Cateringové služby zajistí studené i teplé občerstvení večírků, oslav, konferencí, školení, galavečerů, recepcí, banketů a garden party formou rautů, zabíjačkových a zvěřinových hodů, grilování, koktejlů, pikniků, coffebreaků s výběrem slaných, sladkých pokrmů, obložených mís, ovoce a desertů včetně zapůjčení nádobí.

Jídlo do jídelních a lůžkových vozů a cateringové služby od JLV, a.s. Praha
Společnost JLV, a.s. z Prahy nabízí již přes padesát let jídlo na cesty do jídelních a lůžkových vozů, catering, gastro a retail provozovny k nimž patří třeba i Burger King.
JLV, a.s.
Špičkový catering pro vaší akci společenského či soukromého charakteru
Poskytujeme kvalitní profesionální catering od zábavy až po závěrečný úklid - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
Rozvoz obědů, celodenní zdravé stravování Náchod, rozvoz zdravého menu, cateringové služby
Vaříme a rozvážíme zdravé obědy, dezerty a celodenní menu z kvalitních surovin s dostatkem vitamínů, vlákniny a bílkovin, cateringové služby, jídlo v termoboxech i ve vratných obalech.
Šelma v kuchyni  - populární kurzy vaření, catering a kuchař přímo k Vám domů
Šelma v kuchyni šéfkuchaře a lektora Martina Lva Vás zavede do světa vaření. Naučte se vařit v kurzech vaření, objednejte si chutný catering nebo kuchaře přímo domů.
Cateringové služby Praha, pořádání galavečerů, rautů, banketů, privátních akcí, firemních večírků
Nabízíme profesionální cateringové služby, dokonalý gastronomický servis pro každou velkolepou událost.
STONES Catering s.r.o.
Firemní stravování České Budějovice, závodní stravování, noční stravování, rozvoz i výdej pokrmů
Firemní a závodní stravování není jen o stereotypním vaření bez nápadu, ale o nabídce chutných, zdravých a pestrých obědů i večeří, včetně rozvozu jídel až k vám.
Catering Praha – rauty, bankety, garden party na klíč
Chystáte se hostit nebo pořádat společenskou akci, oslavu nebo potřebujete zajistit cateringové služby? Vše zajistí společnost House Catering s.r.o., Praha.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
V rámci ubytování si vychutnejte výborné rauty v podobě švédských stolů i návštěvu vinárny
Výborné rauty v podobě švédských stolů, degustace vína a prohlídka vinárny a k tomu komfortní ubytování poskytuje na Jižní Moravě penzion Vinný sklep a ubytování U Bystřických v Bořeticích.
Velký sál na oslavy, akce, semináře, plesy - kapacita 250 lidí včetně cateringu
S pronájmem sálu kulturního domu o velké kapacitě lidí Vám pomůže Šárka Sendlerová - Catering & jídelna Raduň, která Vám na oslavy, semináře, plesy a jiné akce zajistí špičkové cateringové služby.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Pořádání rodinných oslav a hostin s naplánováním vhodného zábavného programu, hudby i výzdoby
Rodinnou oslavu či hostinu Vám naplánuje firma PETERMANN – catering s.r.o. nejen v Ostravě, ale i v okolí Olomouce či Brna. Připravíme hostinu, doporučíme vhodné prostory, hudbu i výzdobu.
Příprava výborného občerstvení na firemní akce a večírky, raut na teambuilding přímo Vám na míru
Výborný catering na míru, přichystání občerstvení i rautu na firemní večírky a akce dle Vašeho přání zajistí firma PETERMANN – Catering s.r.o. v okolí Ostravy, Olomouce i Brna.
Nezapomenutelný gastronomický zážitek Vám připraví kuchař přímo v pohodlí Vašeho domova
Romantickou večeři přímo u Vás doma, nebo pohostinství pro přátele a rodinu zařídí kuchař do domu ze společnosti PETERMANN – Catering s.r.o. kdekoliv v Ostravě, v Olomouci či v Brně.
Catering pro rodinné oslavy, rauty, plesy, firemní školení
Přípravu občerstvení pro rodinné oslavy, rauty, plesy, firemní školení za Vás obstará Restaurace Na Rynku Kroměříž. Catering jsme již zajišťovali pro mnoho firem v regionu.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Obložené chlebíčky a saláty - výroba lahůdek s rozvozem po Opavě
Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. vyrábí různé lahůdky jako jsou chlebíčky či saláty s rozvozem po celé Opavě. Naše produkty jsou vždy čerstvé a voňavé – prostě k nakousnutí.
Gastronomické služby pro společenské akce - svatby, rauty, bankety, garden party či grilování.
Potřebujete občerstvení pro Váš firemní večírek, nebo na svatbu? Pořádáme rauty, bankety, garden party, grilování, coffee breaky, dětské párty a další akce na klíč.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Catering pro každou příležitost-teplý, studený raut na oslavy, svatby
Firma Jospo a.s. zrealizuje catering na oslavy, svatby, pro každou příležitost. Připraví teplý i studený raut a dopraví až k Vám - v okrese Zlín, Kroměříž, Přerov.
Rozvoz chlazených, teplých jídel do firem, prodejen-závodní stravování
Závodní stravování v regionu Zlínský kraj, Přerov zajistí firma JOSPO Holešov. Nabízíme rozvoz teplých a chlazených jídel.
Chlazená hotová jídla, rauty, závodní stravování-rozvoz
Firma JOSPO Holešov zajistí chlazená hotová jídla pro závodní stravování. Připraví i teplé rauty. Postaráme se o rozvoz v okrese Kroměříž, Přerov.
Catering, svatby, firemní akce, slavnostní menu na klíč
Kompletní catering i slavnostní menu na klíč na svatby, firemní akce i soukromé akce připraví firma Jospo a.s. Obracejte se na nás v regionu Zlín, Kroměříž i Přerov.
Jedinečný catering i pronájem prostor pro vaše firemní akce
Se zařízením firemní akce vám pomůže firma Řízkovna ze Stříteže, která své služby zajišťuje pronájmem prostor nebo i formou jedinečného cateringového občerstvení nejen v blízkém okolí Třebíče.
Závodní stravování, výroba jídel pro firmy-kompletní řešení společného stravování
Společnost JOSPO Holešov poskytuje kompletní řešení společného stravování. V rámci závodního stravování zabezpečíme výrobu a výdej jídel pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž, Přerov.
Občerstvení na klíč pro slavnostní příležitosti
Firma JOSPO a.s. Holešov má bohaté zkušenosti s přípravou občerstvení pro různé slavnostní příležitosti. Působí v lokalitě Kroměříž, Zlínský kraj.
Realizace cateringu - teplé rauty, občerstvení pro větší i menší akce
Společnost JOSPO a.s. se postará o realizaci cateringu v lokalitě Zlínský kraj, Přerov, Kroměříž. Připravíme teplé rauty, občerstvení pro větší i menší akce, pro všechny typy společností.
Zajištění svatebních hostin
Kvalitní a chutný catering pro Vaši svatební hostinu, včetně prostření slavnostní tabule, cateringového vybavení a párty stanů, dodá Řízkovna ze Střítěže.
Cateringové služby - obložené mísy, chlebíčky, zákusky
Kompletní cateringové služby, včetně obsluhy a veškerého vybavení pro Vás v okolí Třebíče zajistí Řízkova ve Střítěži. Připravíme rodinné oslavy, párty, rauty, firemní večírky.