Hledáte kvalifikované odborníky na veškeré plynařské práce? V této oblasti vám odborníci zajistí rozvody plynu od hlavního uzávěru až po spotřebič, montáž a demontáž plynového potrubí, zapojení plynových spotřebičů, výměny, opravy a revize plynových kotlů a topidel, revize plynových zařízení, detekce úniků plynu a další služby.

Instalace plynu Kolín Nymburk Čáslav plynové přípojky Poděbrady
Jednou z několika činností firmy Rely-SH s.r.o. je instalace plynu a rozvodů plynu a to jak pro občanskou, tak i pro průmyslovou výstavbu. Zajistíme údržbu, opravy i revize. Samozřejmostí jsou montáže a opravy regulátorů tlaku plynu. Pomůžeme a dodáme či vyměníme plynové kotle i spotřebiče. Přijďte se poradit s profesionály.
Montáž technických a topných plynů, hořákové, topné systémy
Naše firma nabízí v průmyslovém odvětví: - hořákové a topné systémy průmyslových pecí - dodávky a montáže regulačních zařízení topných a technických plynů - servis a revize po celé ČR a SR. Opravy: - regulátorů - armatury - pojistné ventily - hořákové systémy.
PIRES s.r.o.
Servis, oprava plynové, kondenzační kotle, ohřev vody, topidla, plynové bojlery Znojmo, Jindřichův Hradec
Pokud Vás v závislosti na teple a teplé vodě delší dobu trápí problémy s Vaším kotlem, pak je tady pro Vás firma Petr Hromádka, servis plynospotřebičů.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Servisní pohotovost plynové spotřebiče, úniky plynu Praha
Plynařské a topenářské centrum Praha. Plynové kotle a plynové spotřebiče opravíme i o víkendech a svátcích. Provádíme malé i větší úniky plynu, revize plynu, odkouření, revizní otvory a kouřové cesty. Servis a oprava značek: - Vaillant, Junkers - Wolf, Viessmann - Protherm, Baxi - Mora, Ferroli - Immergas, Nefit - Mora Top, Karma, ...
Servis kotlů, plynových zařízení, Praha, Kolín, Pečky, Poděbrady
Servis kotlů a plynových zařízení: - Plynová zařízení: VAILLANT, DAKON, JUNKERS, DESTILA, DE DIETRICH, HERMANN, BUDERUS, LINEA – ÁMICA, ARISTON, BAXI, IMMERGAS, ASTON - THERMICA, LAMBORGINI, ATMOS - Kotle na tuhá paliva: SLOKOV, DAKON, ATMOS, DESTILA - Plynové a olejové hořáky: BENTONE, OERTLI, ECOFLAM
Plynařské, topenářské, vodoinstalatérské práce Opava, Ostrava
Groda s.r.o. nabízí vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce: - domovní přípojky - rozvody plynu - montáž plynové kotelny - podlahové vytápění - rozvody v oceli, mědi, plastu. Prodej: - kotle VIADRUS, DAKON, VAILANT, THERM aj. - materiál voda, plyn, topení.
Vodoinstalace, topenář, topenářství, plynař, montáž topení Moravský Krumlov
Vodoinstalace, topenář, topenářství, plynař, montáž topení Moravský Krumlov. Provádím instalaci rozvodů topení, vody a plynu. Dodám a namontuji plynové a kondenzační kotle značky Vaillant. Služby: -plynoinstalace -instalatérské práce -montáž ústředního topení -montážní práce aj. Pro více informací mne kontaktujte.
Topenář, topenářství, plynař, montáž topení Znojmo, Moravský Krumlov
Topenář, topenářství, plynař, montáž topení Znojmo, Moravský Krumlov. Provádím instalaci rozvodů topení, vody a plynu. Dodám a namontuji plynové a kondenzační kotle značky Vaillant. Služby: -plynoinstalace -montáž ústředního topení -instalatérské práce -montážní práce aj. Pro více informací mne prosím kontaktujte.
Obklady, koupelny, zateplení, hydroizolace, střechy Ostrava
Štefan Škorvaga s.r.o.nabízí stavební práce: - obklady, dlažby - rekonstrukce bytů, domů, bytového jádra, koupelen - rekonstrukce střech - izolace střech - rekonstrukce, sanace balkónů, lodžií - zateplení, nátěry fasády - výměny oken - sanace, hydroizolace (sanace vlhkého zdiva, omítek) - vodoinstalace, elektroinstalace, rozvody plynu - ...
Výstavba inženýrské sítě, chodníky, komunikace, plynofikace, plynovody, vodovody, kanalizace Zlínský kraj
Firma PaPP se zabývá nejen stavební činností v oblasti výstavby domů a různých objektů, ale také provádí výstavbu inženýrských sítí - ZTV - základní technické vybavenosti: - chodníky - komunikace - plynofikace, plynovody - vodovody, kanalizace. Zajistíme veškeré montážní práce okolo vašeho domu nebo objektů - montáž, instalace, ...
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště
Voda,topení,plyn-Ostrava
Naše firma, sídlící v Ostravě, vám nabízí: vodoinstalace, kompletace zařizovacích předmětů, kanalizační a odpadní rozvody, topení, ústřední vytápění, solární zařízení, tepelná čerpadla, instalatérské práce, tlakové rozvody vzduchu, dodávky ohřívačů-ocel, plast, nerez, montáž a výměnu vodoměrů, montáž a výměny kotlů - kompletní ...
Elektromontáže, servis plynových kotlů, montáže hromosvodů Zlín
Naše firma nabízí montáže, instalace, revize, rekonstrukce a servis: - elektroinstalace plynových a elektrických zařízení - elektromontáže, elektro, plyn - školení obsluh el. a plyn. zařízení - prohlídky a servis plynových kotlů - hromosvody /montáž a revize/ - provoz prodejních a nápojových automatů - silnoproud, slaboproud - nápojové ...
Elektroinstalace elektrických a plynových zařízení Zlín
Firma SPEL - VY, s.r.o. nabízí elektroinstalace elektrických a plynových zařízení: - elektroinstalace plynových a elektrických zařízení - elektromontáže - školení obsluh elektrických a plynových zařízení - prohlídky a servis plynových kotlů - montáž a servis hromosvodů - silnoproud, slaboproud.
Podlahové vytápění tepelná čerpadla solární systémy Dvůr Králové
Plynoservis, topenářství. - topenářské práce - prodej kotlů - realizace solárních systémů - prodej a servis tepelných čerpadel - otopná tělesa - radiátory, konvektory, přímotopy, podlahové systémy. Montáž: - ústředního topení. Zpracování projektové dokumentace.
Plynoservis topenářství tepelná čerpadla kotle Dvůr Králové
Plynoservis, topenářství. Prodej, montáž, rozvody, dodávka, záruční i pozáruční servis: - rozvodů plynu - kotlů - solárních systémů - tepelných čerpadel - plynových spotřebičů - radiátory - konvektory - přímotopy - podlahové systémy.
Zdravotně technické instalace, ústřední vytápění Zlínský kraj
Nabízíme montáže a instalace vodo-topo-plyn: -zdravotně-technické instalace -vodoinstalatérské práce, vodoinstalace -rozvody vodovodního potrubí -odpadní potrubí a připojení ke kanalizaci -odvody dešťových vod a retenční nádrže a jímky -domovní a areálové čistírny odpadních vod -přečerpávací stanice -topenářské, ústředního topení ...
PaPP, spol. s r.o. Stavební společnost Uherské Hradiště
Topení Hradec Králové,plyn Hradec Králové,voda Hradec Králové
Firma Reichl Pavel provádí montáže a rekonstrukce topení, vody a plynu, včetně dodávky materiálu. Nabízíme instalace kotlů osvědčených firem VAILLANT a GEMINOX. Firma je registrována v projektu zelená úsporám - solární kolektory, kotle na biomasu, tepelná čerpadla. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Bt servis
Provádíme služby v oblasti bezpečnosti práce BOZP, požární ochrany, hygieny práce, ekologie, životního prostředí, revize elektro, revize plynových zařízení, revize zvedací zařízení, tlakové nádoby. Zavádíme systém OHSAS18001, koordinátora stavby. Nabízíme k prodeji hasící přistroje a hydranty.
Stanislav Houdek BT Servis
Ústřední topení,montáž vody a plynu,solární panely,plynové kotle
Firma Reichl Pavel provádí montáže a rekonstrukce topení, vody a plynu, včetně dodávky materiálu. Nabízíme instalace kotlů osvědčených firem VAILLANT a GEMINOX. Firma je registrována v projektu zelená úsporám - solární kolektory, kotle na biomasu, tepelná čerpadla. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
Pavel Reichl Voda topení plyn Hradec Králové
Vodoinstalatérské práce, topenářské, plynařské práce Šumperk
Aleš Jarýn nabízí: - montáž, opravy, projekce, servis, rozvody, instalace - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace - topenářské práce - plynařské práce - instalatérské práce - voda, kanalizace, topení, plyn - rekonstrukce - vodo - topo - plyn.
Práce vodoinstalatérské topenářské plynařské Hronov Náchod
Topenářství a topenářské práce mají v naší firmě dlouholetou tradici a pracují u nás pouze zkušení pracovníci, kteří topenářské práce provádí kvalitně, rychle a levně. Zajišťujeme kompletní topenářské, vodoinstalatérské a plynařské práce.
Prodej sanitní keramika umyvadla vany hutní materiál Hronov
Naše firma se zabývá prodejem sanitní - sanitární keramiky. - vany - umyvadla - keramické WC V našem sortimentu naleznete i hutní materiál, nářadí, vodoinstalační materiál. Zajistíme Vám práce vodoinstalatérské, plynařské a topenářské.
Voda, topení, plyn, stavební práce, rekonstrukce koupelny, bytu či domu - Kraj Vysočina, okres Žďár nad Sázavou
Nabízíme Vám kvalitně odvedenou práci v oboru voda, topení, plyn a veškeré stavební práce. Jsme jedničkou ve svém oboru a i díky tomu odvádíme práci, kterou zákaznící ocení. Konkrétně jsme schopni rekonstruovat kompletně celou koupelnu či byt, udělat montáž rozvodů vody, odpadů či jen opravit baterie, sprchy apod. Dále nás můžete kontaktovat v ...
Instalatér Brno, instalatérské práce
Firma Blatný-topení, voda, plyn, Brno pro Vás obstará instalatérské práce. Vodoinstalace, montáže, rekonstrukce, oprava, instalatér: -domovní rozvody vody (plast, měď, pozink, nerez) -napojení na vodovodní řad -vnitřní a venkovní kanalizace, odpad, rekonstrukce a oprava -průmyslové vodovodní rozvody -koupelny, bytové jádro -kanalizační a ...
Vodoinstalační, topenářské práce Brno
Firma Blatný -topení, voda, plyn se sídlem v Brně nabízí montáž, instalace, rekonstrukce: Vodoinstalační práce: -vodoinstalace -domovní rozvody vody -napojení na uliční vodovodní řad -montáž sanitární předměty, vybavení koupelny -kanalizační, odpadní potrubí. Topenářské práce: -topenářská -kotelny -rozvody topení -klasické otopné ...