Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Prodej a pokládka podlah a podlahových krytin Praha, renovace podlah, renovace parket, broušení
Svým zákazníkům z okolí Prahy nabízíme prodej a pokládku podlah a podlahových krytin, montáže podlah, renovace a broušení všech druhů podlah, včetně renovace parket.
Vinylová podlaha - odolné proti poškrábání, oblíbené pro přirozený dřevěný vzhled, vodoodolné
Pokud nezávazně poptáváte vinylovou podlahu, můžete se obrátit na společnost Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou, která se zabývá prodejem a pokládkou jakéhokoliv typu podlahy.
Podlahy Pavel Kasal
Lité samonivelační potěry
Jedná se o chytré řešení podlah pro bytové a administrativní budovy formou samonivelačního potěru na bázi síranu vápenatého.
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Montáž všech druhů podlahových krytin Liberec PVC, lina, korku, koberce, plovoucích podlah
Firma Podlahy-LBC.cz. z Liberce se zabývá veškerými druhy podlahářských prací, jak pro státní instituce, úřady, firmy, také i pro občanskou výstavbu.
Podlahy, podlahové vytápění a omítky
Anhydritové a cementové podlahy, podlahové vytápění, strojní omítky, sádrokartony a další stavební práce od společnosti z Jablonce nad Nisou.
Zátěžové, protiskluzové průmyslové podlahy, rekonstrukce, opravy
Rekonstrukce, opravy zátěžové a protiskluzové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové panely z PVC od firmy PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Betonové podlahy České Budějovice, realizace hlazených betonových podlah do rodinných domů
Využijte našich kompletních služeb při realizaci strojeně hlazených betonových podlah do rodinných domů, bytových domů, komerčních prostor, provozoven, apod.
Podlahářství, realizace podlah Nový Jičín, plovoucí a dřevěné podlahy, parkety, korek, koberce
Máme velkou praxi v rekonstrukcích starých podlah a pokládkou PVC. Řešíme složité skladby a pomáháme stavebním firmám v projektech.
Profesionální dodávka a montáž podlahových krytin České Budějovice, podlahářské práce
Renovace a údržba všech druhů podlahových krytin, schodů apod., nabízíme dodání a montáž venkovních teras, profesionální dodávka a montáž podlahových krytin.
Podlahářství Petrlík Jihlava, pokládky podlah v bytech, domech, renovace podlah, zaměření podlah
Zaměřujeme se hlavně na pokládku krytin u konečných zákazníků a to jak bytů, tak rodinných domků a z menší části i komerčních projektů.
Velmi odolné polyuretanové a epoxidové podlahy dle konkrétních požadavků
Epoxidové a polyuretanové podlahy jsou velice odolné v krokové vrstvě vůči vodě, olejům, ropným produktům a kyselinám - PODLAHOVÉ SYSTÉMY – Červinka & Syrový Liberec
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Fišer Interiéry Louny, realizace podlah, dveří, oken, schodišť, vestavěných skříní, žaluzie
Fišer Interiéry Louny, zabýváme se prodejem, montáží a servisem podlah, dveří, schodů, plastových oken a žaluzií.
Podlahářství, podlahářské práce Praha, pokládka koberců, PVC podlah, linolea, pokládka vinylu
Nabízíme veškeré podlahářské práce, svým zákazníkům nejen z Prahy položím koberec, lino, PVC, vinylové podlahy a také zajistím montáž oken a obložkových zárubní.
Vinylové podlahy DesignArt - velkobchod, prodej, pokládka
Vinylové podlahy DesignArt - exkluzivní kolekce belgického výrobce IVC jsou součástí sortimentu společnosti Boma Parket s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Prodej a pokládka podlahových krytin Praha, plovoucí dřevěné podlahy, linolea, PVC, korek, koberce
Provádíme dodávky a pokládku podlahových krytin jako jsou plovoucí dřevěné nebo laminátové podlahy, PVC a vinylové podlahy, linolea, marmolea, korek a koberce.
Pokládka podlah všeho druhu Brno
Pokladka podlahových krytin, vinylové podlahy, PVC podlahy, renovace či položení parket, kobercové pokládky s nejvyšší precizností, nejlepší cenou a dodacími termíny od Podlahářství David Albrecht.
Průmyslové betonové podlahy interiérové, venkovní - realizace, opravy
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj se specializuje na průmyslové betonové podlahy interiérové i venkovní. Realizace i opravy podlah provádí po celé ČR.
Podlahové krytiny Marmoleum, PVC, WPC s odbornou pokládkou
Rozhodli jste se k rekonstrukci stávající podlahy? Stavíte dům a hledáte dodavatele kvalitní podlahy? Realizujete výstavbu nové terasy či okolí bazénu? Se vším Vám pomůže naše společnost Jiří Horák.
Podlahářství zajistí pokládků koberců, realizace podlah od A do Z - PVC, vinylové, laminátové podlahy
Podlahové studio Holešov zajistí podkládku koberců a realizace podlah - PVC, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy. Podlahářství Radek Sedláček přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj.
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů, protiskluzové podlahy od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Podlahářství Brno, pokládka a renovace podlah, laminátové, plovoucí i dřevěné podlahy
Podlahářství Brno, pokládka a renovace podlah, laminátové, plovoucí i dřevěné podlahy, koberce, PVC, korkové podlahy, marmolea, parkety.
Lité terrazzo - odolné, dekorativní podlahy s vysokým leskem do každého interiéru
Specialistou na lité terrazzo, teraco - odolné, dekorativní podlahy s vysokým leskem je firma Kamil Bílý - průmyslové podlahy z Hranic. Teraco je vhodné do každého interiéru.
Linoelum v rolích, pvc, vinylové podlahy v dílcích - prodej krytin s pokládkou
Spolehlivý partner pro výběr a prodej podlahových krytin včetně pokládky je firma Machů Podlahy z Opavy. Prodáváme linoelum v rolích, pvc a vinylové podlahy v dílcích a další podlahové krytiny.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce, plovoucí podlahy, exotické masivní podlahy, mozaikové a kazetové podlahy, linolea, PVC.