Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Podlahářské práce, dodávka materiálů, přípravné práce, pokládka, servis, renovace podlah
Společnost Podlahy Knápek s.r.o. se již od roku 1996 věnuje podlahářským pracem. Samozřejmostí je také dodávka materiálů a přípravné práce, pokládka a servis. Nabízíme také renovace starších podlah.
Cementové potěry Olomouc - pokládka hlazených cementových potěrů
Cementové potěry pokládá v okolí Olomouce firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Dodání a pokládka podlah, výroba a montáž vinylových schodů a lišt
Společnost OSWALD PARKET spol. s r.o. se sídlem v obci Opočno zabývá komplexním dodáním, pokládkou (dřevěné, vinylové, parketové a plovoucí) a také výrobou a montáží vinylových schodů a lišt.
Specialisté na strojní omítky, lité podlahy a strojní nebo zateplené fasády
Rodinná firma VKN-OMÍTKY s.r.o. se sídlem v Berouně ve Středočeském kraji se již mnoho let specializuje na strojní omítky, lité podlahy a strojní nebo zateplené fasády.
Komfortní interiérové lité podlahy, měkké podlahové stěrky - jednolitá bezespará podlaha
Společnost Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje komfortní interiérové lité podlahy, jde o měkké podlahové stěrky. Jednolitá bezespará podlaha je k dispozici v mnoha barvách.
Prodej a odborné položení korkových a jiných druhů podlah
Prodej a odborné položení koberců, korkových, plovoucích i laminátových podlah, linolea a marmolea zajistí v oblasti Jihlavy pan Pavel Kasal
Podlahy Pavel Kasal
Polep, obklad schodů vinylem, vinylové schody a podlaha ve stejném designu
Firma Pavel Bradáč - EFEKT Kunovice má specializaci na vinylové podlahy a polep, obklad schodů vinylem. Schody i podlaha tak mohou být sladěny. Zakázky přijimáme v okolí Hodonína, Zlínském kraji.
Stěnová ušlechtilá, podlahová stěrka Pandomo-stěrkové podlahy
Odolné stěrkové podlahy si získali velkou oblibu. Podlahová stěrka Pandomo, která se aplikuje také jako stěnová stěrka, má široké možnosti využití. V okrese Zlín se obracejte na firmu FRANC.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Lumír Mucha - anhydritové a cementové podlahy Jablonec nad Nisou
Firma SO STAVO Lumíra Muchy se zabývá stavebními pracemi. Naší specializací je především zhotovení anhydritových a cementových podlah.
Pevné, krásné a praktické artbetonové podlahy
Realizujeme ražené dlažby Artbeton které vzhledově napodobují přírodní materiály – ražené dlažby jsou krásné, pevné a praktické - PODLAHOVÉ SYSTÉMY Červinka & Syrový Liberec
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Strojně hlazené průmyslové betonové podlahy - vnitřní, venkovní, barevné
Firma Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje vnitřní a venkovní průmyslové podlahy i v lokalitě Olomoucký, Moravskoslezský a Jihomoravský kraj. Jde o strojně hlazené betonové podlahy.
Prodej, realizace a rekonstrukce podlah – odborníci v oboru podlahářství
Realizace a pokládky podlahové krytiny, renovace a opravy podlah v Praze a jejím okolí provádí Karel Janovský s jeho společností VK Parket.
Pokládání a renovace parket a plovoucích podlah Praha, vysokotlaké čištění pískováním
Naše firma Vám nabízí dodávky a montáže klasických dřevěných parket, vlysů, dodávky a montáže plovoucích dřevěných a laminátových podlah, kompletní repase podlah a opravy.
Dřevěné podlahy na klíč Pardubice, podlahy, lina, koberce, renovace podlah, obklady stěn a schodišť
Naše firma z Pardubic provádí veškeré truhlářské a podlahářské práce, pokládka dřevěných podlah, parkety, lité podlahy, koberce, PVC, lina, obklady stěn, renovace podlah.
Pokládka podlah, renovace a rekonstrukce stávajících podlahovin a čistění
Realizace a pokládka podlah, společnost provádějící položení podlahových krytin, prodejce podlah, vinyl, laminátové podlahy, koberce i marmoleum – to vše umíme – my v Podlahářství Láska.
Podlahářství Láska s.r.o.
Podlahářské práce - rekonstrukce podlah, pokládka koberců, PVC, vinylu
Rekonstrukce podlahy jen od spolehlivé firmy. V regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště, Hodonín provádí podlahářské práce Pavel Bradáč - EFEKT. S námi pokládka koberců, PVC, vinylu bez starostí.
Schody - zakázková výroba ke každému typu podlahy, Praha 6
Na zakázku vyrábíme schody ze všech podlahových materiálů, které nabízíme ve vzorkovně na Praze 6 - Břevnově.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Podlahy na terasu různých druhů a dekorů - velkoobchod Praha
Výběr kvalitní podlahy je důležitý nejen v obýváku nebo kuchyni. Také v případě, že v létě rádi sedáváte na terase, byste měli výběru podlahy věnovat zvýšenou pozornost.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Podlahářství Olomouc, podlahářské práce, pokládka plovoucí, vinylové i korkové podlahy, koberců
Naše firma provádí veškeré tesařské a podlahářské práce, zajišťujeme pokládku plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců, renovace, broušení a lakování podlah.
Průmyslové podlahy Praha, epoxidové, polyuretanové, cementové, asfaltové stěrky, fóliové izolace
Acidotechna spol. s r.o. se zabývá již celou řadu let prováděním vysoce kvalitních, chemicky a mechanicky odolných podlah z mnoha typů tuzemských i zahraničních materiálů.
Dřevěné terasy Thermowood Český Krumlov,  tepelně upravené dřevo z finské borovice
Naše firma z Českého Krumlova se zabývá prodejem a pokládkou různých druhů podlahových krytin a teras Thermowood.
Průmyslové podlahy Praha, podlahy antistatické, protiskluzné, olejivzdorné, chemicky odolné
Provádíme realizace průmyslových podlah pro průmyslové odvětví, pro potravinářství, pro sklady, nemocnice, obchody a reprezentační prostory.
Stavební práce Liberec, stavební a zednické práce, pokládka a rekonstrukce podlah
Nabízíme kompletní stavební a zednické práce, oslovit nás můžete i pro pokládku a rekonstrukce podlah.
Podlahářské práce, položení plovoucích i dřevěných podlah
Stavíte či rekonstruujete vaše obydlí či firemní prostory? Toužíte po krásné a kvalitní podlaze? Tak neváhejte a kontaktujte naši společnost Podlahářství Petr Wick, Náchod.