Potřebujete novou podlahu či renovaci původní? O vaše požadavky se postarají kvalifikovaní odborníci provádějící podlahářské práce. Můžete si tak vybrat služby jako příprava podkladu, pokládka podlahových krytin a koberců, renovace parket, strojní broušení, lepení, penetrace, vyrovnání, vysátí podlahy, poradenství a údržba.

Interiérové oblázkové koberce - kamínková bezspárová podlaha se snadnou údržbou
Vyměňte starou dlažbu za kamínkový koberec. Interiérové oblázkové bezspárové podlahy se snadnou údržbou dodává včetně pokládky spolehlivá firma Profistone s.r.o. Tábor.
Plovoucí podlahy, PVC – Tvrdík Čáslav, Nymburk, Praha východ
Nabízíme kvalitní a pohodlné plovoucí podlahy a PVC - odolné a velmi snadno udržovatelné
Betonové potěrové podlahy pro haly, sklady, garáže, moderní technologické postupy
PROFI BETON s.r.o., společnost z Pardubic zaměřující se na výrobu a pokládku betonových potěrových podlah. Disponujeme kvalitními betonovými směsmi a využíváme nejmodernější technologie na trhu.
Interiérová a exteriérová kamínková litá dlažba – kvalitní povrch beze spár
Vlastním produktem Stavitelství MB s.r.o. je kamínková litá dlažba. Kvalitní povrch podlahy beze spár v interiéru i exteriéru zajistí originální kamínková dlažba PROFISTONE.
Pokládka laminátových plovoucích podlah, odborně provedené podlahářské práce jižní Čechy
VM Podlahářství Václav Horkel, firma zabývající se pokládkou podlahových krytin různého typu. Provádíme všechny druhy podlahářských prací, odborně a se zárukou. Sídlíme ve městě Tábor.
Kvalitní podlahářské práce, pokládka dřevěných, laminátových či PVC podlah se sídlem v Praze
Podlahářství − Jiří Horák poskytuje kompletní podlahářské práce, provádíme pokládku dřevěných, laminátových či PVC podlah. Využíváme značkové materiály s vysokou životností.
Podlahářské práce, pokládka a renovace podlah, prodej podlahových krytin, Jindřichův Hradec
Podlahářské práce, pokládku, renovaci a prodej podlahových krytin dřevěných, vinylových, PVC, marmolea či koberců realizuje Podlahářství Miloš Hummel, Jindřichův Hradec.
Renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů  - hloubkové čištění
Renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů - hloubkové čištění, sanace, ochranné nátěry provádí firma Dema-servis ve Znojmě.
Podlahářské práce, pokládka plovoucích, laminátových, dřevěných, masivních podlah
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, laminátových, dřevěných, masivních, vinylových podlah a s tím spojenou montáž lišt, broušení a lakování provádí Martin Sladký - Stavby WBS.
Podlahářské práce, pokládka plovoucích podlah, laminátových, dřevěných, Praha 8
Podlahářské práce, pokládku exteriérových a interiérových podlah, plovoucích, laminátových, dřevěných, vinylových podlah provádí společnost Ladislav Neubauer - stavební práce, Praha 8.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Vinylové podlahy Jičín - JEKA Interier
Vinylové podlahy dokonale imitují dřevěné podlahy. Jejich pokládka nezabere tolik času a velmi jednoduše se udržují.
Kamenná podlaha, kamenný koberec v interiéru, domě
V interiéru bytu či v domě lze položit kamenný koberec. Kamenná podlaha, strop či stěna mají využití ve všech místnostech. Firma JK Kámen Kroměříž působí i v regionu Brno, Zlín, Olomouc.
Kvalitní epoxidové oblázkové podlahy beze spár- vhodné do všech typů interiérů
Originální epoxidové oblázkové podlahy beze spár vhodné do všech typů interiérů Vám zajistí firma Stavitelství MB s.r.o. se svým vlastním produktem PROFISTONE. Působíme v Táboře a po celé Vysočině.
Podlahářství Lázně Bělohrad - JEKA INTERIER
Naše firma vám nabízí kompletní servis podlahové krytiny, od návrhu, přes zaměření, až po položení - Jeka podlahy a dveře Josef Kyselo Jičín
Profesionální systémy renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů
Profesionální systémy renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů - péče o podlahy, ochrana parket a korku nabízí firma Dema-servis z Žerotic.
Kamenný, mramorový koberec, kamínek-na zem, stěny, strop
Firma JK Kámen Kroměříž pokládá kamenný, mramorový koberec v interiéru i exteriéru. Kamínek lze aplikovat na zem, stěny i strop. Působíme po celé ČR - často v okrese Zlín, Olomouc.
Epoxidové oblázkové podlahy - realizace litých kamínkových podlah
Dejte Vašemu prostoru punc originality. Pořiďte si epoxidovou oblázkovou podlahu. Realizaci litých kamínkových podlah Vám zajistí odborníci ze společnosti Profistone s.r.o. Tábor Vysočina.
Prodej plovoucí dřevěné podlahy Trutnov Jaroměř
Firma CZ PODLAHY s.r.o Trutnov se zabývá prodejem a pokládkou podlahových krytin.
Cementové podlahy -  samonivelační potěr Cemflow
Přímo na stavbu vám dovezeme čerstvou cementovou podlahu Cemflow - SO STAVO Jan Pešek Jablonec nad Nisou
Koberce v rolích, v metráži i kusové za super ceny včetně pokládky
Koberce tlumí hluk a zútulní prostor. Různé druhy koberců v rolích, v metráži i kusové má v nabídce firma Machů Podlahy z Opavy. Koberce prodáváme za super ceny včetně možnosti jejich pokládky.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Renovace historických podlah Praha - oprava parket na hradech a zámcích
Renovujeme a opravujeme historické podlahy hradů, zámků a jiných budov a památek. Naše pražská firma se postará o jakékoliv podlahy
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Špičkové plovoucí podlahy pro alergiky za super ceny
Laminátové plovoucí podlahy výborným způsobem napodobují tradiční vzhled dřevěné podlahy, přičemž si zachovávají vlastnosti snadné instalace a trvalé odolnosti - Václav Turek Podlahářství Lanškroun
Dřevěné podlahy Lanškroun
Dřevěné plovoucí podlahy od naší firmy Václav Turek Podlahářství jsou nejen velmi kvalitní, ale i nadčasové. Jejich provedení se hodí do každého interiéru.
Spolehlivé podlahové topení co rozvede teplo do celého domu
Zajišťujeme přípravu podkladu a pokládku izolačních vrstev před pokládkou podlahového topení - Jan Pešek SO STAVO Jablonec nad Nisou
Rychlá pokládka plovoucích a dřevěných podlah za příznivou cenu
Pokládka nové podlahy, dřevěné i plovoucí podlahy, podlahy do domů a bytů za příznivou cenu, pokládku laminátových podlah a další nabízí Jiří Kacetl Best SDK, Znojmo.