Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Betonářské práce – kvalitní průmyslové podlahy
S betonářskou prací a betonáží průmyslových podlah Vám pomůže stavební společnost ATLANTA, a.s. ze Znojma, která provádí lité podlahy - anhydritové, cementové.
ATLANTA, a.s.
Odolné, vinylové podlahy - Thermofix, Therdex, Gerflor, Wineo
Vinylové podlahy Thermofix, Therdex, Gerflor, Wineo se vyrábí z tvrzeného PUR, jsou tedy velmi odolné. Můžete je pořídit v Podlahovém studiu Jegla z okresu Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
CONFALT – speciální bezspárový povrch pro vysoké namáhání odolný vůči vysokým teplotám
Povrch s flexibilitou asfaltu a pevností malty – to je CONFALT, speciální bezspárový povrch odolný vůči vysoké námaze i teplotám od společnosti PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Odolné zátěžové, bytové koberce do obýváku, dětské vzory-různé šíře
Koberce různé šíře zakoupíte v Podlahovém studiu Jegla z okresu Uherské Hradiště. Vyberte si u nás odolné zátěžové koberce nebo bytové koberce do obýváku i pro dětské pokoje.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výstavba podlahy rychle suchou cestou bez betonování - příprava podkladu
Nečekejte týdny až vytvrdne beton - firma LASPO podlahářství připraví podklad na výstavbu podlah rychle suchou cestou bez betonování! Spokojené zákazníky máme již v Brně, Hodoníně i Znojmě.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Opravy podlahy bez omezení provozu, PVC panely
Opravy podlahy bez omezení provozu provádí firma PODLAHY Liška, s.r.o. průmyslové podlahy, skladové plochy, výrobní haly. Zátěžové podlahové panely z PVC.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Betonové podlahy pro průmyslové objekty – novostavby i rekonstrukce
O aplikaci průmyslové betonové podlahy v rekonstruovaných nebo nově stavěných průmyslových objektech v okolí Olomouce se postará firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Prodej a profesionální pokládka PVC podlah a linolea - podlahářství
Podlahářství Tom&Ka z Opavy Vám zajistí prodej i pokládku PVC či linolea. Jako firma s dlouholetými zkušenostmi Vám zaručujeme profesionální služby a pomůžeme Vám s podlahou dle Vašich představ.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt
Prašná podlaha, zaprášené zboží – řešením je litý asfalt, který je taková moderní stavební hmota v pozemním stavitelství a specializuje se na nej firma Jiří Víšek, spol. s r.o. z Kyjova
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Anhydritové podlahy s rychlou realizací, za nízké ceny - odborná pokládka izolantu
Rychlou realizaci anhydritové podlahy zajišťuje v okolí Brna společnost Zednictví Jeneš, s.r.o. Položíme Vám podlahu, která je pochozí za pouhé 1-2 dny. Rádi Vám také pomůžeme s pokládkou izolantu.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Realizace podlah a sádrokartonů – kompletní stavební, zednické a obkladačské práce
Kompletní stavební, zednické a obkladačské práce včetně realizace a pokládky podlah a sádrokartonů provádí specialisté společnosti Tomáš Viktorini s.r.o. v okolí Prahy.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Pokládka vinylové plovoucí podlahy – práce prováděná specialisty
Pokud si chcete pořídit vinylovou plovoucí podlahu a nechat pokládku na odbornících, využijte společnost Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Profesionální podlahářské práce, broušení parket, hloubkové čištění podlah, suché podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, reko
Podlahy Řeháček nabízí profesionální podlahářské práce pro váš domov. Firma provádí broušení, čištění, montáž, rekonstrukce a opravy podlah z kvalitních materiálů.
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Systém SUPERBETON® - leštění, broušení, barvení a zpevnění betonových podlah
Revoluční technologie renovace betonových podlah, která udělá i ze staré betonové podlahy atraktivní povrch s vysokou životností, to je systém SUPERBETON® od firmy PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Profesionální renovace parket na klíč - pro domy, byty, školy a jiné velké areály
Profesionální renovací parket na klíč se zabývá naše Podlahářství Tom&Ka s.r.o., jež v okolí Opavy a Ostravy provádí broušení a jiné povrchové úpravy parket pro domy, byty, školy a další velké areály.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Pokládka podlahových krytin-lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy
Položení lina, pvc, vinylu, plovoucí podlahy v regionu Uherské Hradiště provádí Podlahové studio Jegla. Precizní pokládka podlahových krytin je důležitá, nechejte ji odborníkům.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Žulové dlažby, úprava povrchů, živičné povrchy, asfaltové povrchy, betonové dlažby, Olomouc
Firma Dlažby Dušan Ježorský nabízí profesionální a spolehlivou realizaci povrchů na klíč.
Dušan Ježorský Dlažby – realizace, Olomouc
Parketové podlahy – pokládka nových parket, renovace a broušení parket
Komplexní servis parketových podlah, jako je pokládka nových parket nebo renovace a broušení starých parketových podlah poskytuje v okolí Opavy Podlahářství Tom&Ka s.r.o.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Realizace průmyslových podlah - pokládka litého asfaltu a litých epoxidových podlah.
Průmyslové lité podlahy a jejich pokládka, specializace na průmyslové podlahy, lité asfalty a lité epoxidové podlahy to je práce pro společnost Jiří Víšek spol. s.r.o. v Kyjově.
Jiří Víšek, spol. s r.o.
Průmyslové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely
Průmyslové podlahy,rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely, prodej, montáž, pokládky i opravy podlah od firmy PRIEMYSELNÉ PODLAHY A - Z, s.r.o. Senec.
PRIEMYSELNÉ PODLAHY A - Z, s.r.o.
Profesionální pokládka podlah a obkladů, tesařství, pokrývačství a instalatérství v Německu - firma Stagast s.r.o. Ústí nad Labem
Nabízíme profesionální pokládku podlah a obkladů, tesařské, pokrývačské a instalatérské služby v Německu. Jsme spolehlivou firmou a na trhu působíme již 12 let.
STAGAST s.r.o. Stavební práce a projekty Německo
Podlahářství Opava - podlahové krytiny, koberce, vinylové podlahy, dřevěné podlahy
Prodejem a pokládkou podlahových krytin se zabývá společnost Tom&Ka s.r.o. z Opavy, která má dlouholeté zkušenosti a pravidelně školené podlaháře s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Dřevěné podlahy Uherské Hradiště - podlahové krytiny s odbornou pokládkou
Kvalita, krása a trvanlivost dřevěných podlah je dostupná i za příznivou cenu. Podlahové studio Jegla Babice Uherské Hradiště se zabývá prodejem a odbornou pokládkou kvalitních dřevěných podlah.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště