Kovové i nekovové materiály lze v různých odvětvích průmyslu kvalitně zpracovávat pomocí obráběčských, soustružnických a frézařských prací. Mezi další možnosti obrábění patří vrtání, řezání, válečkování, hoblování, obrážení, protahování, pilování, broušení pomocí nejen jednoúčelových strojů, ale také strojů CNC a univerzálních.

CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku – kusová i sériová výroba
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku vyráběné na špičkových obráběcích centrech v kusové i sériové výrobě dodává firma Znojemské strojírny s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
5-ti osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu
Společnost MouldPro Zlín má moderní vybavení pro 5-osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu. Působnost firmy převážně v regionu Zlínský kraj.
Výpalky i tryskání provádíme rychle a přesně
Kompletní kovoobráběčské práce od soustružení až po výpalky a tryskání najdete jedině u firmy Zekof z okolí Olomouce a Šumperka - jsme vám schopni zhotovit i upravit jakýkoli kovový výrobek na míru.
Zekof, s.r.o.
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel strojírenských součástí
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel významných evropských strojírenských součástí je firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ze Znojma
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu
Česká firma Přidal vám zajistí zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků. Své výrobky dodáváme po celé České a Slovenské republice i do zahraničí - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu!
Přidal s.r.o.
Frézované díly a komponenty z hliníku pro letecký průmysl
Přesně frézované CNC díly pro letecký průmysl vyrábí firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. Dodáváme hliníkové díly a další komponenty pro letectví.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Výroba, příprava výpalků o síle 1-200 mm
Společnost Zekof s.r.o. se zabývá kovoobráběním, soustružením, frézováním a provádí další obráběcí práce včetně výroby výpalků o síle 1-200 mm.
Zekof, s.r.o.
Strojírenská výroba kusových a sériových zakázek - CNC obrábění kovů
Společnost KUMI-KOVO s.r.o. je strojírenská firma ze Zlínska, která má moderní vybavení pro CNC obrábění kovů. Zakázky realizujeme převážně pro zákazníky ze Zlínského kraje a dalších částí Moravy.
Zakružování trubek, tyčí a výměníků rychle a odborně
Hledáte-li kovovýrobu, která nabízí i něco navíc, pak je firma Přidal přesně to, co potřebujete. Provádí nejen svařování, frézování a obrábění, ale také zakružování trubek, tyčí nebo výměníků.
Přidal s.r.o.
Vysekávání a děrování plechů Hradec Králové – ocel, nerez a hliník
Přesné vysekávání a děrování plechů z kvalitní oceli, nerezu a hliníku - SV Metal spol. s r.o. Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Svařování a frézování kovových i nekovových materiálů, kovoobrábění Hodonín
Svařování a frézování kovových i nekovových materiálů, kovoobrábění, práce na CNC soustruzích a na konvenčních obráběcích strojích u firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně.
Kompletní servis v oblasti kovovýroby, zpracování plechů, pálení laserem, svařování, ohýbání, zámečnické práce
Společnost NC Line a.s. je výrobním partnerem světových značek v oblasti kovovýroby. Nabízí kompletní servis kovovýroby, k hlavní činnosti patří tepelné dělení materiálů pomocí laserové technologie.
Plechová výroba, ohraňování CNC, svařování, řezání laserem
Jedno z našich pracovišť se zabývá ohraňováním, což formuje plechy, vyřezané laserovým paprskem do tvaru jaký potřebujete, dále svařujeme a děláme další činnosti.
Ohýbání a zakružování - trubky, profily, spirály, vedení maziva
Ohýbání a zakružování trubek, profilů, spirál a vedení maziva v okolí Prostějova a Olomouce provádí společnost Přidal s.r.o.
Přidal s.r.o.
Obráběcí centrum, strojní vybavení, 3D měřící stroj
Základním rozvojem moderního strojního průmyslu jsou obráběcí centra a jejich strojní vybavení. Společnost Zekof, s.r.o. se zaměřuje na kovoobrábění, soustružení, frézování a další obráběcí práce.
Zekof, s.r.o.
Provádíme CNC frézování, Obrobna – CNC soustružení Žamberk
Obrobna – CNC soustružení - opracování na kvalitních strojích firmy Bühler CZ s.r.o. Žamberk
Soustružení na CNC strojích - práce na CNC, CNC soustruhy
Soustružení na CNC strojích - práce na CNC, CNC soustruhy, obrábění kovových i nekovových materiálů od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Bzenci.
3D ohýbání trubek a tyčí a výroba jednoúčelových strojů od HolmTec s.r.o.
Společnost HolmTec s.r.o. z Trutnova je moderní a dynamická společnost, která vyvíjí a vyrábí moderní jednoúčelové stroje a zabývá se i 3D ohýbaním trubek a tyčí.
Výrobce, subdodavatel strojírenských dílů, CNC obrábění
CNC obrábění a broušení, výroba, distribuce,subdodavatel strojírenských dílů a montážních podskupin strojů, Vám zprostředkuje společnost ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Tryskání i výpalky materiálu od firmy Zekof
Hledáte-li spolehlivou strojírenskou firmu, zaměřující se na tryskání a výpalky, pak pro vás máme tip. Oslovte společnost Zekof u Olomouce, která má tryskání i výpalky v malíčku.
Zekof, s.r.o.
Obrábění kovu Kolín, kovoobrábění na moderních CNC strojích, odlitky, výkovky, obrábění oceli, měď
Obrábění kovu Kolín, kovoobrábění na moderních CNC strojích, odlitky, výkovky, obrábění oceli, mědi, mosazi, duralu, hliníku a plastů.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Kovoobrábění kovů Praha, přesné kovoobrábění kovů, sériová i kusová výroba
Naše dílna je vybavena několika špičkovými CNC stroji, díky kterým vám můžeme poskytnout kvalitní služby v krátkém čase a za rozumnou cenu.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Frézovací centrum Česká Lípa – třískové obrábění výrobního družstva
Představujeme vám výrobní družstvo SOKOV Sosnová, které se nachází v okrese Česká Lípa a zabývá se kovoobráběcí prací na přání zákazníka.
Přesné výpalky o síle 1 - 200 mm
Hledáte spolehlivou firmu, která zajistí přesnou přípravu výpalků? Firma Zekof, s.r.o. v Lošticích u Šumperka nedaleko Olomouce provádí řezání výpalků na plynových a plazmových palicích pracovištích.
Zekof, s.r.o.
CNC soustruhy - práce na soustruzích a frézkách, obráběcí stroje Hodonín
CNC soustruhy - práce na soustruzích a frézkách, obráběcí stroje, práce s materiály kov, železo, ocel, litina, měď, nerez, mosaz, hliník a další od firmy Kovoobrábění Korvas s.r.o. v Hodoníně.