Chcete využít profesionální služby v oblasti izolačních prací? S použitím kvalitních izolačních materiálů a moderní techniky se provádějí odborné izolační práce jako tepelná izolace, izolace proti vlhkosti, izolace proti chemikáliím, zvuková a akustická izolace, izolace plochých střech, balkonů a teras, jímek, hydroizolace, protiradonová izolace.

Kvalitní opravy a rekonstrukce střech nejen po Liberci
Hydroizolace plochých střech - opravy a rekonstrukce střech - Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Izolace, sanace, chemické injektáže vlhkého zdiva, Kolín a celá ČR
Potřebujete se vypořádat s vlhkých zdivem? Obraťte se na pana Pavla Mikšíka z Kolína. Provádíme sanace, izolace a chemické injektáže vlhkého zdiva po celé České republice.
Izolace jezírek, bazénů, balkonů, teras Liberec.
Izolace jezírek, bazénů, balkonů, teras - kvalitní hydroizolace
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Chemická injektáž zdiva i sanační omítky vám pomohou s vlhkostí
Co je to chemická injektáž zdiva? Ve společnosti Ing. Karel Žáček víme, jak odstranit nežádoucí vlhkost ze zdiva. Známe všechny dostupné metody i postupy. Problém pro nás není chemická injektáž zdiva ani aplikace sanační omítky. Ať už vás trápí vlhkost dlouhodobě nebo potřebujete jen preventivní úpravy, obraťte se na nás. Nabízíme řešení na míru ...
Ploché střechy Trutnov - realizace pro střešní pláště s nulovým sklonem – bezúdržbová a bezplamenná technologie
Ploché střechy - realizace pro střešní pláště s nulovým sklonem, bezúdržbová a bezplamenná technologie – generální dodávky a opravy plochých střech - POPAS CZ, Trutnov, ploché střechy na splátky!
Rekonstrukce přestavby domů bytů zateplování fasád Liberec
Realizujeme a provádíme kompletní rekonstrukce a zateplování rodinných, bytových a polyfunkčních domů, občanských budov a průmyslových objektů.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Hydroizolace střech, lodžií, balkonů Jičín – POPAS Trutnov
Firma POPAS sídlící v Trutnově nabízí možnost hydroizolací střech, lodžií a balkonů v okolí Jičína.
Podřezávání Trutnov – izolace proti vlhkosti Karel Žáček
Pro zdravé bydlení je potřeba mít suché zdi - podřezáním a dobrou izolací si zajistíte zdravý a útulný domov - Karel Žáček a máte to vyřešené, nejste na to sami!
Hydroizolace střech, Trutnov
U střechy zajišťujeme její hydroizolaci a zateplení, dále nabízíme montáž ventilačních turbín, hromosvodů, světlíků i sněhových zábran.
Zateplení domu, strojní omítka i podlahové topení - Jablonec
Podlahové topení je nutné správně položit, abyste předešli výrazným výdajům při pokládání nášlapné vrstvy.
Zateplování staveb, revitalizace domů, budov, stavební práce, kvalitní práce Brno
Firma STAVIMAL s.r.o., z Brna se zaměřuje na zateplovaní staveb a revitalizaci domů či budov. Kvalitní stavební práce zajistíme v Brně a okolí.
Stavimal - zateplování staveb, revitalizace domů, snížení energetické náročnosti budov, Brno
Stavební firma Stavimal s.r.o. provádí komplexní práce v zateplování a revitalizaci budov včetně snížení energetické náročnosti budovy.
Zateplení fasády bytových domů Hradec Králové
Zateplení fasády bytových domů je v dnešní době drahých energií důležitou součástí bydlení. Jste-li z okolí Hradce Králové nebo odkudkoliv jinud jsme pro Vás to pravé. Nechcete zbytečně platit více za energie?! My Vám pomůžeme, zateplíme fasádu vašeho bytového domu či rodinného domu. Zateplení fasády Vašeho dumu Vám zajistí nejen ...
Zateplování fasád, oprava fasád, okrasné omítky Brno
protipožární nátěry, sádrokartonové konstrukce, zateplování fasád, okrasné omítky, malířské a natěračské práce, izolace plochých střech
Rekonstrukce střech, střechy na klíč, pokrývač Brno
střechy na klíč, rekonstrukce, opravy, izolace, protipožární nátěry, pokrývačské práce, sádrokartonové rekonstrukce, klempířské práce
Provádění staveb - stavební dokončovací práce, rekonstrukce objektů
Firma Ekonstrukt - Martin Skopal provádí stavby a rekonstrukce objektů. Také se zaměřuje na stavební dokončovací práce v Olomouci a okolí.
Zateplování fasád všech objektů včetně rodinných domů s certifikací
Jsme špičkou v oboru zateplování fasád všech objektů a to včetně rodinných domů, certifikované technologické postupy jsou zárukou kvality.
D - BAU s.r.o. Pozemní stavitelství Semily
Kontaktní zateplovací systémy a fasádní izolace s polystyrenem, minerální vatou
Kontaktní zateplovací systémy a fasádní izolace s polystyrenem a minerální vatou realizuje firma Izolinvest s.r.o., která provádí také izolace střech, balkónů.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Zateplování panelových domů
Zateplování panelových domů se věnuje společnost EKISYS spol.s r.o. z Jindřichova Hradce. Zateplení panelových domů Vám přinese nesporné výhody, přičemž jednou z nich je velká úspora peněz.
Horizontální izolace, tlakové utěsňování, lokální utěsnění průsaků, těsnění trhlin
Firma SANACE Zlín provádí speciální sanační práce v regionu Zlínský kraj - horizontální izolace, lokální tlakové utěsňování průsaků vody, utěsnění trhlin.
Fasádnické práce, opravy, rekonstrukce, čištění a zateplení fasád domů a bytů
Fasádnické práce, zateplování budov, rekonstrukce, opravy a čištění venkovních omítek a fasád u domů a bytů zajistí firma Jiří Smirnov v okresech Jindřichův Hradec, České Budějovice, Český Krumlov.
Komplexní zateplení stavby, budovy a izolace střechy-zelená úsporám
Společnost SANACE Zlín provádí zateplení budov a izolace střech proti vodě v regionu Zlínský kraj. Provádíme komplexní zateplení stavby s využitím programu Zelená úsporám.
Zateplené i nezateplené opláštění střech, hal
Pokud hledáte šikovného klempíře či tesaře, tak se s jistotou obraťte na firmu Stavril s.r.o., která provádí opláštění střech a hal nejen v Šumperku, ale také v celém Olomouckém kraji.
Zateplení fasád, zednictví Moravské Budějovice, Jaroměřice nad Rokytnou
Zateplení fasád různých objektů, rodinných domů a všech druhů budov, nezávaznou bezplatnou kalkulaci Vám vytvoří firma AZ Vojtíšek z Moravských Budějovic.
Přestavba a rekonstrukce bytových jader Kladno
Společnost COLLMONT- Luboš Hrabánek se zabývá rekonstrukcemi a přestavbami bytových jader. Specializujeme se na zateplení fasád, půdní vestavby a nástavby. Provádíme zakázkové stavební práce přímo Vám na míru Naše společnost sídlí 13 kilometrů od Kladna. Pro podrobnější informace klikněte na odkaz viz níže.