Důležitou součástí každé stavby či rekonstrukce jsou profesionální zednické práce. Můžete si tak vybrat kompletní služby jako opravy a rekonstrukce různých objektů, betonování, štukování, zdění, vyzdívky, omítky vnitřní, venkovní i sanační, fasády, zateplení, obklady, dlažby, rekonstrukce bytových jader a další činnosti.

Fasády a zateplení budov Jihlava, zateplovací systém, snížení spotřeby energie, strojní omítky
Společnost Stavby Tominec se specializuje na fasády a zateplení budov. Dále realizuje strojní omítky, obkladačské a dlaždičské práce.
Zednické práce a rekonstrukce domů a bytů Zednictví Pamula Ostrava
Hledáte spolehlivou firmu, která pro Vás zajistí veškeré zednické práce a rekonsturkce bytů nebo domů, pak se podívejte na nabídku Zednictví Pamula Ostrava.
Zednické práce, fasády, rekonstrukce, okres Opava
Daniel Kubatka již více než 10 let nabízí veškeré zednické práce v okrese Opava. Zabývá se fasádami, rekonstrukcemi bytů, omítkami, sádrokartony a další.
Zednictví Břeclav, sádrokartonářské, podlahářské, dlaždičské a elektroinstalační práce
Společnost Tomáše Hrubého nabízí nejen kompletní zednické práce, ale také sádrokartonářské, podlahářské, dlaždičské a elektroinstalační práce včetně revizí.
Marmolit – dekorativní stěrková omítka z malých zrníček na úpravu vnitřních i vnějších stěn
MANAZEP – Pavel Knop je firma specializující se na zednické, malířské a natěračské práce. Profesionálně Vám uděláme stěrkovou omítku marmolit a namícháme Vám jakýkoliv odstín, který si budete přát.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Výstavba rodinného domu na klíč od zkušených zedníků – od návrhu až po realizaci
O návrh, dodávku kvalitních materiálů i výstavbu rodinných domů na klíč zajistí stavební společnost ATLANTA a.s. Se sídlem ve Znojmě, ale působící i v okolí Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Spolehlivý hodinový manžel - rekonstrukce, opravy a malování bytů
drobné opravy v domácnosti, malování bytu, hodinový manžel, pokládka podlah, pomoc při stěhování, rekonstrukce, obkladačské a dlaždičské práce
Strojní omítky s moderním vzhledem - pro lepší klimatické podmínky v místnosti
Jsme firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi a provádíme v Tišnově a okolí rychlou a spolehlivou realizaci strojních omítek s moderním vzhledem pro lepší klimatické podmínky v místnosti.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Zednictví, stavitelství - půdní vestavby, hrubé stavby, zateplení domu v okolí Třebíče
V oboru zednictví, stavitelství působí Jaromír Vyhnálek z Jemnice. Přijímá zakázky v okolí Třebíče, Dačic. Provádí převážně půdní vestavby, zateplení domu, hrubé stavby i RD na klíč.
Služby hodinového manžela Praha – profesionální přístup a kvalitně odvedená práce
Potřebujete nutně sestavit nábytek který jste si zakoupila a nemáte doma partnera či manžela ani nikoho v okolí kdo by vám pomohl? Teď už ano, využijte služby hodinového manžela.
Stavební práce Kroměříž, rekonstrukce historických objektů, tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Společnost Ing.Nedoma s.r.o. se zabývá stavebními pracemi v oborech HSV i PSV.Specializujeme se především na rekonstrukce, kdy nabízíme zednické, zateplovací, tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Vnější strojní omítky - fasádní omítky na rodinných, bytových domech
Na strojní fasádní omítky na RD i bytových domech se specializuje pan Alfréd Popek. Pro vnější omítky používá materiál ProfiBaustoffe. Působí především v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Stěrková omítka místo štuků - hladký a rovný povrch stěn, funkční a ekonomické řešení
Naše firma MANAZEP- Pavel Knop pracuje s kvalitními materiály a za pomocí stěrky Vám vytvoří dokonale hladký povrch Vaší omítky. Jedná se o praktické a ekonomické řešení téměř do každé stavby.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Sádrové, štukové vnitřní strojní omítky - omítání stěn, stropů v rodinných, bytových domech
Alfréd Popek se zaměřuje na strojní omítání stěn a stropů v rodinných a bytových domech. Pro vnitřní strojní omítky používá kvalitní hmoty ProfiBaustoffe. Působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Zhotovení, realizace strojních omítek u rodinných, bytových domů
Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek u rodinných a bytových domů. Zhotovení strojní omítky je rychlé a kvalitní. Působnost firmy - Jihomoravský, Zlínský kraj a Olomoucký kraj.
Stříkané fasády rychle - nátěry omítkových fasád, lepené tepelné izolace
Firma Omítky Popek s.r.o. přijímá zakázky na stříkané fasády v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Řešíme lepené tepelné izolace, nátěry omítkových směsí. Chcete-li mít fasádu rychle, oslovte nás.
Zednické, sádrokartonářské, malířské, tapetářské práce, pokládka obkladů a dlažeb, Praha
Firma SenBau s.r.o. se zabývá především zednickými pracemi. Součástí naší činnosti jsou také sádrokartonářské, malířské a tapetářské práce a pokládka obkladů a dlažeb, dle požadavku zákazníka.
Kompletní opravy historických památek a objektů
Veškeré stavební a zednické práce spojené s opravou historických památek zajistí v okolí Dačic, Telče a Slavonic stavební firma Jaromír Vyhnálek.
Stavební práce a zednické práce - od bourání po vymalování či izolační práce
Stavební práce a zednické práce v Hradci Králové pro Vás zařídí společnost pana Roberta Tuleje, která Vám pomůže nejen se stavením, ale i bouráním nebo Vám pomůže vymalovat.
Strojové omítání kvalitní štukovou omítkou ušetří čas i peníze - IL stavební, s.r.o.
Společnost IL stavební, s.r.o. z Prahy se zabývá strojním omítáním pomocí kvalitních štukových omítek, ale pomůže i s pokládkou dlažby nebo zateplením fasád.
Pokládka dlažby, zednické práce nebo oprava fasád - Martin Prouza
Martin Prouza sídlí v Malšicích nedaleko města Tábor a poskytuje zednické, obkládačské a pokládkové práce za dobrou cenu a kvalitně provedené.
Práce na střeše i kolem domu - pokrývač, klempíř a zedník Josef Zima
Pan Josef Zima z Kutné Hory nabízí kompletní stavební práce v okolí Kutné Hory. Pomůže Vám jak s pokrytím střechy, tak s hydroizolací střech, zateplením fasády a dalším.
Pokládka dlažeb a obkladů nebo zateplování fasád od JutaSTAV s.r.o.
Společnost JutaSTAV s.r.o. provádí v Praze a ve Středočeském kraji zednické práce a specializuje se na pokládku dlažby nebo obkladů nebo zateplování fasád.
Rekonstrukce rodinných domů a bytů a další stavební práce od Radim Brabec
Radim Brabec z Násedlovic z okolí Hodonína pro Vás zajistí veškeré rekonstrukční práce rodinných domů a bytů. Od stavebních a zednických prací po pokládku podlah.