Důležitou součástí každé stavby či rekonstrukce jsou profesionální zednické práce. Můžete si tak vybrat kompletní služby jako opravy a rekonstrukce různých objektů, betonování, štukování, zdění, vyzdívky, omítky vnitřní, venkovní i sanační, fasády, zateplení, obklady, dlažby, rekonstrukce bytových jader a další činnosti.

Zednické práce, obklady, sádrokartony a stavba domů na klíč
Komplexní stavební práce v Jihomoravském kraji. Stavby rodinných domů na klíč. Sádrokartony, obklady, omítky, výkopy, fasády, bourací práce i bytová jádra.
Omítky a fasády rychle a kvalitně na jižní Moravě
Stavíte či rekonstruujete dům, byt, garáž či zahradní dome? Při těchto činnostech zajisté budete potřebovat provést kvalitní omítky. Ty Vám udělá František Kovačík.
František Kovačík realizace omítek a fasád
Rekonstrukce, opravy, vyklízení, údržba bytů před nastěhováním
kompletní rekonstrukce domů a bytů, vyklízení, dokončovací práce, výstavba plotů, obkladačské práce, zednické práce, údržba bytů, rozvody sítí voda, topení elektro
Kompletní realizace novostaveb a výstavba zděných rodinných domů
Realizaci novostaveb, jako jsou zděné rodinné domy, které budou plně odpovídat Vašim snům a představám, zajistí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Zednické práce Břeclav, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytů, rodinných domů
Naše firma Jiří Chudárek z Břeclavi provádí kompletní stavební a zednické práce včetně rekonstrukcí bytů, domů a bytových jader.
Zednické a stavební práce – sádrokartony, obklady, dlažby, zateplení, Brno-venkov, Pohořelice, Mikulov
Bohaté a dlouholeté zkušenosti se stavebními pracemi zaměřujícími se na zednictví má společnost Stavební práce Habiňák z Hrušovan nad Jevišovkou.
Stavební, řemeslné a zednické práce
O veškeré stavební, řemeslné a zednické práce v okolí Ivančic a Moravského Krumlova se postará stavební firma Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald
Nátěry fasád s využitím fasádních barev renomovaných výrobců zajistí firma Kapitán Praha!
Zasloužila by fasáda Vašeho domu nový nátěr? Pak se obraťte na firmu Kapitán Praha s.r.o., kde k nátěrům a oživení venkovních fasád používají výhradně fasádní barvy od renomovaných výrobců.
Rekonstrukce domů, bytů a komerčních objektů, zateplení fasád
Stavební práce od společnosti General Vision spol. s r.o. Kompletní rekonstrukce bytů i rodinných domů. Zateplení budov, zednické práce, truhlářské práce i rekonstrukce bytů na klíč. Sídlíme v Praze.
Venkovní strojní omítky - zateplované, stříkané fasády
Společnost StavTip Chropyně se zaměřujeme i na venkovní strojní omítky v lokalitě Kroměříž, Zlín, Vyškov, Brno. Provádí stříkané, zateplované fasády.
Sádrokartony, zednické práce, rekonstrukce Brno, sádrokartonářské práce, novostavby, bytová jádra
Sádrokartony, zednické práce, rekonstrukce Brno, sádrokartonářské práce, bytová jádra, realizace novostaveb a hrubých staveb, zděné konstrukce, pokládání dlažeb, zhotovení příček.
Tomáš Musil Stavební činnost
Dokončovací stavební práce – obkladačské, dlažební, podlahářské, malířské, natěračské
O realizaci všech stavebních prací, jako jsou práce obkladačské, dlažební, podlahářské, ale i malířské a natěračské, se postará Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Spolehlivé zednické práce nejen pro domy a novostavby k vaší spokojenosti
O zednické práce se vám postará firma Ing. Pavel Kudláč Stavitelství z Mohelna. Zajistíme vám nejen zednickou činnost, ale i kompletní rekonstrukci či přestavbu vaší nemovitosti.
Stavební činnost, zednické práce při rekonstrukcích
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a jiných objektů, zhotovení nástaveb, omítek i fasád zajišťuje společnost Yevheniy Gren, Praha 5.
Veškeré stavební, zednické, sádrokartonové práce při rekonstrukci RD, terénní práce s pokládkou zámkové dlažby
O stavební, zednické a sádrokartonové práce při rekonstrukci RD, o terénní práce s pokládkou zámkové dlažby, se postará stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava v okolí Olomouce i Přerova.
Stavební práce, rekonstrukce, práce ve stavebnictví Praha, sádrokartony, pokládka dlažby, fasády
Stavební práce, rekonstrukce, práce ve stavebnictví Praha, sádrokartony, pokládka dlažby, fasády, zednické a obkladačské práce, stavba rodinných domů na klíč.
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce
Zednické práce, strojní omítky, koupelny, rekonstrukce Hluboká nad Vltavou, obkladačské práce, výstavby domů, pokládka kamenného koberce.
Radek Matásek
Zednické práce – zateplování a nátěry fasád, montáž sádrokartonu
Veškeré zednické práce jako zateplování fasád, montáž sádrokartonu, pokládku zámkové dlažby, vyzdívky i bourací práce zajistí odborníci z Moravského Krumlova, společnost FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích
Čištění, zateplování a nátěry fasád proti řasám a opravy fasád po ptácích provádí stavební sdružení Zednické a výškové práce Morava. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí.
Stavební firma se zaměřením na rekonstrukce Praha
Stavební a zednické práce, rekonstrukce bytů a domů od začátku až po finální dodělávky, instalace topení a klimatizace s nejlepší cenou a příznivými dodacími termíny - Silema Praha s.r.o.
Silema Praha s.r.o.
Stavební práce, rekonstrukce koupelen Praha, zednické, malířské, obkladačské práce, podlahářství
Stavební práce, rekonstrukce koupelen Praha, zednické, malířské, obkladačské práce, podlahářství, bourací práce, úpravy interiérů, nátěry fasád.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Výstavba rodinných domů na klíč, zednické práce Kladno
Stavební činnost, zednické práce, výkopy základů, realizaci střech, instalace, obklady a komplexní dodělávky zajišťuje firma Stavba Bartoš, s.r.o.
Stavba Bartoš, s.r.o.
Hydroizolační a izolační služby, zednické a úklidové práce v Olomouckém kraji
Hydroizolace staveb pro bydlení a firemních budov, izolace střech a teras, vícepráce zednické a úklidové poskytuje společnost Pavel Zimmermann z Přerova.
Kompletní zednické a stavební práce Uničov, rekonstrukce domů, bytů i koupelen, zateplování
Pečlivého zedníka i obkladače naleznete u firmy Smékal Lukáš v Uničově. Poskytujeme vysoce kvalitní zednické a stavební práce. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce domů i bytů včetně zateplování.
Drobná stavební činnost, přípravné a dokončovací práce na stavbě
Pomoc při stavební činnosti, kompletní přípravné práce na stavbě či dokončovací práce včetně generálního úklidu pro předání stavby od Družstvo Julman, Praha.