Řemesla a řemeslné práce tvoří důležitou součást také strojírenského průmyslu. Z pestré nabídky strojírenských řemesel si můžete vybrat odborníky na kovoobrábění, zámečnictví, kování, sváření, soustružení, broušení, vrtání, frézování, a to jak v profesionálních dílnách, tak i ve strojírenských výrobních závodech.

Opravy a přestavby autozámků, výroba autoklíčů - otevírání aut všech značek bez poškození
Zámečnictví Karla Bartoše v Ostravě se specializuje na otevírání aut všech značek, včetně exkluzivních vozů, aby nedošlo k poškození. Používají nejnovější postupy a dostupnou otevírací techniku.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Komplexní zakázková kovovýroba – obrábění, řezání, sváření, lisování, lakování aj.
Společnost Metal Arsenal s.r.o. nabízí komplexní zakázkovou kovovýrobu. Používáme jak CNC obrábění tak i klasické tecnologie, např. lisování, tváření a svařování.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
CNC výroba součástí pro potravinářský průmysl - výkonné technologie, různé materiály
Jsme společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže a zabýváme se výrobou součástí pro potravinářský průmysl. Dodáváme díly z různých materiálů (ocel, hliník, nerez, plast).
KOVO Uličný Roman Uličný
Laserové řezání trubek, profilů, plechů, hutního materiálu - přesné dělení materiálu CNC, profilovým laserem
Strojírenská firma ZPS-MECHANIKA, a.s. Zlín-Malenovice má moderní CNC a profilový laser pro laserové řezání hutního materiálu - trubek, profilů, plechů.
Zakázková strojírenská výroba - broušení, soustružení, frézování, vyvrtávání, svařování
Zakázkovou strojírenskou výrobou pro zákazníky z Brna i Prahy se zabývá Kovomont Přerov - spol. s r.o. Bohaté zkušenosti máme s broušením, soustružením, frézováním, vyvrtáváním a svařováním.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Strojírenská firma, výroba průmyslových forem na PUR, EPP, EP - přesná a rychlá výroba
Strojírenská firma MouldPro s.r.o. ze Zlína vyrábí průmyslové formy na PUR, EPP, EP. Provádí přesnou a rychlou výrobu na zakázku včetně konstrukční dokumentace.
Svařování nerezu, různých ocelí a zpracování nerezových plechů – práce prováděná odborníky
Svařování nerezu, různých legovaných a nelegovaných ocelí a zpracování nerezových plechů zajistí specialisté společnosti GIOMETAL s.r.o. z Brna.
GIOMETAL s.r.o.
Práce se s spárovou pilou – řezání komunikací, zpevněných ploch a dělící a dilatační spáry
Provádění dělících nebo dilatačních spár, řezání komunikací a zpevněných ploch pomocí spárové pily a další s tím související činnosti realizují odborníci ze společnosti BBG-BENDA, s.r.o. z Brna.
BBG-BENDA, s.r.o.
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku – kusová i sériová výroba
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku vyráběné na špičkových obráběcích centrech v kusové i sériové výrobě dodává firma Znojemské strojírny s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Jádrové vrtání, řezání železobetonu, výřezy pro okna a dveře
Společnost Radek Šťastný - Happy Diamond se zabývá jádrovým vrtáním a řezáním diamantovou technikou. Zhotovujeme výřezy pro okna a dveře.
Protipožární nátěry - ochrana kovových konstrukcí budov a prvků před vysokými teplotami
Chraňte kovové konstrukce budov před požárem, nejlepším pomocníkem jsou protipožární nátěry chránící před vysokými teplotami, které realizuje společnost Lason CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Lason CZ s.r.o.
5-ti osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu
Společnost MouldPro Zlín má moderní vybavení pro 5-osé CNC frézování obrobků z kovu - železa, oceli, nerezu, duralu. Působnost firmy převážně v regionu Zlínský kraj.
Výpalky i tryskání provádíme rychle a přesně
Kompletní kovoobráběčské práce od soustružení až po výpalky a tryskání najdete jedině u firmy Zekof z okolí Olomouce a Šumperka - jsme vám schopni zhotovit i upravit jakýkoli kovový výrobek na míru.
Zekof, s.r.o.
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel strojírenských součástí
Kovovýroba, CNC obrábění, strojírenství, dodavatel významných evropských strojírenských součástí je firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. ze Znojma
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu
Česká firma Přidal vám zajistí zakružování profilů, trubek, tyčí a výměníků. Své výrobky dodáváme po celé České a Slovenské republice i do zahraničí - kvalitně odvedená práce za příznivou cenu!
Přidal s.r.o.
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů
Řezání lanovou pilou - mostních pilířů, masivních konstrukcí, silných stěn, základů provádí firma BBG-BENDA, s.r.o. Tuto profesionální práci dělají v rámci celé České republiky.
BBG-BENDA, s.r.o.
Broušení kovů na plocho - přesné strojní broušení rovinných ploch u složitých kovových výrobků
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. z Holešova ve Zlínském kraji v rámci zpracování kovových výrobků provádí povrchové úpravy strojním broušením na plocho - rovinné broušení kovů s vysokou přesností.
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice – kvalitní přenosné přístřeší
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice ve formě kvalitního přenosného přístřeší ukotveného do podloží dodává nejen v okolí Olomouce a Šumperku společnost Čekárny – bus.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.
Zvelebení interiéru a exteriéru kulturních a historických objektů tryskáním
Zvelebení interiéru a exteriéru historických a kulturních památek zajišťuje Tryskání a pískování Vladimír Veselý. Renovujeme hrady, zámky, kostely, fontány, kašny sochy a další.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Povrchové úpravy kovů, fosfátovací linka, fosfátování
Společnost GALVA s.r.o. v Prostějově se zaměřuje na služby v oblasti povrchových úprav kovů. Nyní mezi ně zařadila fosfátovací linku s možností pokovení na závěse, v koši nebo i hromadně v bubnu.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Frézované díly a komponenty z hliníku pro letecký průmysl
Přesně frézované CNC díly pro letecký průmysl vyrábí firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o. Dodáváme hliníkové díly a další komponenty pro letectví.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Zámečnické práce na zakázku – brány, zábradlí, balkóny a další
Zámečnické práce na zakázku, jako jsou brány, zábradlí a balkóny podle Vašich představ Vám v Jihomoravském kraji zhotoví stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jiřic u Miroslavi.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG při zpracování kovů
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. využívá při zpracování kovů ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG. Zákazníky máme převážně ze Zlínského, Jihomoravského a Moravskoslezského kraje.