Řezání je součástí obráběcích procesů především ve strojírenském průmyslu a pomocí moderní technologie a řeznými nástroji lze řezat různé druhy materiálů jako kovy, trubky, plechy a materiály z oceli či hliníku. Strojní řezání může být kyslíkovým plamenem, plazmovým hořákem, laserovým či vodním paprskem a dalšími způsoby.

Laserové řezání trubek, profilů, plechů, hutního materiálu - přesné dělení materiálu CNC, profilovým laserem
Strojírenská firma ZPS-MECHANIKA, a.s. Zlín-Malenovice má moderní CNC a profilový laser pro laserové řezání hutního materiálu - trubek, profilů, plechů.
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Jádrové vrtání, řezání železobetonu, výřezy pro okna a dveře
Společnost Radek Šťastný - Happy Diamond se zabývá jádrovým vrtáním a řezáním diamantovou technikou. Zhotovujeme výřezy pro okna a dveře.
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů provádí firma BBG-BENDA, s.r.o. Tuto profesionální práci dělají v rámci celé České republiky.
BBG-BENDA, s.r.o.
Výroba, příprava výpalků o síle 1-200 mm
Společnost Zekof s.r.o. se zabývá kovoobráběním, soustružením, frézováním a provádí další obráběcí práce včetně výroby výpalků o síle 1-200 mm.
Zekof, s.r.o.
Jádrové řezání železobetonu pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení
Jádrové řezání železobetonu provádí firma BBG-BENDA, s.r.o., používá se pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení a vývrty pro zkoušky pevnosti.
BBG-BENDA, s.r.o.
Kompletní servis v oblasti kovovýroby, zpracování plechů, pálení laserem, svařování, ohýbání, zámečnické práce
Společnost NC Line a.s. je výrobním partnerem světových značek v oblasti kovovýroby. Nabízí kompletní servis kovovýroby, k hlavní činnosti patří tepelné dělení materiálů pomocí laserové technologie.
Prodej a zpracování plechů standardních jakostí Hradec Králové – Hardox, Creusabro, Dilidur, Fora a další.
Sháníte odborníky na prodej a zpracování plechů z Hradce Králové? Zpracujeme zakázky, a to buď z našich materiálů nebo si můžete dovézt své vlastní, vše záleží na vás.
Přesné výpalky z plechů Hradec Králové – až do tloušťky 200 mm
Naše služby nabízíme od roku 2001 a vyrábíme přesné výpalky z plechů. Provozujeme veškeré metody tepelného dělení materiálu.
Kovoobrábění kovů Praha, přesné kovoobrábění kovů, sériová i kusová výroba
Naše dílna je vybavena několika špičkovými CNC stroji, díky kterým vám můžeme poskytnout kvalitní služby v krátkém čase a za rozumnou cenu.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Nabízíme dělení plechů z vlastního materiálu, nebo materiálu zákazníka
Provádíme kvalitní dělení plechů technologií Kjellberg - Výpalky z plechů slouží pro dokonale přesnou výrobu - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
Řezání panelu, betonu a dalších materiálů a jádrové vrtání – změny v domácnosti
Pokud potřebujete řezání panelu, betonu, kamene, cihel nebo jádrové vrtání v okolí Frýdku Místku, využijte odborníků společnosti DROJA.
Přesné řezání materiálů vodním paprskem Hradec Králové
ELZA Předměřice, s.r.o. Hradec Králové je společnost, která se zabývá řezáním vodním paprskem a dělením materiálů na CNC strojích.
Pálení CNC laserem, laserové řezání plechů, profilů, trubek na profesionálním stroji
Specialista na pálení CNC laserem - laserové řezání plechů, trubek a profilů na profesionálním stroji Adige- SYS LT COMBO FIBRE provádí firma FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, řezání, svařování plechů
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, kovovýrobu, dělení, řezání, děrování, ohýbání a svařování plechů, povrchovou úpravu výrobků provádí AM-Metal, s.r.o., Kuřim.
Řezání vodním paprskem - velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Zlín provádí řezání vodním paprskem. Metoda se využívá pro velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene apod.. Zakázky realizujeme především v regionu Zlínský kraj.
Jádrové vrtání a řezání panelu či betonu od profesionálů ve svém oboru
Specialistou na jádrové vrtání a řezání panelu, betonu a dalších materiálů je společnost RoKy se sídlem v Ostravě, ale s působností v celém Moravskoslezském kraji.
Vertikální a horizontální řezání kovu do 12 tun na pásových pilách
Vertikální i horizontální řezání kovu zajistí firma AR Brno, spol. s r.o. Řežeme materiál až o hmotnosti 12 tun o velikosti 800x1200 mm a maximálním průměru 800 mm.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Vyrábíme a dodáváme polotovary a přesné výpalky z kovů
Zabýváme se dodávkami polotovarů a přesných výpalků z kovů za použití technologie tepelného dělení materiálů metodou kyslík-acetylén, plasma, nebo laser - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
Na poli zpracování plechů nabízíme komplexní služby a dodávky – NC Line a.s.
Od řezání laserem, CNC vysekávání a ohýbání plechů, přes svařování, zámečnické a montážní práce, až po různé druhy finálních povrchových úprav – to vše umíme.
Pálení materiálu na CNC centrech až do síly plechu 200mm
Pálení plechu o síle až 200mm na CNC centrech pomocí acetylenu a kyslíku zajišťuje firma AR Brno. Na základě dohody pálíme i plechy silnější než 200mm.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Tepelné dělení materiálů – výpalky z plechů vyrobené s přesností
Výpalky z plechů vyrobené s naprostou přesností pomocí metody tepelného dělení materiálů nabízí společnost TVARPAL s.r.o. z Hradce Králové.
Laserová řezání, přesné ohraňování ocelových a nerezových plechů
Dokonale přesné řezání plechu laserem ve Zlínském kraji. Laserové řezání plechů, ohýbání a ohraňování plechů od společnosti MM Laser-kovo s.r.o. Přesně, kvalitně a v krátkém termínu.
Dělení nerezové oceli – přesné pálení a řezání
Zpracováváte nerezovou ocel a potřebujete pro svou výrobu přesně dělené části? V tom případě neváhejte a oslovte naši společnost Nerezové výpalky, s.r.o.
CNC laserové vypalování Kladno, přesné výpalky z oceli, nerezu a hliníku, sériová, zakázková výroba
Naše firma je zaměřena na výpalky v různých oblastech designové výroby z kovů, jako je nábytek, vybavení kamenných obchodů, stojany na oblečení a mnoho dalšího.