Kovové i nekovové materiály lze v různých odvětvích průmyslu kvalitně zpracovávat pomocí obráběčských, soustružnických a frézařských prací. Mezi další možnosti obrábění patří vrtání, řezání, válečkování, hoblování, obrážení, protahování, pilování, broušení pomocí nejen jednoúčelových strojů, ale také strojů CNC a univerzálních.

Strojní obrábění Ústecký kraj
Zpracování kovového materiálu, malé i velké série, kovoobrábění na zakázku, rozsáhlý strojní park a vyspělé technologické zázemí podpořené dlouholetou praxí – Strojírny Rumburk s.r.o.
Jihočeská společnost v oboru kovovýroby
Strojírenská průmyslová společnost zaměřená na kovovýrobu, soustružení a frézování kovových součástek, kovoobrábění na zakázku dle výkresové dokumentace zákazníka, menší i velké série.
Kovoobrábění Trutnov – práce na horizontálních frézách a hoblovce
Naše rodinná firma Binter DS s.r.o. Vám nabízí kovovýrobu, obráběcí práce - přesné obrábění kovů.
CNC stroje EUROMAC pro vysekávání plechu
Provádíme CNC vysekávání plechu a docílíme různé tvary děr a výrobků - vysekáváme plechy do tloušťky 3 mm - S & Ř, CH KOVO s.r.o. Chrudim
CNC obrábění dílů pro automobilový průmysl Liberec, výroba nerezových závitových pouzder
Vyrábíme nerezová závitová pouzdra pro výfuková potrubí, příruby, držáky atd.
Kovovýroba se zaměřením na kardanové hřídele Liberecký kraj
Výroba součástek v oboru kovoobrábění, zámečnictví, frézařské práce všeho druhu. Renovace a opravy starších automobilových, zemědělských a jiných součástek v RENKARD s.r.o.
RENKARD s.r.o. výroba, renovace kardanových hřídelí
Opravy nástrojů, přebroušení a laserové kalení Tábor, profilové broušení nástrojů, vyvaření
Naše společnost byla založena na základě dlouholetých zkušeností v oblasti obrábění a tváření plechu, poradenství pro nestandardní řešení v sortimentu tváření, opravy nástrojů.
MAFIELI s.r.o.
Průmyslová výrobní společnost v oboru kovovýroby Moravskoslezský kraj
Kovovýroba a kovoobrábění z hliníku a dalších materiálů na základě požadavků zákazníka, obrábění hliníkových součástek do různých průmyslových odvětví, CNC výroba a povrchová úprava – Robert Paluzga.
Robert Paluzga kovovýroba
CNC soustružnické práce na frézkách a na konvenčních obráběcích strojích
CNC soustružnické práce na frézkách a na konvenčních obráběcích strojích, strojírenská výroba od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Bzenci u Hodonína.
Kovoobrábění  barevných kovů Rychnov nad Kněžnou, obrábění kovů, frézování, broušení, závitování
Kovoobrábění barevných kovů Rychnov nad Kněžnou, výroba čepů, pouzder, hřídelí, závitů, šroubů, přírub a trapézových závitů.
Výroba kovových schodů Hodonín, zakázková výroba schodiště, zámečnické práce, schody
Naše firma má zkušenosti v oblasti stavebního, strojního, bezpečnostního a ozdobného zámečnictví, své znalosti zužitkujeme při výrobě kovových schodů na zakázku.
Jednoúčelové stroje, soustružení strojírenských dílů
Přesné obrábění kovových dílů, CNC soustružení, frézování, výroba jednoúčelových strojů jejich montáž a doprava – to vše dělá společnost G a H s.r.o.
Obrábění kovových dílů, frézování, svařování
Průmyslové vyvažovačky, frézování, CNC soustružení, svařování a vyvažování strojírenských dílů na zakázku kusově či v malých sériích realizuje Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ.
Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ kovoobrábění
Kompletní strojírenská výroba - soustružení, kovoobrábění, frézování
Odborníkem na soustružení, kovoobrábění a frézování je společnost Zekof, s.r.o. se sídlem v Šumperku, která vám zajistí kompletní strojírenskou výrobu.
Zekof, s.r.o.
Kusová výroba náhradních dílů pro stroje, strojních součástí
Společnost KOVOBA, s.r.o. je dodavatel strojních součástí. Hlavní činností je kusová výroba náhradních dílů pro stroje. Firma působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Soustružení, frézování na klasických strojích - konvenční obrábění ne CNC
Kompletní služby v oblasti konvenčního obrábění poskytuje firma KOVOBA, s.r.o. Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Na klasických strojích provádíme soustružení a frézování.
Ohýbání plechů Hradec Králové - na ohraňovacích lisech nejpřesnější kvality
Zabýváme se zpracováním tenkých plechů, ohýbání tenkých plechů na ohraňovacích lisech - SV Metal spol. s r.o. Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů, kusová a sériová výroba.
Výroba zápustkových výkovků na míru z různých tříd oceli, včetně nerez oceli
Jsme schopni zajistit kompletní třískové obrábění – soustružení, frézování, broušení i beztřískové obrábění - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Strojírenské díly pro průmyslová odvětví
Díly pro automobilový a stavební průmysl, technická příprava, tvorba modelu a výroba za pomoci třískové a beztřískové technologie realizuje CENTES, spol. s r. o.
CENTES, spol. s r. o.
Ohýbání materiálů - strojní zakružování profilů, plechů a trubek
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě - Zlatníkách se specializuje na zpracováním kovů a mezi službami najdete také strojní zakružování neboli ohýbání profilů, trubek a plechů.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Obráběcí práce, kovoobráběčství - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování
Společnost KOVOBA, s.r.o. působí v oboru kovoobráběčství, obráběcí práce - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování. Přijímá zakázky v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj.
Ohýbáme plechy, nosníky, trubky a KARI sítě Brno, nerezové i ocelové trubky, profily a jakly
Ohýbáme plechy, nosníky, trubky a KARI sítě Brno, nerezové i ocelové trubky, profily a jakly, provádíme především zakázkovou výrobu hutních materiálů.
FeroStal a.s.
Výroba ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí
Společnost KOBOBA s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi se zabývá výrobou strojních součástí - ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí. Působí v lokalitě Jihomoravský, Zlínský kraj.
Strojírenská výroba, kovoobrábění, dělení materiálu, svařování Chrudim
Strojírenská výroba, kovoobrábění, dělení materiálu, svařování Chrudim, obráběné díly, dělení materiálu, svařence, kovoobrábění, strojní součásti.