Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Rozebíratelný podlahový systém - PVC panely, prodej zátěžové podlahové panely
Prodej, dodávka, opravy, rozebíratelný podlahový systém, PVC panely, lehce udržovatelné zátěžové podlahové panely dodává naše firma PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Renovace, opravy a pokládka parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály
O poničenou podlahu se postará LASPO podlahářství, s.r.o. Provádíme renovace, opravy a pokládku parket a dřevěných podlah pro byty, RD, školy, tělocvičny a sály v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Interiérové profily, přechodové lišty a schodové hrany – kompletní sortiment a služby k podlahám
Komplexní řešení týkající se pokládky podlah včetně dodávky interiérových profilů, přechodových lišt a schodových hran má ve svém sortimentu společnost Machů Podlahy působící hlavně v Opavě a Ostravě.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Korková podlaha do bytu i rodinného domu pro úsporu tepelné energie, proti hluku a vhodná pro alergiky
Jihlavská firma Podlahy Pavel Kasal je prodejcem koberců, podlah a v nabídce mají také korkové podlahy, které Vašemu domovu zajistí odhlučnění a úsporu nákladu za topení.
Podlahy Pavel Kasal
Pokládka podlah, dřevěné, laminátové podlahy, dřevěné terasy, obkládání schodů
Společnost Podlahy Bertl nabízí pokládku různých druhů podlah. Pokládáme dřevěné plovoucí či laminátové podlahy, dřevěné terasy a obkládáme schodiště.
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Příprava podkladu pod samonivelační anhydritovou podlahu
Firma Beton Znojmo se kromě samotné aplikace anhydritové podlahy postará o kompletní přípravu podkladu pro samonivelační anhydritový potěr.
Podlahy pro nadměrnou zátěž, odolné vůči vlhku – čerpání cementového potěru
Podlahy odolné vůči vlhku a vhodné do prostor s nadměrnou zátěž dodává firma Beton Znojmo. Postaráme se o čerpání cementového potěru v okolí Znojma a Třebíče.
Kompletní podlahářský servis – profesionální služby a dokonalý design
Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou, to je profesionální tým podlahářů, který zajistí kompletní podlahářský servis. Vsaďte na dokonalý design za rozumnou cenu.
Podlahy Pavel Kasal
Obkládka, pokládka a obložení schodů a schodišťových stupňů pomocí podlahových krytin Brno město a venkov
Obkládku, pokládku a obložení schodů a schodišťových stupňů pomocí podlahových krytin provádí firma LASPO podlahářství, s r.o. Obkládku a další podlahářské práce zajistíme v Brně město a venkov.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Samonivelační anhydritové podlahy Liberec - skladba pro řešení podlahy s větší plochou
Anhydrit se používá k realizacím litých podlah. Jedná se o o síran vápenatý CaSO4, který se smísí s pojivy, kamenivem, přísadami zlepšujícími zpracovatelnost materiálu a s vodou.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Nejlepší podlahové krytiny v Praze od specialisty BOMA PARKET s.r.o.
Potřebujete kvalitní a profesionální podlahovou krytinu? BOMA PARKET s.r.o. nabízí široký sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah a je specializovaným dodavatelem na trhu.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR nově ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, Praha 6
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR jsou velmi praktické a přitom designové. Nově je najdete ve vzorkovně společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Realizace litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem
O realizaci litých betonových podlah s rovným a pevným povrchem, které jsou vhodné do novostaveb i rekonstruovaných objektů, se postará firma Beton Znojmo.
Podlahářství – kompletní dodávka podlahy na míru od přípravy podkladu až po dodávku finální krytiny
Kompletní dodávku podlahy na míru od přípravy podkladu po dodávku finální krytiny a její následnou údržbu zajistí firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ze Znojma.
Prvotřídní pokládka podlah pro byty, kanceláře, domy i obchodní centra
S výběrem správné podlahy vám poradí firma Podlahy Pavel Kasal. Pokládáme podlahy z prvotřídních materiálů pro interiéry bytů, kanceláří, domů, ale i průmyslových objektů na Vysočině.
Podlahy Pavel Kasal
Podlahářské práce, pokládka podlahových krytin, renovace podlah
Podlahářství Oldřich Nevařil poskytuje komplexní podlahářské práce. Nabízíme pokládku i renovaci podlahových krytin.
Renovace, opravy, údržba a čištění podlah, Podlahářství Láska s.r.o.
Společnost Podlahářství Láska s.r.o. se zabývá renovací, opravami, údržbou i čištěním podlah jakéhokoliv druhu. Renovujeme staré dřevěné podlahy.
Podlahářství Láska s.r.o.
Marmoleum – ekologická přírodní podlahová krytina pro Váš domov
Firma Pavel Kasal na Vysočině prodává a zajišťuje pokládku marmolea - kvalitní, přírodní a ekologické podlahové krytiny pro Váš domov.
Podlahy Pavel Kasal
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Špičkové podlahové krytiny, které měníme v domech, bytech a komerčních budovách
O výměnu staré podlahové krytiny za novou se postará firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou. Kvalitní podlahy pokládáme v domech, bytech, komerčních a administrativních prostorách.
Podlahy Pavel Kasal
QUICK-STEP plovoucí laminátová podlaha - pokládka od profesionálů
Společnost Podlahy Kasal poskytuje komplexní podlahářské práce a zajistí Vám pokládku plovoucí laminátové podlahy QUICK-STEP, která je velmi oblíbená díky svému atraktivnímu vzhledu a vlastnostem.
Podlahy Pavel Kasal
Prodej podlahových krytin za nízké ceny - podlahové studio zajistí i pokládku
Podlahové studio Jegla Babice se zabývá prodejem podlahových krytin všeho druhu. Překvapí Vás naše nízké ceny. Naše podlahářství zajistí i pokládku, působíme v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno
Vymalování bytů a tapetování již od jedné stěny, malířské práce, natěračské práce Brno. Drobné opravy v domácnosti, hodinový manžel, kompletní údržba nemovitostí, pomoc při stěhování.
Vinylové, laminátové a dřevěné podlahy Praha  - široký výběr -  Vyberte si u nás!
Poskytujeme vše pro dřevěné, vinylové, plovoucí, korkové podlahy, PVC krytiny a další podlahy. Provádíme renovaci parket a pokládku a broušení dřevěných podlah.