Cateringové služby zajistí studené i teplé občerstvení večírků, oslav, konferencí, školení, galavečerů, recepcí, banketů a garden party formou rautů, zabíjačkových a zvěřinových hodů, grilování, koktejlů, pikniků, coffebreaků s výběrem slaných, sladkých pokrmů, obložených mís, ovoce a desertů včetně zapůjčení nádobí.

Příprava dobrého cateringu z čerstvých surovin na firemní večírky i na rodinné oslavy
O přípravu cateringu z čerstvých surovin na firemní akce, oslavy či svatby, a to i o vegetariánské a bezlepkové menu, se postará restaurace VITAL BISTRO nejen v Krnově, ale i v Opavě a Bruntále.
Občerstvení a catering na smuteční a pohřební hostiny
Chutné a čerstvé občerstvení a různorodé studené i teplé pokrmy na smuteční a pohřební hostiny zajišťuje v Třebíči a jeho okolí restaurace Řízkovna.
Cateringové občerstvení Praha, svatby, konference i piknik
Cateringové občerstvení Praha se společností House Catering s.r.o., připravíme svatbu, promoci, konferenci i piknik. Zhotovujeme vícechodová menu, rauty, banketky, saláty.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Cateringové služby pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny
Catering s profesionální obsluhou pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny Vám zajistí Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava v restauraci Vesna.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Catering - pestré občerstvení na svatby i firemní akce bez starostí
Firma Šárky Sendlerové - Catering & jídelna Raduň zajišťuje občerstvení na svatby i firemní akce v Opavě a okolí. Nechce starosti s občerstvením na nás.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Řeznictví a bufet Slatiňany, cateringové služby, speciality pro rauty, svatby a oslavy
Kvalitní maso, chutné uzeniny a další masné výrobky najdete u firmy Řeznictví Karel Farda ve Slatiňanech u Chrudimi. Perfektní jídlo pro Vaši oslavu, svatbu či raut.
Catering na BVV, občerstvení na expozici rautovým způsobem - exkluzivní stravování
Catering na BVV, občerstvení na expozici rautovým způsobem - exkluzivní stravování pro nejnáročnější zákazníky nabízí firma Goodwill-Catering a párty servis s.r.o. v Brně.
Pořádání firemních a soukromých akcí Plzeň
O teplé i studené občerstvení včetně alkoholických i nealkoholických nápojů a zajištění milé obsluhy se při pořádání firemních nebo soukromých akcí postará firma Josef Vanický z Plzně.
Catering Brno, rauty, párty servis pro veletrhy, společenské akce, svatby
Catering pro Brno realizuje firma Goodwill-Catering a párty servis s.r.o. Sestavení programu, výzdoba, provoz baru, pořadatelská služba. Pro veletrhy, společenské akce, svatby atd.
Firemní stravování, rozvoz obědů pro firmy, závodní stravování Brno
Rozvoz obědů pro firmy a zajištění kompletního firemního stravování Vám poskytne brněnská firma JEER s.r.o., která se specializuje na stravovací služby pro firmy i fyzické osoby.
Připravujeme pro vás denně čerstvý Catering Brno
Denně čerstvý Cateringod firmy Fresh Juice, s.r.o. Čerstvé zeleninové a ovocné saláty, džusy, dezerty, individuální balíčky, pomazánky, bagety, dřeně, ovocné kelímky.
Profesionální cateringové služby s kreativními šéfkuchaři a vysokou gastronomií
Prvotřídní catering od nejlepších kuchařů v oboru Vám zajistí společnost Hotel Aplaus**** ELLA Litomyšl s.r.o. Vysoká gastronomie plná nezapomenutelných chutí a zážitků.
Cateringové služby, rauty, bankety, garden party, svatební hostiny, profesionální akce na klíč
Profesionální služby v oblasti gastronomie Vám poskytne společnost House Catering s.r.o. z Prahy 4 Cholupice. Prvotřídní catering na klíč pro Vaši svatbu, oslavu i firemní akci.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Svatba v Hotelu FIT - zajištění svatební hostiny, menu, cateringu
Svatba je jedním z nejkrásnějších a nezapomenutelných okamžiků v životě, proto dovolte hotelu FIT v Přerově, aby se vám postaral o přípravu a zajištění svatební hostiny a svatebního menu.
Nadstandardní gastronomický servis Praha – luxusní a trendy delikatesy
Pořádáte raut, banket, party a chcete svým hostům nabídnout luxusní delikatesy a nadstandardní gastronomický servis? Pak se s důvěrou obraťte na společnost STONES Catering s.r.o. z Prahy.
STONES Catering s.r.o.
Catering Praha – slané a sladké občerstvení pro konference, semináře, jednání
Pořádáte konferenci, seminář, přednášku či dlouhou firemní poradu a potřebujete zajistit občerstvení nebo rychlou svačinu? Obraťte se na cateringové služby společnosti SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Velké stany na oslavy Praha - snadná příprava krytých prostorů na párty
Velké stany na oslavy Vám zajistí snadnou přípravu prosto pro Vaši párty. Naši firmu naleznete na Praze 6.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Vinotéka Vinný šenk U Mikeše - kvalitní vína z Moravy, ochutnávky vín
Kvalitní vína z Moravy nebo ochutnávky vín vám zajistí vinotéka Vinný šenk U Mikeše, kterou naleznete hned ve třech pobočkách v Šumperku.
Cateringové služby, zajištění rautů, výrobky teplé kuchyně, pronájem prostor
Cateringové služby, zajištění rautů, teplá i studená kuchyně, pronájem zajímavých prostor i organizační služby to vše je firma Goodwill-Catering a párty servis s.r.o. v Brno.
Catering na BVV, výrobky studené a teplé kuchyně, vegetariánské, dietní výrobky
Catering na BVV, čerstvé pokrmy, výrobky studené i teplé kuchyně, vegetariánské i dietní výrobky zajišťuje firma Goodwill-Catering a párty servis s.r.o., z Brna.
Špičkové červené, bílé i růžové víno z Moravy - prodej
Ve vinotéce Vinný šenk U Mikeše si vyberete to nejlepší z MORAVY, ať už jste milovníci bílého, červeného nebo růžového vína.
Cateringové služby Praha – organizace rautů, svatebních hostin, oslav, kongresů
Pořádáte konferenci, raut, velkou oslavu, svatbu nebo konferenci v Praze a okolí a sháníte dobrou a prověřenou společnost nabízející cateringové služby? Obraťte se s důvěrou na Gastro-Party-Servis.
Cateringové služby - narozeninové oslavy, svatby, rauty, bankety
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. poskytuje kompletní cateringové služby v Ostravě a okolí. Připravíme pro Vás narozeninové oslavy, svatby, rauty i bankety.
Gastroservis - komplexní služby v gastronomii
Cateringová firma LB GASTRO s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti gastronomie. Zajistíme gastroservis pro pořádání nejrůznějších akcí, oslav, rautů, plesů, svateb v okolí Ostravy a Opavy.
Rozvoz poledního menu, obědy pro firmy, stravování Brno
Kompletní stravovací servis pro Vás zajistí brněnská firma JEER s.r.o., která poskytuje služby v oblasti stravování a rozváží polední menu do firem i do domácností v Brně i okolí.