & Restaurant MAXMILLIAN poskytuje ubytování ve vkusně vybavených pokojích uprostřed Lužických hor v obci Dolní Světlá.
Hotel Slunce Aquacentrum Rýmařov, celoroční zvýhodněné pobyty,  rodinný pivovar MOROUS
Hotel Slunce Aquacentrum Rýmařov, celoroční zvýhodněné pobyty, rodinný pivovar MOROUS, víkendové pobyty, pobyty pro seniory, Silvestr.
Ubytování v Českém ráji, Hotel Ort
Hotel Ort poskytuje ubytování v klidném a malebném prostředí Českého ráje v obci Nepřívěc v blízkosti zámku Humprecht a hradu Kost.
Ubytování a restaurace v centru Malé Skály - hotel s více než stoletou tradicí
Plánujete již dovolenou v Českém ráji s rodinou nebo s partou přátel? Tato oblast je ideální turistickou destinací pro jednodenní, víkendovou ale i třeba týdenní návštěvu.
Ideální rodinná dovolená - pobyty s polopenzí za příznivé ceny
Ideální rodinnou dovolenou prožijete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Vyberte si jeden z pobytů s polopenzí za příznivé ceny a poznávejte s Vašimi blízkými krásy kraje Vysočina.
Restaurace a hotel U Hrocha
Moderní a komfortní ubytování v klidné části města Pardubice, Penzion Fajn
Rodinný penzion Fajn poskytuje moderní a komfortní ubytování v klidné části města Pardubice. Součástí penzionu je restaurace, kde se podává tradiční česká kuchyně i mezinárodní speciality.
Svatba ve mlýně - malebné venkovské prostředí, krásná příroda - co víc si přát!
Sníte o svatbě ve mlýně? Nemůže už být romantičtější místo na svatbu než je mlýn. Vaši svatbu snů vám rádi připravíme do posledního detailu.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany